kinguś
Nie poddam się
Witajcie :-)

Myślimy pozytywnie. Będzie dobrze.
SUPER:-):-) GRATULUJĘDziewczynki a ja niedawno wróciłam od gin. Jestem w ciążyPęcherzyk ma 3,5 mm. na kolejną wizytę umówiona jestem 4.4 i mam nadzieję, że serduszko będzie już pięknie biło.

Ja zawsze po owulce miałam celibacik aż do zrobienia testu.Dziewczyny z tym unikaniem seksiku to myślicie że jest aż takie ważne. Nie wiem jaki to ma wpływ na zagnieżdżające się jajeczko - jak któraś wie to oświećcie mnie![]()
A może nie przyjdzie ;-) Buziaczek :-)Ja dzisiaj nie mierzylam tempki bo sie wnerwilam po wczorajszym spadku, czekam spokojnie na @ ktora ma byc po duphastonie najpozniej w poniedzialek![]()
Odpoczywaj odpoczywajNo nic idę się myć i do łóżka odpoczywać....

Już dziewczynki napisały, że może masz za niski progesteron.Mam pytanie ale nie wiem gdzie je wrzucić Tyle tu piszecie, że nie sposób nadążyć a jak próbuję poszukać podobnego wątku to tyle stron mam do czytania, że nie dam chyba rady.Wybaczcie, jeśli gdzieś takie pytanie byłd kilku lub kilkunastu miesięcy przed @ pojawia się plamienie, takie brązowe i trwa 2-3 dni.
A ja w sobotę i niedzielę odpoczywam i prawie cały dzień leże żeby mieć siłę na 5 dni pracyKingus- A ty nastepna gdzie sie podziewasz ?

Trzymam kciuki.Dzisiaj mam owulke...wyszedl test..no to zapisze oczywiscie.
Odliczam dni do maja..mam nadzieje ze za pierwszym razem uda nam sie...:-)
Piękna betka :-):-)Dzis wynik dzieciakow to: 791,7!!!
Ja chyba zaraz pojadę i Cię zbiję. Dlaczego takie czarne myśli.Siema dziewczeta
Ale jest piekna pogoda u nas - wiosna pelna gebaJa zdecydowalas sie na zrobienie tescika. Niestety moje obawy sie sprawdzily. Druga kreska jest ale nie sciemniala w ogole
To moze oznaczac 2 rzeczy, albo ciaza pozamaciczna, albo fasolka obumiera :-
zawstydzona/y::-( 25 sie wszystko wyjasni, mam nadzieje, ze to bedzie zadna z tych opcji....
Myślimy pozytywnie. Będzie dobrze.