Cześć dziewuszki!!! Pomóżcie... strasznie bolą mnie jajniki... i to chyba oba

( nawet nie wiem... jaki może być powód ???

(( ledwo chodzę..
Ja nie wiem co to może być - ale może zrób test - nigdy nic nie wiadomo
Kropeczko, Andziu do tego gina tak profilaktycznie się zapisałam na wizyty równo co 2 tygodnie aż do 2 trymestru. :-)
Narazie nic złego się nie dzieje-mam nadzieję :-)
No to super - tak trzymaj dalej:-)
ja się wzięłam za serniczek i do północy jeszcze mi zejdzie z pieczeniem... będę do Was wpadała w antraktach:-):-):-)
ja muszę dzisiaj upiec ciasto na jutro - będę próbowała cappuccino od Nektarynki
Mama wie o starankach, wspiera mnie choć twierdzi że to całe leczenie to na wyrost i nie jest do końca pewna czy to konieczne, sama też nie miała wesoło z ciążami ale to raczej przez lekarzy, moją siostrę urodziła w wieku 19 lat jako wcześniaka ( niestety nie było wtedy sprzętów takich specjalistycznych w szpitalach a lekarz jak coś było nie tak to najlepiej usuwać bo dziecko chore się urodzi i kłopot, takie było wtedy podejście), moja siostra urodziła się pod koniec 7 miesiąca a lekarz dał ją mojej mamie i powiedział że i tak pewnie umrze. Mama była zdeterminowana i stwierdziła że dzidzia musi żyć. Trzymała moją siostrę pod lampami i karmiła pipetką, normalnie wierzyć się nie chce. Jedyna pozostałość mojej siostry ze wcześniactwa to wada wzroku a tak to zdrowa kobieta i sama ma 3 dzieci. Potem była druga ciąża ale lekarz stwierdził że obumarła co okazało się nieprawdą ale dziecko nie przeżyło, taka pomyłeczka. Po tym moja mama czekała na mnie prawie 5 lat i urodziła mnie w wieku 37 lat, bez leczenia, tabletek, usg itp. Mama jest zwolenniczką natury.
U mnie plamienia teraz nie ma, oprócz jedej plamy dzisiaj sucho. Postanowiłam już sie psychicznie nie męczyć i co będzie to będzie.
Oj - to mam rzeczywiście przeszła
tez ogladalam ale 5 sezon 17 odcinek z napisami ale sie dzialo a teraz ide.. ogladac csi miami.. a potem przytulansko..w kazdym razie cos czuje ze owulka byla dzis.. ale pewnosci nie mam.. dopiero jak zmierze jutro tempke
działaj, działaj

ja coś w tym cyklu mam z tempką nie tak - to pewnie przez tę ospę
Z gory dzikuje za doping, ostatnio zaczelam o siebie dbac tak jak powinnam i mama wrazenie, ze wplynelo to takze na moj nastroj. Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.
ja też tak myślę - musi być dobrze
Dzien dybry 
Moim haslem na dzis moze byc "tescik z rana, to smietana"
Zrobilam i wydaje mi sie, ze kreseczka jest mocniejsza delikatnie niz wczraj. Niestety, naczytalam sie wczoraj o objawach ciazy pozamacicznej
Czyli jeszcze nie puszczajjcie kciukow, pliiiiiiz 
Dziekuje dziewczynki, ze mnie wspieracie!!!!!
Hanka, jeszcze 5 dni
:-)
Jaka ciąża pozamaciczna - jak już któraś zafasolkuje to powinno się jej ograniczać dostęp do neta i pozwalać wchodzić tylko na BB - co Wy czytacie

a kciuki zaciśnięte
Cześć Słoneczka wy moje! 

mnie jednak rozlożyło jakies chorubsko! wczoraj ponad 38st a teraz ciutek ponad 37 :-( a w pracy siedze!
do domku uciekaj i wygrzej się, herbatkę z miodkiem lub soczkiem malinowym wypij

i zdrowiej szybciutko
Witajcie kobietki

odebralam BETE i mam 369,9.
Teoretycznie jestem w 4t4d
przedziały:
9,5 - 750 - 4tc
217 - 7138 - 5tc
158 - 31795 - 6tc
I jak myslicie, jak małe wypada na tym tle?
W poniedzialek ide zrobic druga zeby sie upewnic ze pryrasta, zwlaszcza ze czasami boli mnie w prawym boku i jeszcze dzis znalazlam na papierze taki jakby maly brazowy skrzep. Podejrzewam ze mam krwiaka, ale nic nie moge zrobic do 23 marca.
Piękna beta - a nie da się wcześniej umówić do tego lekarza?
zapomnialam sie pochwali nowa fryzurka tzn zrobilam grzywke!
i jak ??
nie wiem jak było wcześniej ale teraz jest bardzo ładnie
no pięknie:-)
Witajcie Dziewczynki.
U mnie dzisiaj lipa, tempka spadla z 36.9 na 36.6 :-
wściekła/y:
Qurwa mac czy ja kiedys bede miala swoja fasolke, bo juz mnie to wszystko zaczyna wku.....rwiac
Lilu - może jeszcze nic straconego - a kiedy termin @ masz mieć?
Bożesz ty mój... same laseczki

Ktosiowa - świetna fryzura.:-)
Moje zdjęcie jest w moich albumach:-):-)
ja nie widzę też żadnego albumu - ale od razu widać kto jest ciekawy:-)
To ja i moja kochana Usia
ślicznie
Ja mialam tempki 36,8-37 a spadla i na 36,6 i byly znacznie nizsze niz w cyklu kiedy nie zaszlam wiec bylam pewna ze byl bezowulacyjny cykl a tu fasolka

)))
śliczny brzusio - miło, że do nas zaglądasz

ja tak czytam o tej temeraturze i sama się nakręcam - dziś 32 dc, @ nie ma, tempka w całym cyklu dziwna - ale nie robię testu bo miałam teraz ospę i to pewnie przez to taka dziwna, objawów nie mam żadnych ani na @ ani na ciążę
No zabaczymy, jezeli w poniedzialek nie dostane @ to bedzie znaczyc ze cos sie swieci i we wtorek zrobie test, ale ja i tak jestem pewno ze @ w poniedzialek sie zjawi :-(
Trzymam kciuki, by nie przyszła @
Dziewczyny, powinnam mieć @ od poniedziałku przez jakieś 7 dni.
Więc co to może by, czysta krew była w środę i czwartek a od wieczora wczoraj czyściutko. Nic, zero plamień. Jak ręką odjął. Tak zastanawiałam się, ale przecież w ciąży nie ma takiego krwawienia. Zaznaczam, ze nie było skrzepów, tylko delikatnie czerwona krew. Przed tym bolał mnie pęcherz i latałam non stop siusiać. Ale bolało tylko podczas, a ból ustawał jak dużo piłam. mam w dodatku gorączkę i nic poza tym. A i od wczoraj boli mnie z prawej strony promieniuje na plecy. Jak człowiek chory to nie ma apetytu a ja jem jak słoń!
Co to może być?
Kochana - może jednak fasolka:-)
Jadę zaraz do pracy a potem do mojej mamusi, jutro bierze ślub
ale się cieszę:-):-). Życzcie mi miłej zabawy, zajrzę do was jak tylko wrócę, czyli pewnie w niedzielę wieczorem

Buziaki i życzę miłego weekendu i oczywiście dużo fasolek!!!!!
Baw się dobrze - i duuuuużo szczęścia dla mamy
Hej!
Na poczatek-przyznac sie kto to jest Kamila??? Bo zaakceptowalam zaproszenie na nk a teraz sie zastanawiam która to???
Odebralam wyniki-jak na moje rozeznanie reumatologiczne to nie mam RZS bo wszystkie wyniki dotyczace tego sa w norie...
A oprocz zrobilam toxo i mam ujemny IgG i ujemny IgM, natomiast cytomegalie i mycoplazme mam dodatni IgG i ujemny IgM...to chyba dobrze??:?
I-przekazuję Wam pozdrowienia od Elizabeth!!! Byla wczoraj u lekarza ale nie zrobili jej usg, ma miec za miesiąc -czuje się ok tylko czasem mdłosci...Pozdraiwa was wszystkie!
Elfa-mam nadzijee, ze nie szkodzi to fasolkom...No własnie mnie to chyba tez czeka, bo jak ustalą mi operację na kolano to będę się musiala szczepić...nie wiem jak to jest...też o tym myślałam i w dziendobryTVN słyszalam ze mozna teraz tak szybko się zaszczepić-3 dawki co tydzien i potem za 2 tygodnie...całosć zamyka się w niespełna miesiącu...
No to dajecie z tą naszą klasą - chyba sama zaraz się za to zabiorę i uwaga na zaproszenia;-)
dobrze, że wyniki kolanka dobre i to nie rzs
a po co robiłaś mycoplazmę bo ja nie robiłam i teraz nie wiem czy robić
Pozdrów Elizabeth gorąco
no tak i na żółtaczkę też się nie szczepiłam
dobra ja sie urywam z pracki .... juz nie kontaktuje .... mowia co do mnie a ja ani me ani be....
mówiłam - do domku i leż i zdrowiej
Spadła mi z 37,1 na 36,7 czyli sporo o 4 krechy a fasolek jest i nawet zaliczylam pierwsza klotnie

bez powodu. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo niesttey caly czas (od czasu do czasu) mam te cholerne strzepki brazowej krwi (czyli skrzepy) na papierze toaletowym. Wczoraj ich prawie nie bylo a dzis juz dwa!!!! Qrw.a
Nie wiem skad to, czy z szyjki macicy czy z macicy a moz pochwa - jeszcze 10 dni do lekarza QQQQ
no, no, no - zmiany nastroju fasolkowe;-)
Właśnie, że już mineła!
Tak myślałam, by jutro kupić test, nawet byle jaki, bo to był by już prawie 6 tydz.
Jak @ nie pojawi się na nowo i brzucha dalej będzie mnie bolał to tak muszę zrobić. Tak na wszelki wypadek jak będę szła w poniedziałek do lekarza.
Kór.......a a może zmiana diety tak namieszała. Przecież u mnie nabiału minimum, słodyczy nie jam (język to sięga podłogi w sklepie jak patrze na batonika).
Schudnąć nie schudłam i jeszcze cycochy urosły....
zrób test i daj znać