reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie :-)

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE W TEN WIOSENNY DZIEN:-) I OCZYWISCIE TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJACE:tak:;-):tak::-)MOZE ZAJRZE JESZCZE POZNIEJ:tak:
Kochana - zaglądaj jak najczęściej:tak:
tylko ta wiosna mi się nie zgadza:sorry2:
czesc dziewczynki :-)
Zdycham bo tak mnie jajniki bola ze ledwo chodze..boze tak mam co miesiac..ale przez te 7 miesiecy bolal mnie po lewej stronie..a jak miesiac temu bylam u gina to przebadal mnie na wszystkie strony i teraz bola mnie dwa..mowil ze nie bardzo moze znalesc ten jajnik po prawej a jednak cholera sie znalazla..moze i dobrze bo tak sie troche tym martwilam..Mialm cyste na lewym i prawy tez jest ok:-)
czyli są 2 ok - super;-)
Badanie prolaktyny należy wykonywać po krwawieniu miesiączkowym, ale przed owulacją ponieważ zarówno menstruacja jak i owulacja mogą podwyższać wynik.
czyli prolaktyna po @ - ja też muszę zrobić - sama dla siebie - dziś zrobiłam LH, FSH i estradiol (3 dc):tak:
Kurde dziewczyny musze zmykac, bo mam wolne a ja tylko na BB siedze a obiecalam sobie, ze troche odpuszcze z tym a jeszcze 5min temu siostra wyslala mi eska, ze moj wujek umarl, wiec nie mam nastroju:-:)-:)-( Nawet nie moge byc teraz z nimi bo ja tu a oni tam, jak mnie to w takich przypadkach niezle wkurza:wściekła/y::wściekła/y:Uciekam....
Wspólczuję z powodu wujka:no:
cześc dziewuszki,

zaległości nie nadrobię w czytaniu. Wpadłam powiedzieć tylko że zyję i trzymam za Was kciuki.

Buziaczki
Super - jak fasolka?:rofl2::-D:rofl2:
Boze.....na 8 godzin was zostawic a tu 20 dodatkowych stron. I niby kto to teraz da rade przeczytac
Mnie trzacha jak w czasie trzesienia ziemi. Musialam se wyjsc z pracy wczesniej bo mi dreszcze spokoju nie daja. Nie wiem skad te trzachawki, skoro owu ne bylo i tempka 36.2
Kochana - może Ty jednak łapnęłaś jakieś przeziębienie:no: zdrówka życzę:tak:

Dziewczyny - ja muszę na razie się pożegnać, ale dziś jeszcze postaram się wejść wieczorkiem:tak:

reklama
Marzenixxx-i ja w Ciebie wierze, a teraz z przepowiednią siostry to już na bank beda z tego dzieci:-)
A tak wogole to co wy jakos rodzinnie tak tą magię uprawiacie, czy co?
hhiihhi moze i tak byc :-Dbyleby ta magia sie sprawdzila!!
no wlasnie sie zastanawialm kropeczko gdzie cie wywialo!!my tu posty tysieczne stukamy a ty gdzie sie szwendasz???

Witam. Trzymam kciuki za kolejne testowanka :)Ja jestem juz po owulce. Tempka slicznie mi skoczyla z 36.80 na 37.20 dzis rano. Niestety wydaje mi sie, ze znowu to przegapilismy. Wychodzi na to, ze najlepszym dniem na przytulanstwa byla sobota, a ja akurat tego dnia po prostu padlam jak zabita i moj Mezulo nie mial sumienia mnie budzic. :( Rano szybko startowalismy w droge do Birmingham wiec tez nie bylo czasu, a dopiero wieczorem.... Nie sadze, zeby zolnierzyki dotarly na miejsce na czas... no chyba, ze te z piatku sie ostaly....karmie go w koncu tym androvitem, pomaranczami i papryka czerwona jak Hanka nakazala, wiec moze teraz ma jakies terminatory co te 2 dni by przezyly ;)

Hej!
Ale naskrobałyście...i 1000 post beze mnie i 10 000 strona beze mnie...:-:)baffled::-(No ale gratuluje Wam serdecznie!
Jestem zła!!!! mialam jechac dzisiaj do ortopedy i dooopa blada, mam przełożony ternmin na czwartek! Kolejne długie 3 dni czekania....A;le za to podjełam decyzje ze kupuje bilet do Uk na przyszły tydzien i niech się dzijee wola nieba...najwyzej bedą mnie leczyly angielskie konowaly albo samolotem na sygnale przylece z powrotem do naszych kochanych lekarzy wysysaczy:-D:rofl2::-D

Przeczytalam wszystko, ale nie jestem w stanie odpisac na kazdy poscik-pozdarwaim serdecznie wszystkie babeczki, trzymam kciuki za jutrzejsze tesciki a od tych co sa /beda na wizycie u ginów czekam na relacje!

Oj kropko kropko. Co za pech-tak to już jest z tą służbą zdrowia.....

A co do stron-nie dziwię się. Jak mam do przejścia 20 to daję radę, ale jak widzę więcej to się poddaję :-)

Witam. Trzymam kciuki za kolejne testowanka :)Ja jestem juz po owulce. Tempka slicznie mi skoczyla z 36.80 na 37.20 dzis rano. Niestety wydaje mi sie, ze znowu to przegapilismy. Wychodzi na to, ze najlepszym dniem na przytulanstwa byla sobota, a ja akurat tego dnia po prostu padlam jak zabita i moj Mezulo nie mial sumienia mnie budzic. :( Rano szybko startowalismy w droge do Birmingham wiec tez nie bylo czasu, a dopiero wieczorem.... Nie sadze, zeby zolnierzyki dotarly na miejsce na czas... no chyba, ze te z piatku sie ostaly....karmie go w koncu tym androvitem, pomaranczami i papryka czerwona jak Hanka nakazala, wiec moze teraz ma jakies terminatory co te 2 dni by przezyly ;)

Papryka i pomarańcza pomagają?:happy:

no i przestał mnie boleć brzuch... du..pa
Hanka jak się czujesz? kiedy testujesz??? w terminie @ czy czekasz?-pamiętaj że będą to pierwsze trojaczki na forum!:tak::-D

A ja się pochwalę, że już jestem 4 dni bez nałogu - bez Coli:D:D Oszczędzam się:D Piję Multivitaminki. Kurcze, ale przeczytałam, że tam też trochę kwasu foliowego jest a jem też w tabletkach kwas foliowy, nie za dużo go na dzień?

Ktosiowa tak trzymaj!!! Kochanie foliku zalecana jest dawka 0,4 na dzien, ale czasem łyka sie 2 tabletki...a nie sadze zeby w twoich multiwitaminach bylo go az tykle co w jednej tabletce, wiec wydaje mi sie ze to nie zaszkodzi...na wszelki wypadek sprawdz ile jest go w 1 musujacej witaminie i wtedy ci powiemy dokladniej.

tylko ta wiosna mi się nie zgadza:sorry2:

Dziewczyny - ja muszę na razie się pożegnać, ale dziś jeszcze postaram się wejść wieczorkiem:tak:

Andzia-Mezatka ma to szczescie ze jest tam gdzie swieci slonko-na wyspach:-) Stad te wiosennie klimaty...moj maż tez dzisiaj mowil ze piekna pogoda w Londynie i wiosna idzie na calego, a u nas tak szaro i ponuro...:-(
Kocanie-chyle czola-jestem pelna podziwu dla Twoich postow!!!

hhiihhi moze i tak byc :-Dbyleby ta magia sie sprawdzila!!
no wlasnie sie zastanawialm kropeczko gdzie cie wywialo!!my tu posty tysieczne stukamy a ty gdzie sie szwendasz???

No nie szwendam sie, nie szwendam...ale rani chcialam was podczytac, a tata mój ma dzisiaj urlop -i jak sie dosuiadalm do sprzetu to od razu mnie wyczil i stwierdzil ze mam zejsc na dol i rezerwujemy wizyte u psychiatry bo od tego komputera to ja zaraz calkiem mu zglupieje i zwariuje, bo nic tylko klikam i kloikam...wiec dalam spokoj:-)
Ale teraz juz wrocilam bo chce kupic bilet do Londynu ...i korzystajac z okazji nie omieszkalam zajrzec na forum:-)...

Surowa czerwona papryke Hanka polecila, a o pomaranczach to juz dawno gdzies wyczytalam. Podobno pomagaja, pewnie przede wszystkim dlatego ze zawieraja duzo wit. C a ona niezbedna jest do produkcji plemniorkow. W domu nie pijemy wiec innego soku, no chyba ze herbate ale do niej tez laduje cytryne ( wit C!). A pomarancze uszami juz mi wychodza, bo oczywiscie Maz zawsze szczodry dzieli sie nimi ze mna. Kupilismy skrzynke w piatek, z czego zjedlismy juz chyba polowe! :))

Oj kropko kropko. Co za pech-tak to już jest z tą służbą zdrowia.....

A co do stron-nie dziwię się. Jak mam do przejścia 20 to daję radę, ale jak widzę więcej to się poddaję :-)

Hej olica! ochanie-jestem zła jak diabli...tymbardziej, ze to prywatna wizyta i biorą za nią 300zlotych...i mam czekac do czwartku:wściekła/y::no::wściekła/y:....zycie jednak uczy pokory...na przekor mojemu narwanemu charakterkowi:-D
A jak sie masz kochanie? jak kontrola?

Kulaszusza...sama nie wiem czy Cie jeszcze bardziej meczyc:zawstydzona/y::confused::zawstydzona/y:ale jak przezylas tamto to i te kilka zdan wytrzymasz ode mnie:-D
Mysle ze trafiliscie w dobry czas, bo owulacje moglas miec tak w sobote jak wczoraj, a zołnierzyki z piątku na pewno dotrwaly do tego czasu...a jesliby owulka była dopiero ostatniej nocy - to masz nową armie z wczoraj...wiec zaciskam mocno kciuki za malutkie Kulaszuszyki:-)))))

reklama
U mnie tez cudna pogoda,sloneczko, blekitne niebo i mam wrazenie ze z 20 stopni :)Wysylam wiec te sloneczne promyczki do Was, bo az lzej na duszy sie robi gdy taka wiosna dookola :)

Do góry