reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam Laseczki:)
Kropeczka - dziękuję za odpowiedzi odnośnie Tranu i testu na nasienie. Będę mu więc do Folika i Salfazinu dawała także Tran:)
Co do testów to chyba faktycznie w lab najlepiej bo przecież dokładne wyniki. A jaki koszt jest tego badania??
Kaprycha - super, że plamienia odeszły, wierzę, że będzie dobrze:)

Mnie dziś głowa boli od samego rana bo ciśnienie skacze jak szalone:(
Prócz tego prawy jajnik przeuwielbia mnie kuć, i tak dziennie, już chyba 9 dzień(?) jak dobrze liczę.
Piersiaki zrobiły się tkliwe jakieś, wczoraj jeszcze były miękkie. Nawet nie wiem czy dobrze obliczyłam termin spodziewanej @, więc się za to niebawem zabiorę:)

Gosia
Bez seksa fasolka niemozliwa:)) Wiec w tym cyklu to ja pewna jestem - bez wzgledu na inne czynniki - ze fasolki nie ma...
no fakt - niemożliwe
Trzymam mocno kciuki !
dzięki wielkie

Mnie dziś tak głowa boli że chyba zejdę... Dopiero po dwóch przeciwbólowych trochę puściło... Ciągle nie mogę się wyleczyć z zatok - nie mam zapalenia ale praktycznie od 4 m-cy mam katar a że nie chcę brać za dużo prochów to nie mogę się wyleczyć. Dziś wzięłam jeden Apap i potem Ibuprom zatoki bo nie pomagało. A mówią, że Ibupromu nie powinno się zażywać jak są staranka ale co cholera mam zrobić jak się wytrzymać nie da??

Witajcie Dziewczynki!

Gosia, uda się!!! I zobaczysz: II II II II II II II II !!:tak:
KaśkaX25, głos oddany ;-)
Sylwka22, chandrze się nie dawaj :baffled:- Dzidzia zdrowo rośnie, są same powody do radości!!:-):happy:
Kaprycha, cieszę się bardzo, że już plamienie minęło. I nie wróci więcej!!! Wcale nie musisz mieć objawów ciążowych, żeby w niej być. Nie bój się testować. Trzymam kciuki!:tak:
Olica, ja też na razie nie mogę narzekać na mdłości. Niby jakieś miałam raz wieczorem, ale nie skończyło się haftowaniem, na szczęście. Podbrzusze od czasu do czasu mnie pobolewa, ale jak się pogłaszczę, to zaraz przechodzi:confused:
Piersi się jakby rozrastają.... :zawstydzona/y:Dziś przy obiedzie zgarnęły trochę ziemniaków z talerza.....:sorry2: upps...

Gosia

Leki nigdy dobrze na fasolke nie wplywaja....No ale bez przesady, jak bol jest to trza sie go pozbyc. Niby jak masz baraszkowac nawet skoro glowa boli (tym razem naprawde glowa boli:))

Od 4 miesiecy sie ciagnie powiadasz. Dlugo...Wspolczuje

Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.

Pozdrawiam kobitki. Bede tu zerkala piszac prace. Buzka:sorry2:

U mnie teznie ma juz śladow plamienia, jutro ide zrobic bete (druga) zeby sprawdzic czy cos przyrasta ... Boje sie jak cholera!

Jak @ Ci nie przyjdzie przed dzien dwa to rób tesciora :) i życie DWOCH GRUBYCH krech!

passingby bardzo się cieszę, że już nie plamisz:)
Ja mam termin spodziewanej na 17 marca - w urodzinki mojego taty:D Ale ostatnio @ spóźnił mi się 3 dni, mimo, że wcześniej miesiączkowałam regularnie, ale tak do 19.03 sobie mogę czekać na ewentualny @, którego tak bardzo nie chcę:(

reklama
dziewczyny czy biała wydzielina(jak mleczko) to jakis znak moze byc? jutro powinnam dostać @ i oczywiscie mam nadzieje że nie dostane.. :)
pozdrawiam
i trzymam kciuki za was! ;-)

Do góry