reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kochanieńka, mnie samo przestało kłuć, nic mnie nie boli. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem. Piekna wiosna, park psy, dzieci, słońce (słonice jak niektórzy śpiewali). Czasem mnie zakłuje jajnik prawy (lub blizna po prawej stronie - po poprzednim lokatorze - naprawde nie mam pojęcia). Wizyta 23 marca.

To super !
Teraz już zapamiętam kiedy masz wizytę, bo 2 dni przede mną :-)

Surowa czerwona papryke Hanka polecila, a o pomaranczach to juz dawno gdzies wyczytalam. Podobno pomagaja, pewnie przede wszystkim dlatego ze zawieraja duzo wit. C a ona niezbedna jest do produkcji plemniorkow. W domu nie pijemy wiec innego soku, no chyba ze herbate ale do niej tez laduje cytryne ( wit C!). A pomarancze uszami juz mi wychodza, bo oczywiscie Maz zawsze szczodry dzieli sie nimi ze mna. Kupilismy skrzynke w piatek, z czego zjedlismy juz chyba polowe! :))

Mój lubi owoce, dziś mu powiedziałam o działaniu pomarańczek i się śmiał, ale oczywiście dlatego, że tak dbam o niego:happy: Mam w domu sporo pomarańcz to od jutra zacznie ''kurację pomarańczami'' hyhy:) Dobrze, że soki pijemy, tam też dużo VITC

Dziś sobie wieczorem zrobię super peeling kawowy, mmmmm:) Ale to tak ok 19ej, może po:)
Czy któraś używa balsamów brązujących? Bo ja rzadko chodzę na solarium, teraz to już w ogóle mam uraz odkąd się nam nie udaje zajść bo chodziłam najczęściej w II fazie cyklu kiedy to jest przy starankach podobno niewskazane. I tak myślę czy te brązujące specyfiki są dobre?

tak mi się smutno zrobiło, łapię jakiegoś doła... kurczę czemu to wszystko jest takie trudne?? prawie zawsze jestem optymistką ale dziś jakoś nie mogę!

Martynko

Jak nie moge, to przez noge, i dalej moge:)
Slonko - kazdy ma tak. Ten cholerny smutek nas czasem nachodzi i trzyma. Ale ja juz biore miotle i go odpedzam od Ciebie....

tak mi się smutno zrobiło, łapię jakiegoś doła... kurczę czemu to wszystko jest takie trudne?? prawie zawsze jestem optymistką ale dziś jakoś nie mogę!
no czasami niestety tak jest... dopada nas chandra, dołek.... to dlatego ze tak bardzo pragnemy tej malej fasolki a tak ciężko nam to idzie.....
jedyne co moge powiedziec to to ze pewnie przejdzie, i ze trzeba z optymizmem patrzec w przyszlosc... napewno nam sie uda.....:tak:

Kochane jesteście - wiem nie wolno się dołować ale ten miesiąc (cykl) był cholernie trudny... ale w końcu musi być lepiej, wszystkie musimy w to wierzyć...

reklama
Ja na ten przykład zaraz umre na ból cycków! Jeszcze trzy tygodnie temu sikałabym po nogach za ból cycków z powodu ciąży - tak więc należy przemyśleć swoje życzenia bo Bozia nam spełnia i zaczynają się schody.

Co nie oznacza że każdej z was zafasolkowanej in-spe życzę z całego serca bólu cycków z powodu ciąży (lub innych ciążowych powikłań pokarmowych).
A jak cykl był ciężki to odpowiedni wyżyć się na małżonku-partnerze za to że nas boli a nie ich! A potem się pogodzić :)

Do góry