maggie_f
Fanka BB :)
Andzia-s - również ja życzę sto lat i spełnienia marzeń. Dla Ciebie: Zobacz załącznik 121479
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podgladaj podgladaj a w miedzyczasie: masz mdlosci????, bo mnie sie chyba zaczynaja i to nie jest mile...
Faktycznie spora poprawa! Bardzo się cieszę:-) Mój jednak się dał przekonać do zbadania nasienia, ale wpierw myślałam, że może te testy co się w aptece kupuje na płodność u facetów coś by dały?? Tylko musiałabym o tym poczytać bo nic o tym nie wiem.
no pewnie, tran kazal mu lykac moj ginekolog, zreszta mnie tezElfa a czy skoro Mój łyka Salfazin i kwas foliowy to do tego może też łykać Tran jak ja?Da to coś w ogóle? Myślę tu o Tranie bo co do reszty jestem pewna.
hej dziewuszki:-) przyszłam Was odwiedzić i dodać otuchy:-)
wierzę, że każda z Was już niedługo będzie nosiła w sobie fasolinkę i staną jej łzy w oczach jak zobaczy drugą kreseczkę
ściskam Was serdecznie;-)
Musze sie wam pochwali co dzis "wyprodukowalam", to dla dziewczyny ktora odchodzi jutro z mojej pracy na macierzynski, myslicie ze sie jej spodoba??? Dodam, ze rozyczki kupilam ale ta papierowa filizanke sama zrobilam (tak mnie cos naszlo) od czasu do czasu musze sie wyzyc artystycznie![]()
Poczytam was jutro bo dzis trszku jest poznopa nocki
Hej dziewczyny - nie daję rady z czytaniem... A tyle się dzieje u Was... jest 2 w nocy i trochę Was podczytałam ale 30 stron to za dużomam nadzieję, że do Was jutro wpadnę to "pogadamy" U mnie koniec owu choć jeszcze pobolewa i mam nadzieję, że za 2 tyg będą II kreski - muszą :-):-) nie ma innej opcji... Buziaczki dla wszystkich i do jutra a właściwie do dzisiaj bo już jest dzisiaj
![]()
Witam ponownie wszystkie mamy.Chcialam sie przypomniec Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__Biore udzial w starszakach
Andziu!!! Miłości, radości i zdrowka oraz spelnienia marzen!!!! wszystkiego najlepzego kochanie w Dniu Urodzin!!!
Elfa75-super, ze poprawily sie wyniki, a nie mowilam, ze nie jest źle!!! teraz odliczamy do staranek i trzymamy kciuki, mysle, ze macie nadal spore sznase na naturalne poczecie!!! Usciski:-)bardzo siecieszę...
Tak Elfa-w poniedziałek jadę do Widuchowskiego do Katowic na TopolowaZ tego co kiedyś wstępnie mówił to prawdopodobnie trzeba bedzie zrobic oczyszczenie kolana, ale dokladniej dowiem się w poniedzialek...moze obejdzie się bez operacji
A z toxo...ok, dzięki! Obiecuję, ze ani szczurów ani kotów spożywala nie bedę
a jakbym się jednak skusila to wcześniej mocno podmuchamBuziaki kochanie!!!
Ja też wierzę, że wszystkim nam się udawszystkim się nam musi udać w końcu![]()
Naj, Naj dla solenizantki:-)
Jak temperatura spada do 37 to pojawiają sie plamienia @ a jak rośnie to znikają.
Nigdy tak nie miałam, ani temperatury podczas @ nie pamiętam, więc widocznie czerwona su...a @ jest wrażliwa na gorączką.
Miłego dnia;-)
Witaj catedra!!! Dawno Cie u nas nie bylo, podczytywalam Cie na innym watku i strasznie mi przykro, ze Ci lekarz takie teksty puszczal.... Zalozyli Ci juz karte ciazy?