lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Passingby
Popieram

Popieram

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez tak czuje...tymbardziej ze to moj drugi facet i dopiero terz wiem co to znaczy miec faceta........a co do wieku...to chodzi mi o ciaze,ze jez wiek troche przedawniony jak dlamnie.....Nie przesadzaj nie przesadzaj!, ja mam 34 i czuje ze dopiero zaczynam zyciea to wczesniej to jakies jedno wielkie gowniarstwo bylo
![]()
"Przedawniona" to jest ta 70 letnia Indyjka (ktora o dziwo urodzila zdrowe dziecko ekhm), 35 to kwiecie wieku. Moja sostra pierwsze dziecko urodzila w 40 roku zycia. Zdrowe piękne i hiperinteligentneja tez tak czuje...tymbardziej ze to moj drugi facet i dopiero terz wiem co to znaczy miec faceta........a co do wieku...to chodzi mi o ciaze,ze jez wiek troche przedawniony jak dlamnie.....
o jak dobrze ze moj nie oglada.. takze mam spokój..