reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Umawiałas nie z ginem na wizytę? Jeśli nie to ja bym nie czekała, we wczesnej ciazy bóle nie sa prawidłowym objawem...

Są prawidłowe ale dość lekkie i po bokach.

A tak wogóle to właśnie wróciliśmy od naszych znajomych, którzy mają 1,5 miesięczną córcię i ledwo wytrzymałam żeby mój stan ukryć do czasu wizyty u lekarza. Ukryć-w sensie żeby się nie wygadać, baaa nawet musiałam skłamać, bo wiedzą że się staraliśmy i za każdym razem jak tam jesteśmy to pytają czy już czy nie? :-)

reklama
Pysia, Olica, Olap - dzieki kobitki za dobre slowo i trzymanie kciukow :-D
Calej reszcie tez oczywiscie!!!!!
Pysia, wizyte mam juz umowiana i nie uda mi sie niczego wczesniej wyzebrac :(

Olica, a duphaston pewnie tylko na recepte jest? A jak Twoje cycochy? Ja moich w ogole nie czuje, moze troszeczka sa na pompowane a;eto tyle. A powiem Wam, ze po owu mnie na maxa nadupcaly, nie moglam stanika zlaozyc. Potem powoli zaczely przestawac :-(
Bardzo Was przepraszam za moje przynudzanie, az mi glupio. Moj m. w ogole cala sprawe bagatelizuje i kaze mi zadnych testow nie robic, bo wg niego to one nic nie znacza a ciaze se wmawiam :crazy: Zostalyscie mi tylko Wy, juz Wam wspolczuje :-D

Pysia, Olica Olap - dzieki kobitki za dobre slowo i trzymanie kciukow :-D
Olica, a duphaston pewnie tylko na recepte jest? A jak Twoje cycochy? Ja moich w ogole nie czuje, moze troszeczka sa na pompowane a;eto tyle. A powiem Wam, ze po owu mnie na maxa nadupcaly, nie moglam stanika zlaozyc. Potem powoli zaczely przestawac :-(
Bardzo Was przepraszam za moje przynudzanie, az mi glupio. Moj m. w ogole cala sprawe bagatelizuje i kaze mi zadnych testow nie robic, bo wg niego to one nic nie znacza a ciaze se wmawiam :crazy: Zostalyscie mi tylko Wy, juz Wam wspolczuje :-D

No ten Twoj M faktycznie sie sprawdza jak Ci mowi, ze ciaze sobie wmawiasz :baffled: On na Ciebie powinien teraz chuchac i dmuchac i dodawac Ci otuchy... ah te samce...

Pysia, Olica, Olap - dzieki kobitki za dobre slowo i trzymanie kciukow :-D
Pysia, wizyte mam juz umowiana i nie uda mi sie niczego wczesniej wyzebrac :(

Tak na receptę. Jak pisałam zadzwoniłam do gina bo wpadłam w panikę z tymi bólami.

Niby normalne, że boli, ale ból się nasilał i trwał i trwał. Takie uczucie jak na okres tylko mocniejsze i brzuch twardy jak kamień.

Lekarz kazał przyjechać do szpitala bo miał akurat dyżur i dał mi duphaston żeby chuchać na zimne.

Ponaciskał mi brzuch żeby sprawdzić gdzie boli, ale mnie wszędzie bolało.

Najbardziej lewa strona.

A cycki ? Mieszczę się w stanik 75c, ale bolą jak cholera i są jakby nadmuchane.

Ostatnia edycja:
Bidaczyna nie ma lekko ani dnia bez seksu, :szok:. Kobita szleje a faset tylko patrzy kiedy znów mu kaze spodnie ściągać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co :rofl2: musimy sobie pouzywac przed, bo jak mnie tu wczoraj dziewczynki usiwadamiały, ze orgazm u kobiet w pierwszych miesiacach ciazy powiduje skurcze macicy i moze wywłać poronienie, a w ostatnim miesiacu moze doprowadzić do przedwczesnego porodu to oczy mi na wierzch wylazły:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i do dzis tak mi zostało:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Marzenixx kochaj sie ile wlezie, a w czaie owu to moze wogóle z łózka nie powinnysmy wychodzić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hihi Pysiu-taka prawda-przykra ale prawda :-)

Zajrzałam do was i myśle że jutro zacznę nadrabiać bo dzisiaj po całym dniu zajęć jestem zmęczona, a do tego wszystkiego boli mnie brzuch i mam wrażenie że dostanę @ bo tak się czuje jak zawsze gdy miała nadejść. Jedyne zmiany to fakt że mam strasznie wrażliwe i bolące cycuchy :)) No i dużo śluzu. Mój M. się pytał co taka mokra jestem (bo troszkę pobaraszkowaliśmy w łazience :))) Ciekawa jestem czy ta wstrętna @ przyjdzie bo już niedługo bedę mogła zrobić test :)))

reklama
Dzeni

Spowiadaj sie nam tutaj cholero co zes tam powypisywala w poscie, ktory Ci wcielo. Czuje jakas mega handre od Ciebie. Gadaj kobito

Do góry