Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no kochana gdzie ty sie podziewasz????? raz dwa mi tu wracaj do nas !!!! pozdrow siostre i gratulacje dla niej!!!!!Hej dziewczynki
Ja dzis przybieglam pochwalic sie ze zostałam ciocią!!!!!!!
Moja siostara dzis w nocy urodizła w trybie expresowym małą Marysie ktora waży 3500 i ma 54 cm.
Nareszcie jakas dziewczynunia, bo same chłopaki sie rodzily u nas w rodzinie
Pozdrawiam wszystkie Buziaczki: marzenixx, eve i reszcie kobitek
Siemanko
Dzieki kochanaMoje samopoczucie? Eh, az juz mi sie nie chce marudzic
Zrobilam rano test i przysiegam, ze nawet cienia kreseczki nie zobaczylam. Jak to mozliwe??? Wczoraj zrobilam wieczorem z mega rozrzedzonego moczu (jak woda doslownie) i kreseczka sie miguniem pojawila... Wydaje mi sie, ze znow plamie, po tak z deka zoltawo jest na papierze toaletowym. Sorka za szczegoly
A Ty jak sie czujesz?
Ostatnio ogladalam Twoje fotki i wygladasz jak MARZENIE:-)
Chodzi o to, ze ja nie chce sobie robic niepotrzebnej nadziei. Widze co sie dzieje, a nie dzieje sie dobrzeNa betke sie tyle czeka u nas niestety. Mieszkam w UK i tu nie jestes w ciazy, poki nie skonczysz 12tc, mlodsze ciaze maja w dupie. To znaczy, ze moge zapomniec o progesteronie, czy jakich kolwiek innych wpomagaczach.
bedzie dobrze, zobaczysz.... widac po twoim przypadku ze naprawde nie warto testowac przed terminem, czlowiek sobie nadziei narobi i tyle.....
a wiem jak jest w tej anglii moja siostra tam mieszka i rzeczywiscie dopiero w 12tc miala usg i dopiero wtedy mogla w pracy pokazac ze jest w ciazy bo przeciez nawet zaswiadczenia nie chcieli jej wystawic ani nic kompletnie....
ale nic Kaprysiu , bedzie dobrze.... jak nie teraz to napewno juz niedlugo uslyszysz bicie nie tylko swojego serduszka

no kochana na twoje trojaczki to wszystkie czekamy!!!!Nie dobiłyście do 1000 - no moje drogie wstyd jak cholera. Co jest z wami, wena zawiodła czy co?????
Ja już nie mogę usiedzieć na stołku, ale ubezpieczyłam się i nie mam żadnego testu w domu. Dzisiaj kazałam mojemu kupić w drodze do pracy więc najwcześniej jutro mnie zakusi żeby nasikać.
Objawów żadnych, nie raz zakręci mi się w głowie i tyle.
moja siostra oprocz zawrotow glowy nie miala teraz zadnych objawow;-) dopiero po terminie @ zaczely cycki ja bolec i takie tam.... wiec trzymam kciukasy...

Cześć Marzenko
Wyjazd się myślę udał - to co naskrobałyście przez 2 dni czytałam 5/10 więc nie wiem dokładnie co się działo. Z tego co wnioskuję... chyba coś będzie
Trzymam mocno kciuki i życzę z całego serducha upragnionej fasolki![]()
no weekend kochana baaardzo udany, mam nadzieje ze owocny chociaz i tak wiem ze sie nie udalo, nie wiem czemu ale tak czuje i juz......
W sumie jk to jest??? KIedy bola bardzo jajniki to znak na owulacje? tzn ze pecherzyki rosna czy ze zaraz pekne czy jak??? Niech mi ktos wytlumaczy......:-(