reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ktosiowa - Ja zawsze sprawdzalam szyjke i na owulke byla u mnie wysoko, otwarta i miekka a przed @ nisko , zamknieta i twarda. Tylko w tym m-cu mam jakos dziwnie, bo jest wysoko ale na wpol otwarta i twarda:-( Wiec nie wiem co mam o tym myslec a do tego pojawily mi sie naprzemienne bole jajnikow po owolce i czasem mocne klocia w podbrzuszu(nigdy czegos takiego nie mialam:-(). Nie nastawiam sie na nic tylko bede czekac do @, ktora ma przyjsc za ok 5-6 dni :-(

Szyjkę chyba trzeba badać regularnie i to co najmniej z pół roku by jakoś się na niej poznać, każdy organizm inny. A mnie 4 dni od owulacji zaczęły jajniki boleć, do dziś, już 9 dzień, szczególnie prawy. Też nie wiem co o tym myśleć, w dodatku troszkę mi niedobrze. Ja się nie nakręcam też jakoś szczególnie bo mam mokry śluz, który mam przed @:/ Ale zawsze jakieś szczątki nadziei się tlą.. Ale te jajniki u mnie też nowość:-) A zdrowa jestem bo miałam niedawno ''przegląd'':)

reklama
Szyjkę chyba trzeba badać regularnie i to co najmniej z pół roku by jakoś się na niej poznać, każdy organizm inny. A mnie 4 dni od owulacji zaczęły jajniki boleć, do dziś, już 9 dzień, szczególnie prawy. Też nie wiem co o tym myśleć, w dodatku troszkę mi niedobrze. Ja się nie nakręcam też jakoś szczególnie bo mam mokry śluz, który mam przed @:/ Ale zawsze jakieś szczątki nadziei się tlą.. Ale te jajniki u mnie też nowość:-) A zdrowa jestem bo miałam niedawno ''przegląd'':)

Ktosiowa - Ja badam szyjke dosc dlugo (co najmniej 6 m-c, jak nie wiecej:tak:). Mnie jajniki w tym m-cu bola naprzemian i te klocia jakby szpilke tam ci ktos wbijal:tak:(Nigdy wczesniej tak nie mialam:no:). Pierwszy raz widze te zniany i naprawde pocichutku licze, ze one cos oznaczaja:tak:Wiem, ze nie mozna sie nakrecac i nie robie tego, wiec jeszcze ok 6 dni i zobacze:tak:
Oki dziewczyny BARDZO MILO BYLO ZNOW Z WAMI POGADA, ale juz musze uciekac bo jutro do pracy:-(Pa pa ....kolorowych snow;-)

Ktosiowa - Ja badam szyjke dosc dlugo (co najmniej 6 m-c, jak nie wiecej:tak:). Mnie jajniki w tym m-cu bola naprzemian i te klocia jakby szpilke tam ci ktos wbijal:tak:(Nigdy wczesniej tak nie mialam:no:). Pierwszy raz widze te zniany i naprawde pocichutku licze, ze one cos oznaczaja:tak:Wiem, ze nie mozna sie nakrecac i nie robie tego, wiec jeszcze ok 6 dni i zobacze:tak:
Oki dziewczyny BARDZO MILO BYLO ZNOW Z WAMI POGADA, ale juz musze uciekac bo jutro do pracy:-(Pa pa ....kolorowych snow;-)

A ja mam termin na 17-19 marca. Trzymam kciuki:)

Mezatko tylko mi tam główka do góry i spokojnie czekaj, bo jak bedziesz warjowac na punkcie fasolki to bociany odstraszysz i bedzie trzeba czekać na Św, Mikołaja.:-D
Buziaki i zycze spokojnych słów:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry