reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Siema dziewczeta :-D

Ale jest piekna pogoda u nas - wiosna pelna geba :-D Ja zdecydowalas sie na zrobienie tescika. Niestety moje obawy sie sprawdzily. Druga kreska jest ale nie sciemniala w ogole:crazy: To moze oznaczac 2 rzeczy, albo ciaza pozamaciczna, albo fasolka obumiera :-:)zawstydzona/y::-( 25 sie wszystko wyjasni, mam nadzieje, ze to bedzie zadna z tych opcji....

Buzka, milego dnia :sorry2:

Ale jest piekna pogoda u nas - wiosna pelna geba :-D Ja zdecydowalas sie na zrobienie tescika. Niestety moje obawy sie sprawdzily. Druga kreska jest ale nie sciemniala w ogole:crazy: To moze oznaczac 2 rzeczy, albo ciaza pozamaciczna, albo fasolka obumiera :-:)zawstydzona/y::-( 25 sie wszystko wyjasni, mam nadzieje, ze to bedzie zadna z tych opcji....

Kochana musi być dobrze. Trzymam kciuki a Ty myśl pozytywnie!;-)

Kaprycho jak jest ciąża pozamaciczna to kreska ma cały czs podobny odcień?
Pierwsze słyszę....

U nas obu się wyjaśni w środę czy wszystko okey....

Dziewczyny a która z Was zaciążonych miała przed dowiedzeniem się o ciąży lekkie pobolewania podbrzusza? Będąc na wcześniejszym forum to praktycznie każda kobitka mówiła, że takie bóle są normalne na początku ciąży i że objawy na @ i na ciążę są niemal identyczne. To pytanie nie kieruję do Tych Laseczek, które ostatnimi dniami pisały o tych bólach tylko do innych.

Fajnie, że u niektórych z Was wiosenna pogoda, u mnie taka była wczoraj a dziś trochę zachmurzone.

Ja mogę to potwierdzić. U mnie na początku ciąży ból ból taki jak na @. Objawy są naprawdę identyczne!

OLICA

Babo trzymam kciuki bardzo!!!! moze uda ci sie tam zalatwic podwojne iv - zeby dwa razy dali??? Wiem ze z powodu stresu owulacja potrafi sie laskawie przesunac na dzien wczesniej lub pozniej - czy beda ci wywolywali owulacje????
Tak czy inaczej - polecam przytulanki chwie wczesniej (moze nawet w szpitalnej lazience :p )zeby macica byla rozpulchniona i gotowa :) to wbrew pozorom bardzo wazne!

Bardzo ci dziekuje:-)!!!
No wlasnie zeby sie wszystko udalo...staram sie nie stresowac i podchodze to tego pozytywnie..bardzo duzo kobiet ma in-vitro...wiekszosc nie moze normalnie zajsc w ciaze..wiec mysle ze uada nam sie..bo ja mam wszystko jak w zegarku..nie musze robic badan ,mam owulke,,sluz w dni plodne jest superowy,,przezroczysty jak krysztal i ciagnacy..wiec u mnie super..a jajnki tak nawalaja ze ho.ho.-)
Z tego co wiem..to kuracja hormonalna..napweno chumorek mi sie przekreci...ale postarm sie nie denerwowac!narazie wizyta w maju..a potem moze czerwiec zabieg..nie wiem dokladnie.
Oj dobry pomysl z ta lazienka..wciagne mojego do damskiej i go zgwalce..hura!!!

olica

Oj to pierwsze malenstwo wasze!!!napewno bedzie wszystko dobrze..:-)
a sexu sie nie boj..ta blona ochrania dziecko i nic mu sie nie stanie:-)

reklama
Bardzo ci dziekuje:-)!!!
No wlasnie zeby sie wszystko udalo...staram sie nie stresowac i podchodze to tego pozytywnie..bardzo duzo kobiet ma in-vitro...wiekszosc nie moze normalnie zajsc w ciaze..wiec mysle ze uada nam sie..bo ja mam wszystko jak w zegarku..nie musze robic badan ,mam owulke,,sluz w dni plodne jest superowy,,przezroczysty jak krysztal i ciagnacy..wiec u mnie super..a jajnki tak nawalaja ze ho.ho.-)
Z tego co wiem..to kuracja hormonalna..napweno chumorek mi sie przekreci...ale postarm sie nie denerwowac!narazie wizyta w maju..a potem moze czerwiec zabieg..nie wiem dokladnie.
Oj dobry pomysl z ta lazienka..wciagne mojego do damskiej i go zgwalce..hura!!!

Musi być dobrze, tym bardziej, że Tobą wszystko okey, że wszystko jak w zegarku.

Masz może program BBC Knowledge?
Właśnie leci seria o in vitro. Np wczoraj o 14 00 był ten odcinek i w tygodniu jakoś też ma być.
W necie w programie tv byś musiała znaleźć.

olica

Oj to pierwsze malenstwo wasze!!!napewno bedzie wszystko dobrze..:-)
a sexu sie nie boj..ta blona ochrania dziecko i nic mu sie nie stanie:-)

Samo zobaczysz jak będziesz w ciąży, że poprostu się nie da ze strachu :-)
A u mnie dochodzi jeszcze ból brzucha jak na okres, więc jak tu mieć ochotę jak pobolewa? :-)

Biedny mąż-narazie pozostaje zajęcie się tylko nim bo mi sfiksuje :-)

Do góry