reklama
Witam! Mnie w dniu moich urodzin rano powitał @
Ale to dobrze, że jest bo po tej ospie to bym się stresowała gdyby nie było a i tak przyszła wredota 2 dni później. Ale nie ma się co użalać - za miesiąc będzie lepiej

linka podam za chwilkę, tylko poodpisuję

Dziękuję kochane za życzonka:-) a to coś dla Was:

Ciacho dobre - dziś rano próbowałammam nadzieje ze dobre wyszłoa to na shreka jesli mozesz podaj linka.. w tym tygodniu pieke babke jak zwykle pewnie zakalec wyjdzie..
co do sluzu to dzieki nie wiedzialam o tym... a starałam sie przespac całą noc z materiałem genetycznym i po przytulankach juz nie wstawac, udało sie![]()

linka podam za chwilkę, tylko poodpisuję
jak przeczytasz o tych testach to napisz mi też coś więcej - ba ja o nich nic nie słyszałamFaktycznie spora poprawa! Bardzo się cieszę:-) Mój jednak się dał przekonać do zbadania nasienia, ale wpierw myślałam, że może te testy co się w aptece kupuje na płodność u facetów coś by dały?? Tylko musiałabym o tym poczytać bo nic o tym nie wiem.

Witaj! Jak Ty się czujesz, bo dziewczyny pisały, że lekarz to jakaś masakra, usg nie chciał zrobićhej dziewuszki:-) przyszłam Was odwiedzić i dodać otuchy:-)

musi być lepiejdziewczyny dziękuje za słowa wsparcia i otuchy gdyby nie wy to nie wiem co bym zrobiła wczoraj minął tydzień od zabiegu i w końcu wyszłam na dwór do ludzi i mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej
naprawdę bzrdzo wam dziękuję![]()

zdolniacha:-)Musze sie wam pochwali co dzis "wyprodukowalam",
Andzia-s
STO LAT,STO LAT ,NIECH ZYJE ,ZYJE NAM
JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ,NIECH ZYJE, ZYJE NAM,
W ZDROWIU.SZCZESCIU,POMYSLNOSCI,NIECH ZYJE,ZYJE NAM
NIECH ZYJE NAM...KTO ANETKA:-)
Duze buziaki i wspanialego dnia zycze!!!
Oh faktycznie Andzia_S ma urodzinki!!!
Wszystkiego najlepszego kochana!Seksu, seksu i jeszcze raz seksu! (oczywiscie owocnego
)
Witam śpiochy
Dołączam się do życzeń
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam
Niech żyje nam
Niech żyje nam
W zdrowiu, szczęściu, pomyślności
Niechaj żyje nam
Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce póki wódka jest w butelce
Andziu Andziu WSZYSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO(i seksu, i zycia i w ogole
)
Andzia-s wszystkiego dobrego.. szybkiego zafasolkowania![]()
Dziękuję kochane za życzonka:-) a to coś dla Was:
wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek, słońca i uśmiechu na twarzy i fasolek, fasolek, fasolek..
A oto kwiatuszek dla ciebie:-):-):-)
Dziękuję bardzo:-)
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
ja też chcę mieć już jakiś objaw ciążowy - mnie też wczoraj trochę się kręciło w głowie ale może to po tym "serniku" z dziewczynamiJa mam jeszcze 4 dni do testowania. Nie mam żadnych objawów. Wczoraj tylko zakręciło mi się w głowie i co śmieszniejsze jak leżałam w łóżku. Więc pozwolicie, że podciągnę to sobie pod "objawy ciążowe", niech chociaż mam jeden.
oczywiście klikamy...:-):-):-)Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Biore udzial w starszakach
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Andzia
Radosci, ciepla, milosci i kilku fasolek w nadchodzacych miesiacach (o potem latach) z okazji urodzinek zycze.....
)))))
Radosci, ciepla, milosci i kilku fasolek w nadchodzacych miesiacach (o potem latach) z okazji urodzinek zycze.....
lolitka200
A u mnie tempka spadla tak, ze "popsula" mi caly tempkowy wykres i teraz wychodzi na to , ze owu wogole nie mialam ?
Dzisiaj mama 36.4 wiec malutko
Nie to zeby plakala, bo i tak nic by sie nie wydarzylo, ale jakos tak dziwnie...tymbardziej ze mnie rozkladalo przez 2 dni jak na chorobe i sluz sie zrobil gesty jak smietana, jajniki nawalaly przez prawie 3 dni na potege...A owu niby gdzie ?
Slonko swieci wiec idziemy na spacerek z pieskiem.....

Nie to zeby plakala, bo i tak nic by sie nie wydarzylo, ale jakos tak dziwnie...tymbardziej ze mnie rozkladalo przez 2 dni jak na chorobe i sluz sie zrobil gesty jak smietana, jajniki nawalaly przez prawie 3 dni na potege...A owu niby gdzie ?

lolitka200
Olesia
Jak dal mnie to rewelacja ta filizanka, ktora sama zrobilas. Uwielbiam dostawac prezenty wiedzac, ze ktos to wlasnorecznie zrobil dla mnie
Piekne kolorki wspolgrajace z rozyczkami. Supernacko
Jak dal mnie to rewelacja ta filizanka, ktora sama zrobilas. Uwielbiam dostawac prezenty wiedzac, ze ktos to wlasnorecznie zrobil dla mnie
Piekne kolorki wspolgrajace z rozyczkami. Supernacko
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
ja m,am dziś 36,8 a mam 17dc no to Twoja faktycznie niska ale czy moja daje mi pewność że owu była...??A u mnie tempka spadla tak, ze "popsula" mi caly tempkowy wykres i teraz wychodzi na to , ze owu wogole nie mialam ?Dzisiaj mama 36.4 wiec malutko
reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
masz gdzies wykres w necie? zeby looknac?A u mnie tempka spadla tak, ze "popsula" mi caly tempkowy wykres i teraz wychodzi na to , ze owu wogole nie mialam ?Dzisiaj mama 36.4 wiec malutko
Podziel się: