reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko ten stan co mam teraz mam zawsze przed @:/ No ale też czytałam, że śluz to sprawa indywidualna. Póki nie ma @ jest szansa, wiadomo. Testowanek nie lubię, uraz z przeszłości:D 17-19 marca to terminy w których @ może nadejść. Jak do poniedziałku nie dostanę to pomyślę nad testem.

Ktosiowa-czyli jak @ ma byc to na dniach...w takim razie mocniej sciskam zeby uslyszala glosnie NIE!!!!
pamietaj ze w ciazy tez ma sie rozne "stany..."...i wytrwala jestes ze czekasz z testem do poniedzialku-brac przyklad z Ktosiowej nalezy!!!

zdycham normalnie mnie cos zaraz .... trafi.... powinnam siedziec na zowlnieniu .. i tak nic w robocie nie robie a mam kompletny zanik funkcji mozgu co do pisania inzynierki! patrze sie w ten pi pip pip monitor i doooopa !!!! :no: chyba mam doła jak stodola! :crazy:
na wizyte sie umowilam do dżina na 04.04.2009 i 100zl nima! a jak bede chciala cytologie machnac to i 50zl na dokladke! ehhh..... a do tego teraz jeszcze (27dc) kuje mnie w podbrzuszu! a @ dopiero za poltora tyg i jak ma mi tak tyle czasu jeszcze sie dziac to ja dziekuje! :baffled:
no to sie wyzalilam! :sorry2:

Eve-@ za poltora tyg...jej to Ty masz takie dlugasne cykle????
A moze bylo sie niegrzecznym troszke i te klucia to jakiesik zagniezdżonko??? Mialas tak wczesniej na 10 dni przed @ czy to pierwszy raz tak kluje???

A co do zdrowka-nie mecz sie na sile, bo pozytku z tego to ani dla pracy ani dla Ciebie nie bedzie...wylez i wygrzej przeziebienie zeby sie cos gorszego nie przyplatalo!!!
Nie mozesz wziac kilku dni zwolnienia???

reklama
Co do pisania pracy to doskonale Cie rozumiem, ja sobie dzisiaj zrobilam dzien bez pisania, bo chcialam nadrobic troche nauki na uczelnie i ... doopa.... nie moge sie skupic, nic nie rozumiem, nic mi nie wychodzi, ehh... nawet nie mam sily isc sie umyc i tylko sie walkonie w lozku... :baffled:

To widze ze motywacja pelna para...tez tak mialam w czasie studiow czasami:-):-D:rofl2: ale takie wylegiwanie sie czasem dziala oczyszczajaco na umysl i potem bedziesz miala 2 razy wiecej zapalu do nauki! Wiec korzystaj jak mozesz:tak:

Kropeczko jak ma już ten @ być to oby dziś bo 21ego Mój zostanie na noc i wiecie:p
My jeszcze nie mieszkamy razem, ale od maja ma się to zmienić bo po Wielkanocy robimy swoje 4 Kąty:)

Z tymi seksami po owu to jest tak, ze orgazm MOZE ale wcale nie musi utrudniac zagniezdzenia. Argument za tym jest taki, ze jak masz orgazm to masz skurcze...I zeby niby te skurcze moga negatywnie wplynac na zagniezdzenie

Dla mnie: na dwoje babka wrozyla.....

Musi byc codziennie o tej samej porze! Ja sobie nastawiam budzik na 7 rano, jak zadzwoni to wlaczam sleepa i pach termometr w.... budzik znowu dzwoni po 9 min i wtedy wyciagam termometr i albo ide spac albo wstaje :tak: Jak musze wstac wczesniej, to ustawiam budzik na 10 min przed pora wstania i mierze :tak: Tylko, ze za kazde 30 min wczesniej trzeba dodac 0.05 stopnia, a za kazde 30 min pozniej trzeba odjac 0.05 stopnia
:tak:
jak ostatnio w niedziele mierzylam o 7 (godzine wczesniej niz zawsze) to roznica byla o 2 kreski o 7 36,4 a o 8 36,6..
A mi wczoraj powiedziała że termometrem rtęciowym pod językiem..... I jak ja jeden tydzień wstaję po 6 a drugi koło 7 to niby nie ma problemu....
Wytłumaczcie mi więc o co kaman.
mi lekarz wytlumaczyl ze zawsz o tej samej porze miedzy 5 a 7 rano..
Moim skromny zdaniem tempke trza zmierzyc nie pozniej niz 10-11: tak wyczytalam.....Nie slyszalam nic o max 8.....
ja mierze o 8 a poprzedni cykl o 7... (zmienilam godzine bo chcialam wstawac o 8 i jakos nie wyszlo.. zamieszcze skany dwoch cyklow i porownacie jakie rozbierznosci

Ja mam rzadko orgazm podczas seksu. Zresztą wiecie jak to u Kobiet jest. Ale czasem jak Mój mnie dorwie i są mega wielkie pieszczoty to różnie:D A seks przyspiesza @, więc może dziś jak sobie poserdu****emy jak to mówicie to zobaczymy..

Teraz jest jakas akcja, ze gdzies maja robic (a moze juz robili?) cytologie za darmo :tak: Co do pisania pracy to doskonale Cie rozumiem, ja sobie dzisiaj zrobilam dzien bez pisania, bo chcialam nadrobic troche nauki na uczelnie i ... doopa.... nie moge sie skupic, nic nie rozumiem, nic mi nie wychodzi, ehh... nawet nie mam sily isc sie umyc i tylko sie walkonie w lozku... :baffled:
najzabawniejsze to jest to ze ja juz nie mam nic innego do roboty .... mam tak zajebiscie (sorry) dogodne warunki do pisania ze az se sama zazdroszcze! :angry: i co .... mam ochote monitorem rzucac a nie siedziec i grzecznie pisac! :baffled:
Eve-@ za poltora tyg...jej to Ty masz takie dlugasne cykle????
A moze bylo sie niegrzecznym troszke i te klucia to jakiesik zagniezdżonko??? Mialas tak wczesniej na 10 dni przed @ czy to pierwszy raz tak kluje???
A co do zdrowka-nie mecz sie na sile, bo pozytku z tego to ani dla pracy ani dla Ciebie nie bedzie...wylez i wygrzej przeziebienie zeby sie cos gorszego nie przyplatalo!!!
Nie mozesz wziac kilku dni zwolnienia???
zazwyczaj cykle mam 33dni taka srednia ale w tym miesiacy zaczelam mierzyc temp i mialam skok dopiero 22dc wiec + 14 dni fazy lutelanej i mamy 35 dc :dry:
o a teraz mnie nasuwa lewy jajnik normalnie bym mogla pomyslec ze owulka! :dry: auc!!!!
hmmm czy ja moglabym byc w ogole nie grzeczna??? :-D fakt ze przytulanki byly w odpowiednim terminie ale tak jak mowilam przerywane wiec spoko wodza! sie pozyje sie zobaczy! ja tam na to uwagi nie zwracam! chociaz polechtam twoje przypuszczenia bo mam dzisiej 6d fazy lutalnej i spory spadek temkpi! :rofl2:
a z tym zwolnieniem to raczej mnie sie nie oplaca juz bo lekarka najszybciej przyjela by mnie w czwartek ... po poludniu! :nerd: jak mi ise nie poprawi do czwartu to i tak mialam do niej isc! :sorry2:

no a z tymi dziecmi to dowalilas!!! ja powiem ci tyle, ze jakbys miala kolo siebie 2 bobasy-takie 3,5 kg i obok takie male i chude np 2,4kg to uwierz mi, ze bardziej podobalo by ci sie to bardziej okraglutkie:-)Z tego co pisala babylyss to mala jest calkiem wnormie anie pyza...przynajmniej z rozmiarow:-)
Dokladnie jak mowisz.:tak:Mała jest normalna 3500 i 54 cm. więc standard:-) ma pucki na buziaczku śliczne, bo spala na boczku o to mi chodzilo....

A ja tam uwazam ze wszystki dzieciaczki są śliczne, maluszki takie to juz wogole...A zresztą dziecko zaraz po porodzie- a juz nawet tydzien po, wygląda inaczej zupelnie...kto ma porownanie to napewno potwierdzi:tak:

w.kropeczko mozliwe, mozliwe, wszak to bylo 30 lat temu! rabanu takiego narobila w szpitalu ze znalazla swoje dziecko na odziale(to jakas cyganka podmienila, ktora tez urodzila dziecko) a baby przy kąpieli nie poznaly się!
dluga historia...brat mojego męza byl duzy i cały śniady i mial czerne wloski, a przyniesli jej kurczątko malutki-i poznala się.Najleprze jest to ze, ta cyganka tlumaczyla się ze chce oddac dziecko komus tam, a to jej się wlasnie spodobalo najbardziej...:no::szok:

Ja jak mierzylam o 8 rano, a zwykle mierze o 6.30....to roznica byla srednio 36.5 o 6.30 i 36.8 o 8.00

Nektarynka - pokazuje swoje wykresy:)

reklama
Teraz jest jakas akcja, ze gdzies maja robic (a moze juz robili?) cytologie za darmo :tak:
Wiecie co, ja zawsze mialam za darmo...no teraz jak prywatnie to u nas ok15 zl.

Z tymi seksami po owu to jest tak, ze orgazm MOZE ale wcale nie musi utrudniac zagniezdzenia. Argument za tym jest taki, ze jak masz orgazm to masz skurcze...I zeby niby te skurcze moga negatywnie wplynac na zagniezdzenie

...
gdzies czytalam na BB ze wlasnie dobrze ze jest orgazm, bo niby skurcze zasysają plemniki:-) i ktoras tam sie sama wspomagala juz po, i nogi w gorze:tak::-)

Do góry