reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

J
Hanka - ty chcesz się teraz zaszczepić - w ciąży:wściekła/y:

Na żółtaczkę można bo pytałam lekarza, to nie to samo co inne szczepienia, że dostajesz dawkę zarazków.
A jak kobiety dowiadują się, że cesarka ich czeka to muszą się zaszczepić.

A ja się pochwalę, że już jestem 4 dni bez nałogu - bez Coli:D:D Oszczędzam się:D Piję Multivitaminki. Kurcze, ale przeczytałam, że tam też trochę kwasu foliowego jest a jem też w tabletkach kwas foliowy, nie za dużo go na dzień?

No proszę, proszę.

no i przestał mnie boleć brzuch... du..pa
Hanka jak się czujesz? kiedy testujesz??? w terminie @ czy czekasz?-pamiętaj że będą to pierwsze trojaczki na forum!:tak::-D

Czuję się zaje.....biście. Jutro testuję. Ale będzie jazda bez trzymanki.

tak mi się smutno zrobiło, łapię jakiegoś doła... kurczę czemu to wszystko jest takie trudne?? prawie zawsze jestem optymistką ale dziś jakoś nie mogę!

Jakiego doła?????? Musimy się uśmiechać bo zwariujemy.
Chociaż wiem, że gęba boli od wiecznego zadowolenia.

reklama
Laski, ale jestem odprężona po kąpieli z peelingiem kawowym! Własnej roboty tak swoją drogą choć przepis kumpeli, ale na prawdę rewelacja!! Balsamy do ciała to pikuś w porównaniu z tym peelingiem. Skóra jest miękka, delikatna i nawilżona:)

Ból piersi mówicie.. Ja nawet przed @ nie mam;) Chyba, że ponaciskam to czasem zakują.

Martynko ile bym dała za ból piersi:D Pewnie bym myślała, że to Fasolka:D A tak to prócz dziennych bóli jajników nie mam nic co pod ciążę by podchodziło.. Ale w sumie może ten etap to i tak za wcześnie.

reklama
Do góry