reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie :-)

Dziewczynki a ja niedawno wróciłam od gin. Jestem w ciąży:-D:-D:-D Pęcherzyk ma 3,5 mm. na kolejną wizytę umówiona jestem 4.4 i mam nadzieję, że serduszko będzie już pięknie biło.
SUPER:-):-) GRATULUJĘ :-D:-D

Dziewczyny z tym unikaniem seksiku to myślicie że jest aż takie ważne. Nie wiem jaki to ma wpływ na zagnieżdżające się jajeczko - jak któraś wie to oświećcie mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja zawsze po owulce miałam celibacik aż do zrobienia testu.

Ja dzisiaj nie mierzylam tempki bo sie wnerwilam po wczorajszym spadku, czekam spokojnie na @ ktora ma byc po duphastonie najpozniej w poniedzialek :sorry2:
A może nie przyjdzie ;-) Buziaczek :-)

No nic idę się myć i do łóżka odpoczywać....
Odpoczywaj odpoczywaj :tak::tak:

Mam pytanie ale nie wiem gdzie je wrzucić Tyle tu piszecie, że nie sposób nadążyć a jak próbuję poszukać podobnego wątku to tyle stron mam do czytania, że nie dam chyba rady.Wybaczcie, jeśli gdzieś takie pytanie było_Od kilku lub kilkunastu miesięcy przed @ pojawia się plamienie, takie brązowe i trwa 2-3 dni.
Już dziewczynki napisały, że może masz za niski progesteron.

Kingus- A ty nastepna gdzie sie podziewasz ?
A ja w sobotę i niedzielę odpoczywam i prawie cały dzień leże żeby mieć siłę na 5 dni pracy :tak:

Dzisiaj mam owulke...wyszedl test..no to zapisze oczywiscie.
Odliczam dni do maja..mam nadzieje ze za pierwszym razem uda nam sie...:-)
Trzymam kciuki.

Dzis wynik dzieciakow to: 791,7!!!
Piękna betka :-):-)

Siema dziewczeta :-D
Ale jest piekna pogoda u nas - wiosna pelna geba :-D Ja zdecydowalas sie na zrobienie tescika. Niestety moje obawy sie sprawdzily. Druga kreska jest ale nie sciemniala w ogole:crazy: To moze oznaczac 2 rzeczy, albo ciaza pozamaciczna, albo fasolka obumiera :-:)zawstydzona/y::-( 25 sie wszystko wyjasni, mam nadzieje, ze to bedzie zadna z tych opcji....
Ja chyba zaraz pojadę i Cię zbiję. Dlaczego takie czarne myśli.
Myślimy pozytywnie. Będzie dobrze.

reklama
Dokładnie, niby Wrocław "najbardziej europejskie miasto w Polsce" a tu taki psikus.

Muszę spytać gina kiedy porodówka z Dyrekcyjnej przenosi się na Borowską.
Tam ma być full wypas jeśli chodzi o warunki itd.
To nowiutki kompleks-ekstra.

Inne porodówki z Wrocławia mają być przeniesione na Złotniki. Ma tam też powstać jakiś super obiekt, ale to raczej za dobrych kilka lat.
NaszeMiasto.pl : Wrocław -- Poradnik - Zdrowia i Urody

Może się załapiemy co? :-)

Kiedy miałaś ostatni okres? W którym tygodniu jesteś ?

Olica, u mnie wyjrzało właśnie słonko! U Ciebie też?:-D:-D:-D

Dzięki kochane za odpowiedź. To teraz się podłamałam. W pierwszej ciąży i przed nią nie miałam żadnych problemów a badania, które robiłam to tylko te podstawowe, zlecane przez lekarza. Napiszcie proszę cos więcej o badaniu progesteronu. Mogę sama takie badanie zrobić? Ile tak około kosztuje? Przepraszam za marudzenie, ale ja nie mam o tym żadnego pojęcia! A wy jakbyście wszystkie medycynę kończyły!:-D

Dzięki kochane za odpowiedź. To teraz się podłamałam. W pierwszej ciąży i przed nią nie miałam żadnych problemów a badania, które robiłam to tylko te podstawowe, zlecane przez lekarza. Napiszcie proszę cos więcej o badaniu progesteronu. Mogę sama takie badanie zrobić? Ile tak około kosztuje? Przepraszam za marudzenie, ale ja nie mam o tym żadnego pojęcia! A wy jakbyście wszystkie medycynę kończyły!:-D
Ja płaciłam około 30 zł, robiłam 10 dni po owulacji.

Dokładnie, niby Wrocław "najbardziej europejskie miasto w Polsce" a tu taki psikus.

Muszę spytać gina kiedy porodówka z Dyrekcyjnej przenosi się na Borowską.
Tam ma być full wypas jeśli chodzi o warunki itd.
To nowiutki kompleks-ekstra.

Inne porodówki z Wrocławia mają być przeniesione na Złotniki. Ma tam też powstać jakiś super obiekt, ale to raczej za dobrych kilka lat.
NaszeMiasto.pl : Wrocław -- Poradnik - Zdrowia i Urody

Może się załapiemy co? :-)

Kiedy miałaś ostatni okres? W którym tygodniu jesteś ?

Dobrze by było, gdyby te Złotniki uruchomili..... Tam ma byc super! Dzięki za linka, poczytam sobie:-)
Ja też zapodałam pytanie o mojego lekarza na watku o szpitalach we Wrocławiu. Najpierw przebrnęłam przez 45 stron opinii. Nie będę chyba oryginalna, jak napiszę, że strasznie mi zależy na kompetentnym lekarzu. Tak wiele od tego zależy..

Ostatnia @ była 27.01. Więc kończę 7 tc. Tydzień temu robiłam betę i wyszło mi 1.519. Szacunkowo 3-4 tc. To by się zgadzało. Nie wiadomo, jak to z tymi porodówkami u nas będzie - może się spotkamy na oddziale:-D?

Siema dziewczeta :-D

Ale jest piekna pogoda u nas - wiosna pelna geba :-D Ja zdecydowalas sie na zrobienie tescika. Niestety moje obawy sie sprawdzily. Druga kreska jest ale nie sciemniala w ogole:crazy: To moze oznaczac 2 rzeczy, albo ciaza pozamaciczna, albo fasolka obumiera :-:)zawstydzona/y::-( 25 sie wszystko wyjasni, mam nadzieje, ze to bedzie zadna z tych opcji....

Buzka, milego dnia :sorry2:

Wcale tak nie musi być jak podejrzewasz! Z tymi ocieniami kresek to różnie bywa, nie jestem przekonana, czy są takie niezawodne. Beta prędzej prawdę powie. Kaprycha, ja wierzę, że będzie dobrze! :tak: A jak się czujesz?

Dobrze by było, gdyby te Złotniki uruchomili..... Tam ma byc super! Dzięki za linka, poczytam sobie:-)
Ja też zapodałam pytanie o mojego lekarza na watku o szpitalach we Wrocławiu. Najpierw przebrnęłam przez 45 stron opinii. Nie będę chyba oryginalna, jak napiszę, że strasznie mi zależy na kompetentnym lekarzu. Tak wiele od tego zależy..

Ostatnia @ była 27.01. Więc kończę 7 tc. Tydzień temu robiłam betę i wyszło mi 1.519. Szacunkowo 3-4 tc. To by się zgadzało. Nie wiadomo, jak to z tymi porodówkami u nas będzie - może się spotkamy na oddziale:-D?

Ja ostatni @ miałam 02.02, jutro zaczynam 7 tydzień :-)
Jestem w szoku, że nie wymiotuję ani mnie nie mdli nic a nic !!!

Wejdź na wątek listopad 2009-tam już dziewczyny haftują, a ja myślę, że to żart :-)
Tzn wierzę im ale w szoku jestem :-)

reklama
Ja ostatni @ miałam 02.02, jutro zaczynam 7 tydzień :-)
Jestem w szoku, że nie wymiotuję ani mnie nie mdli nic a nic !!!

Wejdź na wątek listopad 2009-tam już dziewczyny haftują, a ja myślę, że to żart :-)
Tzn wierzę im ale w szoku jestem :-)

:-D:-D Ja też jeszcze nie haftuję! Tzn. czasami mnie mdli (tak wieczorkiem), ale szybko mija;-) Moja Mama w ciąży może tylko raz miała epizod. Całą ciążę nieźle się czuła. Może mi też się uda. Tyle, że u niej gorzej było z rodzeniem mnie .....

Do góry