reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczyny czy biała wydzielina(jak mleczko) to jakis znak moze byc? jutro powinnam dostać @ i oczywiscie mam nadzieje że nie dostane.. :)
pozdrawiam
i trzymam kciuki za was! ;-)

Hmm ja mam taki zawsze przed @:( Ale wiadomo, że każda kobieta jest inna a śluz to nie reguła akurat, więc kto wie:-):-) Trzymam kciuki Kinga:happy:

reklama
Andziu wszystkiego naj... z okazji urodzinek ale przede wszystkim zdrówka i Dzieciątka.:-D

wczoraj się zmierzyłam w pasie... mam jedną trzecia:szok: więcej w obwodzie... tzn z 64 zrobiło się 84:-p:-p:-p

na każdą z Was przyjdzie pora... na razie się cieszcie, że w lato nie będziecie mieć ogromnych brzucholków:tak:bo będą średnie (takie akuratne):-D:-D:-D
Dbaj o siebie i Maleństwo a lekarzami sie nie przejmuj

Dzien dobry laseczki :-D

Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.

Pozdrawiam kobitki. Bede tu zerkala piszac prace. Buzka:sorry2:
Bardzo dobre wiadomości! Mocno zaciskam kciuki żeby to fasolinka była:-D

Dziewczynki a ja niedawno wróciłam od gin. Jestem w ciąży:-D:-D:-D Pęcherzyk ma 3,5 mm. na kolejną wizytę umówiona jestem 4.4 i mam nadzieję, że serduszko będzie już pięknie biło.
Najlepsze jest to , że owu była z lewego jajnika a mnei bolał prawy :szok:

Co do bółów brzucha, to jeżeli do tego pojawią się plamienia zaraz mam zacząć brać duphaston. Moja gin powiedziała, że bóle brzycha we wczesnej ciąży nie powinny mieć miejsca i to troszkę mnie martwi. a i jak na razie zero seksiku:no:

Pozdrawiam

Andziu wszystkiego naj... z okazji urodzinek ale przede wszystkim zdrówka i Dzieciątka.:-D

Dziewczynki a ja niedawno wróciłam od gin. Jestem w ciąży:-D:-D:-D Pęcherzyk ma 3,5 mm. na kolejną wizytę umówiona jestem 4.4 i mam nadzieję, że serduszko będzie już pięknie biło.

Co do bółów brzucha, to jeżeli do tego pojawią się plamienia zaraz mam zacząć brać duphaston. Moja gin powiedziała, że bóle brzycha we wczesnej ciąży nie powinny mieć miejsca i to troszkę mnie martwi. a i jak na razie zero seksiku:no:

Pozdrawiam

O Boże Motylku tak się cieszę!!:-):-):-)
Moje wielkie gratki!!:-D:-D:-D
Przesyłaj nam tu zarażające Fluidki!:-D
Fajny mi prezent na urki zrobiłaś:-) Jutro mam co prawda, ale i tak super:-D
Jakieś objawy masz, jak się czujesz??
Spokojnej ciąży!

niewiele słyszałam o tych testach, ale pytałam o opinie ginekologe, odradzil je całkowice, powiedzial ze mamy isc do laboratorium. ale wiesz..to nie musi byc takie zle, wczoraj z m zrobilismy to tak:
kupilismy pojemniczek w aptece , pojechalismy w poblizu laboratorium, przyczajilismy sie w samochodzie w miejscu mało publicznym, zrobilam m loda, potem on skonczyl w pojemniczku, zakrecilam pojemniczek, m podrzucil mnie pod laboratorium, oddałam nasienie, maz nawet nie wszedl..po 3 h podjechalismy po wyniki.. m byl zadowolony, bo i przyjemnosc byla i wyniki lepsze ;)

Genialne!! :-D Przeczytalam M i powiedzialam, ze gdyby to sie mialo tak odbyc, to on by sie na pewno dal przebadac, na co on powiedzial 'pewnie tak'
:-D:tak::-)

Bylam wlasnie na spacerze, i pod koniec juz spaceru...czulam ze mokra jestem na maksa? Po kilku krokach...zaczelo mnie mdlic niemilosiernie jakbym miala wychaftowac porzadnie. Do tego wszystkiego, czulam ze zaraz zemdleje az mnie moj chlop musial z deka podtrzymywac :szok::szok:

Teraz siedze na kapacie po kocem i sie trzese. Nadal mnie mdli.

Moze sie czyms strulas?

Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.
Pozdrawiam kobitki. Bede tu zerkala piszac prace. Buzka:sorry2:

Kochana strasznie sie ciesze, ze plamienia ustaly, jestem dobrej mysli :tak::tak:

U mnie teznie ma juz śladow plamienia, jutro ide zrobic bete (druga) zeby sprawdzic czy cos przyrasta ... Boje sie jak cholera!

Powodzenia :tak: Trzymam kciuki :-)

Super wiadomosc!!! Do 4.4 zostalo tylko 20 dni, zleci nim sie obejrzysz
:tak::tak:

Pozdrawiam

Więc jeszcze raz GRATULACJE!!!!! Super! :-D:-D:-D

A propos bóli brzucha - wydaje mi się, że mogą być różniaste i trudne do określenia (typu ciągnięcie, gniecenie, kłucie, skurcze...) w końcu macica się powiększa. Czyli we wczesnej ciąży nie powinnyśmy w ogóle odczuwać nic w okolicach brzucha??? Ja równo za tydzień będę wiedziała, co u mnie się dzieje. Tylko tydzień i aż tydzień... jakoś muszę wytrzymać... Pozdrawiam Cię - teraz odpoczywaj i ciesz się!!!!!

Butterfly
Super. Serdeczne gratulacje.....Trzymajcie sie zdrowo i cieplutko obje:)
Dziękujemy :-D
O Boże Motylku tak się cieszę!!:-):-):-)
Moje wielkie gratki!!:-D:-D:-D
Przesyłaj nam tu zarażające Fluidki!:-D
Fajny mi prezent na urki zrobiłaś:-) Jutro mam co prawda, ale i tak super:-D
Jakieś objawy masz, jak się czujesz??
Spokojnej ciąży!
Wszystkiego naj z okazji urodzinek. A to specjalne fluidki dla Ciebie w prezencie ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~~ ~
Czuję się dobrze. Nie mam narazie żadnych z tych dokuczliwych objawów. Piersi mi tylko urosły i już musiałam staniki większe o jeden rozmiar kupić:szok: czasami brzuszek pobolewa, co jednak nie jest dobrym objawem. A i szybko męczę się.
Super wiadomosc!!! Do 4.4 zostalo tylko 20 dni, zleci nim sie obejrzysz :tak::tak:
To będzie najdłusze 20 dni w moim życiu. Tak się boję czy serduszko będzie

A teraz obiecane fliudki dla Pysi
~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

i dla pozostałych potrzebujących też

~~ ~~ ~~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

reklama
Do góry