K
Ktosiowa
Gość
mam kochana nadzieję:-):-):-):-) że tym razem po prawie roku i w cyklu bez leków się uda...
Trzymam mocno kciuki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam kochana nadzieję:-):-):-):-) że tym razem po prawie roku i w cyklu bez leków się uda...
Gosia
Bez seksa fasolka niemozliwa) Wiec w tym cyklu to ja pewna jestem - bez wzgledu na inne czynniki - ze fasolki nie ma...
no fakt - niemożliweGosia
Bez seksa fasolka niemozliwa) Wiec w tym cyklu to ja pewna jestem - bez wzgledu na inne czynniki - ze fasolki nie ma...
dzięki wielkieTrzymam mocno kciuki !
Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.
Pozdrawiam kobitki. Bede tu zerkala piszac prace. Buzka