Kaprycha
Fanka BB :)
Ale... podobno tu cuda się dzieją i fasolkują z zapchanymijajowodami!!!!!! Trzymam kciuki do białości.
Dzieki za kciuki

U nas w porzadku. Musiałam dziś iść do pracy, na 4 godziny, ale samochod mnie zawiozl i przywiozl i caly czas siedzialam. Nic sie nie stało, teraz 4 dni leżenia bykiem. Zrobilam rano test bobo, żeby sparwdzic czy beta nadal jest - jest
, nawet szybciej i mocniej niż wczoraj wiec jestem dobrej mysli.
Plamienie sie skonczylo, teraz mam taki brudny sluz. Cale to plamienie wygladalo dokladnie jak ostatnie dwa dni okresu: kiedy schodza brudy, tera mnie delikatnie kluje i rozciaga po obu stonach. Tak czy inaczej jutro ide zrobic bete z krwi, a w poniedzialek druga - chce sprawdzic czy przyrasta, i czy prawidlowo przyrasta. Moze sie okazac ze w ogole jej nie bedzie (ale mam nadzieje ze wtedy by zwykly test jej tez nie wykazal)
Buziaki dla wszystkich
Ciesze sie ze wszystko gitara u Ciebie

Jak test wyjdzie pozytywnie to możesz skorzystać ze schematu.
No dawaj zesz tego tesciora! Ile jeszcze Ci zostalo dni? A w ogole, co Ty sie pipko nie odzywasz????
Hej!!! ja tylko na chwilkę , bo lecę do fryzjera...
KAPRYCHA ciche gratulację!!!! trzymam kciuki!!!!
pozdrawiam!!
Dzieki wielkie. Milego robienia sie na bostwo

Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)
Piekna beta, pozazdroscic tylko. Gratulacje !!!! Fasolka rosnie w sile

Trudno się nie nakręcać po czymś takim :-)
Na którą idziesz 25.03 do lekarza?
Dobra jesteś z tymi testami hihi.
Ja w niedzielę zrobię 3-ci -ostatni.Może krecha będzie już całkiem czerwona jak ta kontrolna :-)
Wizyte mam na 15.15. Boze modle sie, zeby fasolka dotrzymala do wizyty i potem juz ze mna zostala do konca

nie puszczamy - bez obaw... będzie dobrze..
Dzieki ptaszku kochany
Ostatnia edycja: