reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kór.......a a może zmiana diety tak namieszała. Przecież u mnie nabiału minimum, słodyczy nie jam (język to sięga podłogi w sklepie jak patrze na batonika).
Schudnąć nie schudłam i jeszcze cycochy urosły....

Kochana najbardziej wiarogodne jest mierzenie w pochwie, termometrem rtęciowym;-)

reklama
Niunia-na spokojnie-poczekaj co sie bedzie dzialo i jak nadal to samo to zrób w poniedziałek tescik...
A tymi alergiami-jej-faktycznie masz przechlapane...wspolczuje...ja mam pozytywny wynik na alergie z krwi ale testow nie robilam nigdy...z tym ze u mnie bardziej jest to kichanie, łzawienie oczu i swedzenie skory jak piorę w niewlasciwych proszkach... wiec pewnie mam cos na roztocza, kurz, jakies pylki...proszek...ale nie badalam sie "skórnie"...tylko z krwi wyszło ze pozytywnie...Na szczescie pokarmowej nie mam, albo o niej nie wiem...

M do pracy pojechał, ja się kładę, piesek ukoi moje nerwy. M kupił mi jogurt ziołowy na uspokojenie.
Skórną alergię mam. Gdybyś Ty widziała ilość mydeł i żeli w mej łazience zanim dobrałam właściwy preparat do mycia. Proszek to rex i bryza a do płukania silan, lub odpowiednik z biedronki dwa litry taki gęsty za 8 zł. Do sweterków Perwol.
A i czekolada mnie uczula i orzechy!!!!!

Kurcze poruszyłyście temat o alergii i mi się Grzesia w gorzkiej czekoladzie zachciało ta tak mnie skóra po nim swędzi!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A to wiesz w ogóle skąd były Twoje dolegliwości?

Dzien dybry :-D

Moim haslem na dzis moze byc "tescik z rana, to smietana" :-p Zrobilam i wydaje mi sie, ze kreseczka jest mocniejsza delikatnie niz wczraj. Niestety, naczytalam sie wczoraj o objawach ciazy pozamacicznej i kurcze, w nocy zaklulo mnie podbrzusze az sie obudzilam:wściekła/y: Do tego znalazlam (tez wczoraj), taka niteczke sluzowa delikatnie bezowawa i tez panika :-( Kurcze, po owulce bolaly mnie cycochy a teraz nic, sa tylko delikatnie podpompowane i tyle. Boje sie jutra, bo ma przyjsc @. Troszke nawet pobolewa mnie podbrzusze podobnie jak na@, tylko duzo delikatniej.
Czyli jeszcze nie puszczajjcie kciukow, pliiiiiiz :-D
Dziekuje dziewczynki, ze mnie wspieracie!!!!!
Hanka, jeszcze 5 dni :-D:-):-D

Widzę, że też sobie wkręciłaś ciążę biochemiczną albo pozamaciczną-jak ja.......

Witajcie kobietki :)

odebralam BETE i mam 369,9.
Teoretycznie jestem w 4t4d
przedziały:
9,5 - 750 - 4tc
217 - 7138 - 5tc
158 - 31795 - 6tc
I jak myslicie, jak małe wypada na tym tle?

W poniedzialek ide zrobic druga zeby sie upewnic ze pryrasta, zwlaszcza ze czasami boli mnie w prawym boku i jeszcze dzis znalazlam na papierze taki jakby maly brazowy skrzep. Podejrzewam ze mam krwiaka, ale nic nie moge zrobic do 23 marca.

Nie znam się na becie. Trzymam kciuki !

zapomnialam sie pochwali nowa fryzurka tzn zrobilam grzywke! :tak: i jak ??

Ekstra ! :-)

Witajcie Dziewczynki.

U mnie dzisiaj lipa, tempka spadla z 36.9 na 36.6 :-:)wściekła/y:
Qurwa mac czy ja kiedys bede miala swoja fasolke, bo juz mnie to wszystko zaczyna wku.....rwiac :angry:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lilu-wiem już nie masz siły, ale może odpuść sobie w końcu.
Masz dużo czasu, a Ty chyba tak bardzo chcesz dzidzię, że aż nic nie wychodzi....
A badania twój partner robił?

Dziewczyny, powinnam mieć @ od poniedziałku przez jakieś 7 dni.
Więc co to może by, czysta krew była w środę i czwartek a od wieczora wczoraj czyściutko. Nic, zero plamień. Jak ręką odjął. Tak zastanawiałam się, ale przecież w ciąży nie ma takiego krwawienia. Zaznaczam, ze nie było skrzepów, tylko delikatnie czerwona krew. Przed tym bolał mnie pęcherz i latałam non stop siusiać. Ale bolało tylko podczas, a ból ustawał jak dużo piłam. mam w dodatku gorączkę i nic poza tym. A i od wczoraj boli mnie z prawej strony promieniuje na plecy. Jak człowiek chory to nie ma apetytu a ja jem jak słoń!
Co to może być?

Nie wiem-dziwny z Ciebie okaz... :-)

Spadła mi z 37,1 na 36,7 czyli sporo o 4 krechy a fasolek jest i nawet zaliczylam pierwsza klotnie :) bez powodu. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo niesttey caly czas (od czasu do czasu) mam te cholerne strzepki brazowej krwi (czyli skrzepy) na papierze toaletowym. Wczoraj ich prawie nie bylo a dzis juz dwa!!!! Qrw.a
Nie wiem skad to, czy z szyjki macicy czy z macicy a moz pochwa - jeszcze 10 dni do lekarza QQQQ

Ja bym poszła do innego lekarza.

Passingby-kurcze a moze skocz do jakiegos innego ginka...moze powinien Cię jeszcze ktos zbadac??? Kochanie-trzymam kciuki ale troszkę sie martwię o Ciebie...a moze to tylko jakies oczyszczanie się macicy i wszystko jest dobrze??? Oby tak bylo-powodzenia dla Ciebie i fasolki!

Zgadzam się z kropeczką.

Wrocilam i jestem HAPPY wszystkie wyniczki w normie wiec jest OK, doktorek wyslal list do gina, bo w takim przypadku trzeba sprawdzic droznosc jajowodu. Troszke to zajmie 3-4 tygodnie ale przynajmiej bezplatnie, za cos place te wszystkie skladki, a fasolka predzej czy pozniej bedzie :-)

Wrocilam i jestem HAPPY wszystkie wyniczki w normie wiec jest OK, doktorek wyslal list do gina, bo w takim przypadku trzeba sprawdzic droznosc jajowodu. Troszke to zajmie 3-4 tygodnie ale przynajmiej bezplatnie, za cos place te wszystkie skladki, a fasolka predzej czy pozniej bedzie :-)

Super:)

reklama
No tak właśnie wywnioskowalam z Twoich zdjeć w galerii...Długo mieszkałaś w UK?
w sumie rok.. w lipcu po obronie pojechalam do mza.. potem wrocilam w sierpniu pod koniec na przygotowania przed slubem i tydzien po slubie pojechalismy znow.. tzn wrocilismy do anglii.. maz w sumie prawie 3 latka tam był..

Tak myślałam, by jutro kupić test, nawet byle jaki, bo to był by już prawie 6 tydz.
Nie wiem czy gites bo myślałam, że pęcherz chory i silne leki mam bo po ziołowych nie mijało w ogóle.

Kór.......a a może zmiana diety tak namieszała. Przecież u mnie nabiału minimum, słodyczy nie jam (język to sięga podłogi w sklepie jak patrze na batonika).
Schudnąć nie schudłam i jeszcze cycochy urosły....

kurczak ja bym biegła do apteki i sie testowała a nóż widelec.. oczywiscie nie chce bys się rozczarowała bo jakby nie patrzyć jest nadzieją.. kurczak nie wiem ale ja bym testowała..

Ja moze i mam czas, ale mojemu M z czasem powoli zacznie zegar tykac :szok:
Badnia robil, wyniki sa ok.
no to nic tylko do roboty.. u mnie też zegar jeszcze nie tyka ale M tak.. bedzie w tym roku 32 latka i problem z nasieniem.. ale nie poddajemy sie

kurczak znow pada snieg juz 3 dzien pada i topnieje.. masakra tylko chpala jest..

Ostatnia edycja:
Do góry