reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
mmmm - tasiemiec nakarmiony:-)
Ja sie testuje od soboty. Trochę moze za wcześnie, ale nie zamierzam przegapic jak ostatnio...
Tyle, ze co z tego ze bedzię owu - jak mąż wyjeżdża w środę :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Badź mądra i zrób sobie dziecko... Chyba z kolegą z pracy, bo sąsiedzi starzy a listonosz nieciekawy:baffled:

tak w tym cyklu brałam clo.. pierwszy cykl.. nastepny naturalny bo hormony mam zrobic.. tylko niegdy nie robilam hormonow i nie wiem czy pobieraja krew czy mocz mam zaniesc.. czy na czczo.. nic nie wiem..
przy okazji trzymam za Ciebie kciuki za II

Hormony to krew i zawsze na czczo.

Hehe, mozesz mnie przytulic :tak::-D
Najgorsze jest to ze nie mam juz Duphastonu :baffled: a bez dupka nie mam @ nawet do 100 dni :wściekła/y:

No to cię przytulę:tak:

mmmm - tasiemiec nakarmiony:-)
Ja sie testuje od soboty. Trochę moze za wcześnie, ale nie zamierzam przegapic jak ostatnio...
Tyle, ze co z tego ze bedzię owu - jak mąż wyjeżdża w środę :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Badź mądra i zrób sobie dziecko... Chyba z kolegą z pracy, bo sąsiedzi starzy a listonosz nieciekawy:baffled:

Co żarłaś?

Cytat:
Napisał Loree
Kochane napiszcie mi co robić jeśli faktycznie wyjdzie po badaniu ze mam za mały poziom progesteronu? Czytam wszystkie wasze posty na ten temat i wiem, że są tabletki, które mają pomóc ale jak długo trwa takie "leczenie"? Do dziś ten temat dla mnie nie istniał a teraz czytam i czytam ale i tak niewiele wiem. 1 marca to początek @, ale takiego normalnego krwawienia, bo plamienie było od 2-3 dni wcześniej. Czyli liczymy, że początek @ to 1, tak? Z tego co mi wcześniej doradzałyście ( dzięki, jesteście WIELKIE!!!) badanie najlepiej w moim przypadku wykonać 21 marca? I jeszcze coś- lepiej teraz poczekać ze starankami? Bo z tego co wczytałam niski progesteron nie oznacza, że nie można zajść w ciążę, tylko kłopoty z jej utrzymaniem, tak? Czy znowu coś pomieszałam? Jeśli można zajść w ciążę, to chyba powinnam mimo wszystko się wstrzymać dopóki nie będę miała wyników badań ? Sorki, że tak chaotycznie ale spadło mi to dziś na głowę i nie wiem co mam myśleć. Chciałabym już zrobić to badanie, przynajmniej coś bym wiedziała....

Loree - To prawda, ze @ liczy sie od pierwszego dnia prawdziwego krwawienia(czyli u ciebie 1 marca). Badanie zrob sobie 21 marca. Dla mnie nie widze problemu, zeby przerwac starankaTo prawda, ze niski poziom powoduje, ze czasem ciaza nie moze sie utrzymac dlatego podaje sie go w tabletkach. Ja radze zbadac sobie rowniez prolaktyneChyba obojetne w ktorym dniu, ale musisz byc wypoczeta i nadczo. Poczekaj jeszcze na opinie innych dziewczat

Dzięki wielkie. Już dzwonię, żeby się dowiedzieć kiedy można zrobić te badania. Hmmmm...muszę od razu umawiać się do lekarza z wynikami czy sama będę wiedziała o co tam chodzi?:-) Może mi pomożecie z odczytaniem wyników, jeśli to będzie skomplikowane?;-)

wlasnie sobie na NK zaglądam a tam kolejne fotki dzieciaczkow kolezanek z podstwowki, niektore maja juz po 2 dzieci:szok::szok::szok: matko a ja nawet jednego, czuje sie lekko dziwnie......

wlasnie sobie na NK zaglądam a tam kolejne fotki dzieciaczkow kolezanek z podstwowki, niektore maja juz po 2 dzieci:szok::szok::szok: matko a ja nawet jednego, czuje sie lekko dziwnie......

My byliśmy u znajomych w sobotę - nudna domowa posiadówka przy stole żeby chłopy mogły popić. Mają malucha 5 miesięcznego. Dziecko ucieszone jakby było ujarane, słodkie na maxa. Ale myślałam że bardziej się jakoś rozczulę a tu nic. Dziecko jak dziecko - chyba dopada mnie znieczulica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanka - czułości to ty dla trojaczków zostaw, nie musisz nimi obdzielać obcych dzieciaków:-)
Żarłam - "dietetycznego" rogalika z sezamem i równie dietetyczny serek homo:-)

reklama
dziewczyny mam pytanko :

czy bol piersi zaczyna sie po owulacji czy w trakcie czy jak? ja juz ktorys raz z kolei czuje ze piersi zaczynaja mnie bolec jakies 2 tyg przed @ i tak sie yo trzyma do jakiegos 1-2 dni przed @. Prawdopodobnie owu mialam jakos w wekend bo dzis juz nie mam zadnego bolu jajnikow za to zaczely bolec mnie cycki ..... i co to ma byc?:wściekła/y::crazy:

Do góry