kulaszusza
Fanka BB :)
hehe ocenzurowalo mnie! Ale dlaczego? Przeciez grzeczna bylam!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanieńka, mnie samo przestało kłuć, nic mnie nie boli. Właśnie wróciłam ze spaceru z psem. Piekna wiosna, park psy, dzieci, słońce (słonice jak niektórzy śpiewali). Czasem mnie zakłuje jajnik prawy (lub blizna po prawej stronie - po poprzednim lokatorze - naprawde nie mam pojęcia). Wizyta 23 marca.
Surowa czerwona papryke Hanka polecila, a o pomaranczach to juz dawno gdzies wyczytalam. Podobno pomagaja, pewnie przede wszystkim dlatego ze zawieraja duzo wit. C a ona niezbedna jest do produkcji plemniorkow. W domu nie pijemy wiec innego soku, no chyba ze herbate ale do niej tez laduje cytryne ( wit C!). A pomarancze uszami juz mi wychodza, bo oczywiscie Maz zawsze szczodry dzieli sie nimi ze mna. Kupilismy skrzynke w piatek, z czego zjedlismy juz chyba polowe!)
no czasami niestety tak jest... dopada nas chandra, dołek.... to dlatego ze tak bardzo pragnemy tej malej fasolki a tak ciężko nam to idzie.....tak mi się smutno zrobiło, łapię jakiegoś doła... kurczę czemu to wszystko jest takie trudne?? prawie zawsze jestem optymistką ale dziś jakoś nie mogę!