passingby
Fanka BB :)
ŁoiHehe, do 30tki mam jeszcze 9 latAle dziękuję:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŁoiHehe, do 30tki mam jeszcze 9 latAle dziękuję:-)
Łoinie wiem zemu pomyslalam ze 30
to teraz masz amerykanska pelnoletniosc
wszystkiego naj - a na 30 juz ci zlozylam jakby co
pomysl o mnie za 9 lat
wczoraj były wiec jak cos to jutro.. dam odpoczac mojemu.. chociaz on to by mógł 3 razy dziennie.. no ale niestety.. po owulce moze uzywac do woliNektarynko-jak dla mnie-najlepszy czas na przytulanki masz teraz i nie patrz na wykres jak na wyrocznie, bo z temperatura roznie to bywa...warto podgladac ale nie jest to najbardziej miarodajny czynnik. Najlepszy monitoring-super ze masz usg robione i bedziesz wiedziala na cyzm stoisz!
A co do przytulanek-nie zaluj sobie!!! Najlepsze fasolki wychodza ze spontanicznych przytulanek! pamietaj!!!
nie no nie panikuje.. tylko zastanawiałam się jak to juz ze mna jest..Nektarynko
Sobie looknelam na ten Twoj wykresik....Nie paniku kobito. W zeszlym cykly tez mialas owu okolo 19dc.....przesuniecie 1-2 dni wcale nie jest niczym niezwyklym. Serdu**** i czekaj na fasolke kochana
ja nie płace póki co miesiac jest za darmo.. a jak sie skonczy to sie skonczy, zobaczymy co jutro powie lekarzjak to coś nie tak - wszystko tak
masz monitoring to musi się udać
ja mam pytanie - czy Wy płacicie ten abonament na 28 dni, czy wykresy robi się za darmo?
Ja zaczelam korzystac z http://www.nmpr.bfe.pl/ co prawda nic specjalnego, ale mi na razie wystarcza![]()
Olapolap - nie wszystkie sa tak stare jak my :-):-)