reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Bablyss- ja kiedys tez malam slabe kreseczki na testach ciazowych az dwa razy i nie byl to wynik ciazy tylko zaburzenia hormonalnego :crazy:
No to chyba twoja wypowiedz potwierdza moją...

dziewczyny ja nie mam tych plusikow pod postem gdzie wy to macie i jak to wygląda???dlatego ja tez nie cytuje kilku wypowiedzi...Uswiedomcie i mnie!!!:zawstydzona/y::tak:

o przepraszam bardzo..SĄ

reklama
w kropeczko :) mecz mnie, mecz :) Nie jestem pewna ktora z nas jest wieksza gadula ;)

:-D:-):-D moja mam powiedzialaby, ze trafil swoj na swego:-D:-):-D
dzięki za promyczki!

dziewczyny ja nie mam tych plusikow pod postem gdzie wy to macie i jak to wygląda???dlatego ja tez nie cytuje kilku wypowiedzi...Uswiedomcie i mnie!!!:zawstydzona/y::tak:

o przepraszam bardzo..SĄ

No...a juz zabieralam sie za instruowanie kolezanki...

Ok moje drogie-ja uciekam narazie, jak mi sie nie uda zajrzec jeszcze wieczorem to jutro rano napewno sie zamelduje!
Buziaki i milego popoludnia i wieczorku!

Hej olica! ochanie-jestem zła jak diabli...tymbardziej, ze to prywatna wizyta i biorą za nią 300zlotych...i mam czekac do czwartku:wściekła/y::no::wściekła/y:....zycie jednak uczy pokory...na przekor mojemu narwanemu charakterkowi:-D
A jak sie masz kochanie? jak kontrola?

To co oni robią, że tak muszą przekładać te wizyty?
Dupki !

A u mnie w miarę ok, Dziękuję.
Dziś mocno mnie kłuje od popołudnia lewy (owulacyjny) jajnik, ale widzę poprawę, bo po Duphastonie nie boli mnie podbrzusze ani ani :-)
Staram się cierpliwie doczekać do pierwszego usg 25.03.

A kontrola hmmmm już na finiszu, ale jeszcze jutro mnie będą męczyć.
Mam nadzieję, że po raz ostatni, bo już nie mogę na nich patrzeć, jeszcze nudności mnie napadną to dopiero będą uciekać :-D

Kulaszusza

Dobry dzien na przytulanki byly tez w niedziele. Serduszkowalas wtedy ? A z piatku plemniczki tez ostac sie moga - jesli sa zywotne:)

Ostatnia edycja:
To co oni robią, że tak muszą przekładać te wizyty?
Dupki !

A u mnie w miarę ok, Dziękuję.
Dziś mocno mnie kłuje od popołudnia lewy (owulacyjny) jajnik, ale widzę poprawę, bo po Duphastonie nie boli mnie podbrzusze ani ani :-)
Staram się cierpliwie doczekać do pierwszego usg 25.03.

A kontrola hmmmm już na finiszu, ale jeszcze jutro mnie będą męczyć.
Mam nadzieję, że po raz ostatni, bo już nie mogę na nich patrzeć, jeszcze nudności mnie napadną to dopiero będą uciekać :-D

Kochanieńka, mnie samo przestało kłuć, nic mnie nie boli. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem. Piekna wiosna, park psy, dzieci, słońce (słonice jak niektórzy śpiewali). Czasem mnie zakłuje jajnik prawy (lub blizna po prawej stronie - po poprzednim lokatorze - naprawde nie mam pojęcia). Wizyta 23 marca.

Lolitaka- serdu****emy codziennie od ubieglego tygodnia. (Dosc wyposzczeni bylismy po weekendzie u rodzinki. ;)) z jednym sobotnim wyjatkiem. Kiedy padlam wykonczona praca i tymi przytulankami ;) Wydaje mi sie jednak,ze owulke mialam wczoraj, ale w ciagu dnia. Ach... co ma byc to bedzie...

reklama
No jak mialas owu wczoraj i serduchowanie wczoraj to lepiej byc nie moglo. Jajeczko zyje okolo 6 godzin, wiec nie straconego
Trzymam kciuki zeby sie udalo

Do góry