reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

gosia dziękuję bardzo:tak::-)
marzenixx oj jakos tak opadłam z sił...na to wszystko.Nie mam juz powoli sił na przezywanie ciąży i juz tak często nie pisze, ale podczytuję.Jakos nie zachodze, lekarze nic nowego nie mowią, tak jak bylo tak jest.Bez zmian-nie moge się wyrwac z tego koła niewiedzy...:-( badania nie za ciekawe,pozatym czeka nas szybka przeprowadzka i jezdzimy za glazura, terakotą itd.
jestem jakas taka zrezygnowana, nie mam juz optymizmu ciążowego i nie chce go przenosic na to forum.:no:
Moj mąż za to ma....on twierdzi co miesiąc, ze napewno zrobił dziewczynke i on co miesiąc widzi moje objawy i ciąże u mnie:-D to mi piersi urosly, to brzuch...:sorry:
Jesem w ciąży co miesiąc wedlog niego:sorry::eek:

Marzenka ale u Ciebie to chyba w tym miesiącu dzidzius będzie:tak:tak jak czytam:-) oj kochanie zebys ty juz tez zaszla, moze to mnie jakos podbuduje.

reklama
Hanka - czułości to ty dla trojaczków zostaw, nie musisz nimi obdzielać obcych dzieciaków:-)
Żarłam - "dietetycznego" rogalika z sezamem i równie dietetyczny serek homo:-)

No śmiać mi się chciało jak zaczęła narzekać, że ona już jest za stara na dziecko - a ma 24 lata - i ona już takiego tempa nie wytrzymuje.

Se myślę co ja mam powiedzieć 30 w tym roku i możliwość, że pękły 3 pęcherzyki i mój ogier zapłodnił wszystkie 3. Ale się nic nie odzywałam.

Hanka Ty to do jutra wogóle się nie stresuj!!!! Najlepiej to znajdź sobie jakieś zajęcie, np. prasowani:-):-), żeby nie myśleć:-):-). Chociaż przypuszczam, że jutro to wstaniesz o 6.00 rano, zeby test zrobić:happy::happy:
Mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!

No śmiać mi się chciało jak zaczęła narzekać, że ona już jest za stara na dziecko - a ma 24 lata - i ona już takiego tempa nie wytrzymuje.

Se myślę co ja mam powiedzieć 30 w tym roku i możliwość, że pękły 3 pęcherzyki i mój ogier zapłodnił wszystkie 3. Ale się nic nie odzywałam.
Haniu to widzę że jutro będziemy razem testowały.... nie mogę się doczekać chociaż zastanawiam się czy nie zaczekać do środy. Boję się że zobaczę 1 kreseczkę. Chociaż jeden dzień to pewnie niewiele zmieni ;-)zobaczymy
trzymam kciuki za Twoje II kreseczki :-)

Haniu to widzę że jutro będziemy razem testowały.... nie mogę się doczekać chociaż zastanawiam się czy nie zaczekać do środy. Boję się że zobaczę 1 kreseczkę. Chociaż jeden dzień to pewnie niewiele zmieni ;-)zobaczymy

A może dziewczyny poćwiczycie cierpliwość i poczekacie z testowaniem do czwartku albo nawet do piątku?????:happy::happy:

gosia dziękuję bardzo:tak::-)
marzenixx oj jakos tak opadłam z sił...na to wszystko.Nie mam juz powoli sił na przezywanie ciąży i juz tak często nie pisze, ale podczytuję.Jakos nie zachodze, lekarze nic nowego nie mowią, tak jak bylo tak jest.Bez zmian-nie moge się wyrwac z tego koła niewiedzy...:-( badania nie za ciekawe,pozatym czeka nas szybka przeprowadzka i jezdzimy za glazura, terakotą itd.
jestem jakas taka zrezygnowana, nie mam juz optymizmu ciążowego i nie chce go przenosic na to forum.:no:
Moj mąż za to ma....on twierdzi co miesiąc, ze napewno zrobił dziewczynke i on co miesiąc widzi moje objawy i ciąże u mnie:-D to mi piersi urosly, to brzuch...:sorry:
Jesem w ciąży co miesiąc wedlog niego:sorry::eek:

Marzenka ale u Ciebie to chyba w tym miesiącu dzidzius będzie:tak:tak jak czytam:-) oj kochanie zebys ty juz tez zaszla, moze to mnie jakos podbuduje.
oj chcialabym chciala......:-)
kochana nie zalamuj sie..... napewno sie uda... ciezko cos powiedziec kiedy sie nie udaje, a jeszcze jak w rodzince sie pojawia nowy maluszek a ty wciąz nic.... wiem co czujesz.... moja siostra jest w drugiej ciąży a ja nic......
a powiedz mi czemu sie nie decydujecie np na IUI ??

ponawiam pytanie o bolące cycki!!!!!!

Akurat porozdzielam i zostanie mi jedno.:-D

Nie wiadomo czy pękły 3 bo dostałam tylko 2 fiolki pregnylu z trzech.

Hanka Ty to do jutra wogóle się nie stresuj!!!! Najlepiej to znajdź sobie jakieś zajęcie, np. prasowani:-):-), żeby nie myśleć:-):-). Chociaż przypuszczam, że jutro to wstaniesz o 6.00 rano, zeby test zrobić:happy::happy:
Mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robie kocyk na drutach ale nie pomaga. Robie po 10:00 jak męda do roboty pójdzie.

No ja nie wytrzymam - znam siebie. A w sumie jeden dzień przy nieregularnych cyklach, a ostatni miałam 29 dni to tym razem jak zrobię w 28 dc to niewiele zmieni.

No wlasnie Hanka ja tez tak mam i zastanawiam sie czy mi juz instynkt macierzynski minal? Przeciez rok temu wszystko bym oddala za dzidzie .Mialam nawet okres kiedy plakalam nawet na reklamach jesli bylo tam male dziecko. Jest mi juz wszystko obojetne. :-:)no:

Stajemy sie wygodne z miesiąca na miesiąc coraz bardziej, tym bardziej jak starasz się i nic nie wychodzi. Po porostu dopada człowieka znieczulica.

A może dziewczyny poćwiczycie cierpliwość i poczekacie z testowaniem do czwartku albo nawet do piątku?????:happy::happy:

Jasne:-D

Ostatnia edycja:
reklama
oj chcialabym chciala......:-)
kochana nie zalamuj sie..... napewno sie uda... ciezko cos powiedziec kiedy sie nie udaje, a jeszcze jak w rodzince sie pojawia nowy maluszek a ty wciąz nic.... wiem co czujesz.... moja siostra jest w drugiej ciąży a ja nic......
a powiedz mi czemu sie nie decydujecie np na IUI ??

ponawiam pytanie o bolące cycki!!!!!!

Kochanie mnie po bro i clo cycki przestały boleć. Muszę się macać, żeby się upewnić czy na pewno je mam.

Do góry