...a jak pękało to żołnierzyki tam już powinny być czy dopiero powinno się je zapodać??
...
Gosia-mnie sie zdaje ze plemnikipowinny czekac na jajo, bo ono bardzo krotko jest zdolne do zaplodnienia, a plemniki moga troszke w naszym ciele pozyc...lepiej niech czekaja dzielnie i bija sie o jajka jak na wielkanoc:-)
Nie odpuszczam

Ale później rozmawialiśmy o badaniach, i spytał jakie on powinien zrobić. Powiedziałam że badanie spermy - ale czy tylko, ja nie znaju:-)
Tak trzymaj Zajączku-nie odpuszczaj!!!
Dobrze znac wyniki z badania nasienia meza i jego grupę krwi...szczegołowiej na poczatek nie ma sensu chłopa badac i stresowac...juz i tak oddanie nasienia to megastresior...
Cos mnie przeziebienie znowu rozklada. Gardlo czerwone i boli. ..... Na dzis on mi zapowiedzial przytulanska, a ja taka do niczego jestem.

(Dzis moj 11 dc. Ostatnio wg moich obliczen wlasnie tak wypadala owulka, ktora przegapilam bo byla 3 dni wczesniej.Ja M. tez karmie Androvitem. Poki co nie widac roznicy, ale to dopiero 5 dzien zazywania
Kulaszusz-Ty sie tu przeziebieniem nie wykrecaj tylko nogi na bok i dawaj

;-)

tymbardziej ze okres starankowy u Ciebie w pełni! powodzenia! A laptopa z łożka: sioooo...
Apropos gwalcenia ;-) doradzcie mi, mam dzisiaj 11dc, przytulanki byly 7dc, jutro ide na usg - zobaczymy czy jakis pecherzyk urosl po tym menopurze. Po pregnylu pecherzyk peka w ciagu 24-36h, wiec jesli jutro albo pojutrze dostalabym pregnyl, to okolo 13-15dc powinnam miec owu - jak myslicie, powinnam zgwalcic dzisiaj M na wszelki wypadek, zeby mial lepsze plemniczki na te dni spodziewanej owu? Czy 2-3 dni to za malo na dobre plemniczki? Troche mnie blokuje to jutrzejsze usg, bo nie wiem jak sie wszystko dalej potoczy...
Olawpop-działaj!!! nie licz, nie mysl tylko działaj! Czas masz dobry, wiec powodzenia kochanie!
Betę 2 dni po tym teście robiłam i wyszła 1 a jak konsultowałam to z ginką to mówiła, że gdyby była biochemiczna to byłaby wyższa beta bo nagle mi nie spadnie.
Chyba całkiem zrezygnuję z Coli bo jakbym miała ograniczyć do powiedzmy puszki na dzień to i tak potem kusi bardziej niż jakbym w ogóle nie piła..
No ja miałam (prawdopodobnie) 2 razy ciaze chemiczną ale betką tego nie sprawdzalam, jednak jak gadałam z ginekolog to wszystko wskazuje ze jednak były to ciaze...niestety były i juz nie ma:-(
Dziewczynki ja mykam do pracy i prosze mi sie tu zabardzo nie rozpisywac dzisiaj bo jak zobacze znowu wieczorem 20 lub 30 stron do przeczytania to kazdej z osobna uszy powyrywam
Milego dnia i do jutra,papa :-)
No ja tam swoich uszu aż tak nie kocham

Buziaki Lilu!!! Trzymam kciuki!
Ja byłam przed owulacją parę dni.
No doczytalam, to by sie zgadzało...
A widze, ze zapasy zywnosci juz robisz jakby faktycznie te trojaczki mialy sie u Was pojawic

)moze to potega podswiadomosci
Dobre skojarzenie

Ja w sumie też mam ochotę test zrobić ale tylko po to aby się upewnić że w ciąży nie jestem bo już mi odbija. Dziś znów na wkładce pojawiła się plamka tym razem taka rdzawa raczej jak moje plamienie kiedyś przed @. Jużię nie nakręcam, pewnie ta sytuacja spowodowana jest Dostinexem i zapaleniem oskrzeli i nie ma żadnej fasolki.
A tak na marginesie to mam chorę sny i moja mama też. Mnie sięśniło że zrobiłam będę i wynik oznaczał ciąże ale coś za mało ta beta przyrastała. Mamie natomiast się śniło że poszła na spacer na morze i z daleka widziała wyspę jakby skałę i było tam mnóstwo bocianów. Szok

wkurza mnie to czekanie, jakieś sny głupie a potem jak zawsze co... idiotyczne odczucie oszukania i zawód kiedy znów @ przychodzi. I znów sobie mówię może w następnym cyklu i tak to powtarzam już ze 2 lata. Może się poddać to wszystko bez sensu. Chyba @ przyjdzie bo mam podły nastój.
To mój 27 dc, cykle mam 30 dniowe ale przedostatnio miałam cykl 34 dniowy więc chcę poczekać do około 32 dc przynajmniej.
Asiucha L kochanie- czy Twoja mama wie o starankach i jak dlugo próbujecie? Tak zrozumiealam z twojego postu...
Ech te sny...tak wlasnie nakreca sie nasza podswiadomosc...normalnie szok
kochanie-co to testowania- moze wstrzymaj jeszcze sie troszke z testami...przynajmniej do tego 32-33 dc...A cierpliwosc zostanie nagrodzona! Trzymam kciuki!
Laseczki a wiecie coś na temat szkodliwości solarium podczas staranek?

Czasem chodzę na solarkę, ale coraz rzadziej bo szkoda mi kasy, ale tak się czasem zastanawiałam czy solarium nie zabija Bohaterków (czyt. plemniczków

)
Ja jesli chodzi o solarium w trakcie staranek to jestem na nie! Skoro slonce szkodzi to solarium tymbardziej...wg mnie.
Hej!!! ja tylko na chwilkę , bo lecę do fryzjera...
KAPRYCHA ciche gratulację!!!! trzymam kciuki!!!!
pozdrawiam!!
No Martynko...rób sie na bostwo, a jak! Co robisz z wloskami? A najlepiej wrzuć forkę:-) Buziaki!
Nie dałam rady nadrobic

szok ile napisalyscie od wczoraj.
U nas w porzadku. Musiałam dziś iść do pracy, na 4 godziny, ale samochod mnie zawiozl i przywiozl i caly czas siedzialam. Nic sie nie stało

, teraz 4 dni leżenia bykiem. Zrobilam rano test bobo, żeby sparwdzic czy beta nadal jest - jest

, nawet szybciej i mocniej niż wczoraj wiec jestem dobrej mysli.
Plamienie sie skonczylo, teraz mam taki brudny sluz. Cale to plamienie wygladalo dokladnie jak ostatnie dwa dni okresu: kiedy schodza brudy, tera mnie delikatnie kluje i rozciaga po obu stonach. Tak czy inaczej jutro ide zrobic bete z krwi, a w poniedzialek druga - chce sprawdzic czy przyrasta, i czy prawidlowo przyrasta

. Moze sie okazac ze w ogole jej nie bedzie (ale mam nadzieje ze wtedy by zwykly test jej tez nie wykazal)
Buziaki dla wszystkich
Passingby-kochanie-to dobrze ze juz mnie plamisz i ze tescik się umacnia z II:-) mam nadzijee, ze ten sluz tez szybko minie...trzymam mocno kciuki za fasolke i Ciebie, i za wyniki betki!!! Oszczedzaj sie i wyleguj ile sie da! Zdrowka jak najwięcej!
Cześć Kochane! Mam wynik BETY!!!
Wynik bety to 19298,00 mlU/ml czyli który tydzień???
1-2 tyg 50-500
2-3tyg 100-5000
3-4tyg 500-10000
4-5tyg 1000-50000
5-6tyg 10000-100000
6-8tyg 15000-200000
A najlepsze jest to, że moja siostra blizniaczka tez się okazało z bety, że jest w ciąży ;-)
Cukiereczku-w takim razie podwójne gratulacje dla Ciebie jako przyszłej mamy i przyszłej cioci!!! Alez sie rodzice ucieszą z podwójnego 'dziadkowania"-super!!! Jak dla mnie slonko to jakiś 6-7 tydzien ma już twoja fasolka i jak pojdziesz szybko do gina to juz ujrzysz serduszko/a....GRATULUJE!!!!:-)
Zwariowac mozna. Z uczelini zadzwonilam do przychodni i powiedzialam, ze chyba jestem w ciazy ale mialam juz kiedys pozamaciczna i boje sie, ze to sie powtorzy. Jutro ma do mnie zadzwonic polozna. Tylko, co ona mnie niby przez telefon zbada???
Nie puszczajcie tych kciukow.....blaaaaaaaaaagaaaaam.....
No ja Kaprycha sciskam najmocniej jak sie da!!! A wiesz ze angielskie połozne mają swoje metody badawcze...

A tak na serio-powodzenia i już nie kaptyś! Buziaki!!!!
Ja w niedzielę zrobię 3-ci -ostatni.Może krecha będzie już całkiem czerwona jak ta kontrolna :-)
Tak się boję o moją fasolkę, że zarejestrowałam się do gina na wizyty co 2 tygodnie:
25.03
01.04
15.04
29.04
13.05
27.05 :-) To byłby już 2 trymestr i może będę spokojniejsza...
Olica-jej to az tak czesto do gina chodzić trzeba czy Ty tak wolisz dla porządku mieć terminy co 2 tygodnie???
Kochanie-jestem pewna ze 3i teścior tylko jeszcze bardziej upewni cię o macierzynstwie!!! Superowo jest i już!!! Sciskam!
Jadźka ja mam jeszcze 6 dni do testowania
Hanka już tylko 6 dni...już...- a nie jeszcze:-)
Tylko ja na ostro lubię .
no tak myślałam, ze ty tylko ostra jazda...w kazdej postaci

nawet pierogom nie odpuścisz:-)
Kochana ja owulację miałam 3 marca i wiem, że wtedy może występować ból. Mnie 4 dni od owuli zaczęły boleć jajniki i tak do dziś. Pewnie jeszcze do @ będą bolały. Nie miałam tak jeszcze, zobaczymy co to wywróży, termin spodziewanej mam 16-19 marca. Prawy jajnik szczególnie mnie boli, nawet przy kichaniu, wciągnięciu brzuszka.
Ktosiowa a moze te bóle to zagniezdzanie i rozpychanie sie fasolki??? moze zagoscil mały ktoś??? tego ci kochanie zycze!