reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Wrocilam z uczelni.
Kupilam po drodze, cos co sie nazywa Lutein. Cholera wie, czy to to samo co luteina, bo bez recepty takie cos znalazlam. Kierujac sie tylko i wylacznie podobienstwem nazw.

:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
Plamie krwia:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Papa fasolko, szkoda ze nie chcialas z nami zostac. Kochalam Cie od samego poczatku. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Badanie prolaktyny należy wykonywać po krwawieniu miesiączkowym, ale przed owulacją ponieważ zarówno menstruacja jak i owulacja mogą podwyższać wynik.

Mezatka to cytat ze strony, którą mi poleciłaś. Czyli nie mogę tego badania zrobić razem z progesteronem?

no mnie za dwa dni czekają badania prolaktyny i progesteronu - tak myślę czy robić czy poczekać na @ bądź II skoro mnie tak jajniki bolały... już sama nie wiem...

Wrocilam z uczelni.
Kupilam po drodze, cos co sie nazywa Lutein. Cholera wie, czy to to samo co luteina, bo bez recepty takie cos znalazlam. Kierujac sie tylko i wylacznie podobienstwem nazw.

Plamie krwia:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Papa fasolko, szkoda ze nie chcialas z nami zostac. Kochalam Cie od samego poczatku. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Po wzięciu tej tabletki zaczęłaś krwawić czy jak????

Po co kupiłaś te tabletki??????

no mnie za dwa dni czekają badania prolaktyny i progesteronu - tak myślę czy robić czy poczekać na @ bądź II skoro mnie tak jajniki bolały... już sama nie wiem...
Lekarz kazał ci te dwa badanie zrobić razem? Bo ja progesteron powinnam zrobić w sobote, wtedy będzie 21 dc. Ale już nie wiem jak jest z prolaktyną? Może być po owulacji czy nie?

Wrocilam z uczelni.

przykro mi strasznie:-:)-:)-( i smutno...
Badanie prolaktyny należy wykonywać po krwawieniu miesiączkowym, ale przed owulacją ponieważ zarówno menstruacja jak i owulacja mogą podwyższać wynik.

Mezatka to cytat ze strony, którą mi poleciłaś. Czyli nie mogę tego badania zrobić razem z progesteronem?
to znaczy że ja też nie zrobię prolaktyny... a może jednak mimo wszystko

Wrocilam z uczelni.

przytulam...:-:)-:)-( przykro mi

Lekarz kazał ci te dwa badanie zrobić razem? Bo ja progesteron powinnam zrobić w sobote, wtedy będzie 21 dc. Ale już nie wiem jak jest z prolaktyną? Może być po owulacji czy nie?
ja te badania robię sobie na własną rękę - w tym miesiącu zamias wydać 200zl na gina chciałam zrobić badania...z forum wywiedziałam się które kiedy mam robić więc po co miałam mu płacić za wizyty??:-):-) a co do prolaktyny to poradzono mi że można ją zrobić w dowolnym dniu byle nie po jedeniu i bez stresu nawet dzień wcześniej...

Ostatnia edycja:
reklama

ja mam LH FSH testosteron prolaktyne zrobic 3-5dc a progesteron w 23-25dc.. na cykle 30 dniowe.. wiec zrobie tak jak lekarza kazał.. prolaktyne na poczatku cyklu musisz zrobic, u mnie wszystko kosztuje po 20 tylko testosteron 22zł plus 3zł pobranie krwi

Do góry