reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Musze sie wam pochwali co dzis "wyprodukowalam", to dla dziewczyny ktora odchodzi jutro z mojej pracy na macierzynski, myslicie ze sie jej spodoba??? Dodam, ze rozyczki kupilam ale ta papierowa filizanke sama zrobilam (tak mnie cos naszlo) od czasu do czasu musze sie wyzyc artystycznie :happy:

Poczytam was jutro bo dzis trszku jest pozno :baffled: pa nocki

Załączniki

• bukiecik.jpg
    bukiecik.jpg
    80,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Hej dziewczyny - nie daję rady z czytaniem... A tyle się dzieje u Was... jest 2 w nocy i trochę Was podczytałam ale 30 stron to za dużo:crazy::crazy::crazy: mam nadzieję, że do Was jutro wpadnę to "pogadamy" U mnie koniec owu choć jeszcze pobolewa i mam nadzieję, że za 2 tyg będą II kreski - muszą :-):-) nie ma innej opcji... Buziaczki dla wszystkich i do jutra a właściwie do dzisiaj bo już jest dzisiaj:tak::tak::tak:

DZIEŃ DOBRY!!
U mnie dzis tempka 36.8, wczoraj 36.75, przedwczoraj 36.6 (o ile wtedy dobrze mierzylam, bo nie mam pewnosci).

hej dziewuszki:-) przyszłam Was odwiedzić i dodać otuchy:-)

wierzę, że każda z Was już niedługo będzie nosiła w sobie fasolinkę i staną jej łzy w oczach jak zobaczy drugą kreseczkę:tak:

ściskam Was serdecznie;-)

Witaj catedra!!! Dawno Cie u nas nie bylo, podczytywalam Cie na innym watku i strasznie mi przykro, ze Ci lekarz takie teksty puszczal.... Zalozyli Ci juz karte ciazy?

Musze sie wam pochwali co dzis "wyprodukowalam", to dla dziewczyny ktora odchodzi jutro z mojej pracy na macierzynski, myslicie ze sie jej spodoba??? Dodam, ze rozyczki kupilam ale ta papierowa filizanke sama zrobilam (tak mnie cos naszlo) od czasu do czasu musze sie wyzyc artystycznie :happy:

Poczytam was jutro bo dzis trszku jest pozno :baffled: pa nocki

Wow jak sie robi takie ladne rzeczy????

Andzia-s

STO LAT,STO LAT ,NIECH ZYJE ,ZYJE NAM
JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ,NIECH ZYJE, ZYJE NAM,
W ZDROWIU.SZCZESCIU,POMYSLNOSCI,NIECH ZYJE,ZYJE NAM
NIECH ZYJE NAM...KTO ANETKA:-)

Duze buziaki i wspanialego dnia zycze!!!

Oh faktycznie Andzia_S ma urodzinki!!!

Wszystkiego najlepszego kochana!
:-D:-D:-D Seksu, seksu i jeszcze raz seksu! (oczywiscie owocnego :-D:-D:-D)

Witam śpiochy

Dołączam się do życzeń

Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam
Niech żyje nam
Niech żyje nam
W zdrowiu, szczęściu, pomyślności
Niechaj żyje nam

Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce póki wódka jest w butelce

Witam ponownie wszystkie mamy.Chcialam sie przypomniec Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Biore udzial w starszakach

Ja dzisiaj laseczki na chwilę. Korzystam póki męda śpi. Ma wolne dzisiaj i jutro więc dostęp do kompa będę miała ograniczony. Może wywalczę 5 min no ale żeby tylko wpaść bo na bank będzie dzisiaj produkcja postów jak co dzień zresztą.

Ja mam jeszcze 4 dni do testowania. Nie mam żadnych objawów. Wczoraj tylko zakręciło mi się w głowie i co śmieszniejsze jak leżałam w łóżku. Więc pozwolicie, że podciągnę to sobie pod "objawy ciążowe", niech chociaż mam jeden.

reklama
Do góry