K
Ktosiowa
Gość
Martynko
Przed @ powinnas miec sluz nieplodnyCzyli albo brak sluzu albo bialy, gesty
Sporo kobitek ma biały gęsty też w czasie ciąży. Objawy na @ i na ciążę są niemal identyczne. Wszędzie tak pisze;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martynko
Przed @ powinnas miec sluz nieplodnyCzyli albo brak sluzu albo bialy, gesty
Hanka do qrwy nędzy przestań! Lubie cie i gdybym moga to nieba bym ci przychylila teraz. Z drugiej strony do cholery zama mowilas ze to twoja pierwsza owulacja od lat, wiec moze qurwa jaja byly przestarzale i teraz kolejne wyhodujesz juz zdrowe co??? wez sie babo w garsc, bierz te cholerne leki i hoduj cholerne jaja
Haniu ja też podejrzewam że na dniach przyjdzie ta wstrętna @. Test też wyszedł negatywnie. Jak za tydzień nie przyjdzie to będę jeszcze raz próbowała. Ale jajniki już bolą więc pewnie przylezie @
laski głowy do góry.. nie można się poddawać..
poczytaj sobie tu
mamo.tato - Artykul - Pokaż
Polizoospermia powyżej 250 mln / ml
Bablyss
Orgazm dobry do zaplodnienia.....a my tu teraz mowimy o zagniezdzeniu![]()
Czesc dziewczynki
Hanka <---przytulam Cie bido kochana! Poki @ jeszcze nie wszystko stracone.
![]()
Dziewczynki wpadam na chwilę, dzisiejsze testowanka Hani i niunians tylko upewniły mnie w podjęciu właściwej decyzji i odejściu.
Ściskam was mocno, powodzenia!
Zadzwoniłam do mojego kochanego ginka (kochanego bo nigdsy nie odmawia jak zawracam gitarę) i przyjmie mnie jutro w szpitalu na usg !!!!!!!
Powiedziałam, że zwariuję do 25.03, zaczął się śmiać i pozwolił przyjechać.
Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję: puste jajo, ciąża ektopowa albo normalna zdrowa ciąża -co obstawiam najmniej (tak juz mam)……….
Wiecie dziewczynki, ja tez rozwazam opuszczenie Was na jakis czas, bo mi sie to forum rzuca na mozgNic tylko gapie sie w monitor, klikam odswiez i patrze czy ktoras cos nowego napisala.... Znalazlam sobie dobra wymowke zeby sie nie uczyc i nie sprzatac w domu
Zawsze tak mam jak musze zajac sie konkretna robota - ZAWSZE znajde na kompie cos, co mnie tak pochlonie, ze nic nie zrobie :-( Chyba musze sobie wyznaczyc BB jako nagrode za ciezka prace przez kilka najblizszych dni... I zrobic wszystko zeby w miedzyczasie sie nie rozpraszac :-
-
-(
ja wam zaraz pouciekam stąd!!!!zleje dupska i tyle bedzie !!!
![]()
Marzenixx
U mnie tez ak wieje ze cholewa. Slonce swieci ale piz....dzi jak na zadupiu. I GRAD padal![]()
no wlasnie tak pizdzi ze ledwo szlam!!ale ogolnie swieci sloneczko i czuc wiosne
tez tak mysle czasami, i tez wiem ze BB zabiera mi strasznie duzo czasu...... i tez wymyslam zeby tylko czegos nie robic, a prace mam do napisania kurka nie moge sie zabrac za robienie ankiety wrrrr
ale jakos tak mi jest dobrze z wami, ze wiem ze zawsze do was moge zajrzec zagadac, poplotkujemy o tym czy o tamtym... i wiem ze dzieki temu ze znamy sie tylko wirtualnie jestesmy szczere i przedewszytskim bardzo sobie zyczliwe co niestety w realu zadko sie zdaza......przejmujemy sie nie swoimi problemami, a preciez nie musimy, z rana dzis jak sie obudzilam to pierwsze co to lecialam do kompa zobaczyc co z testem hanki
zdaje sobie sprawe ze nakrecam sie czasami bardziej przez to wiedza ktora tu nabylam.... pewnie gdybym 3/4 mniej wiedziala niz wiem to bym zaskoczyla moze szybciej albo poprostu wpadla heheh, i wiem jak to siada na psychike i wiem i wiem wiem to wszystko!! i co tego skoro i tak chce tu byc:-):-)
co ma byc to i tak bedzie...... i ja sie trzymam tego ze zawsze cos jest po cos.....
Ma ktoras wiadomosci od Julitki?
edit: na starosc pamiec juz nie ta![]()
Witam!!!!
Hanka, Nunius jak kiedyś pisałam testom sikanym nie wierzę... wierzę w betkę i usg, więc jak @ nie ma to jest nadzieja!!!!
Lepiej wcześniej bo stymulacje albo dają od 3dc albo od 5dc.ja się zapisałam już na czwartek do lekarza po te leki stymulacyjne , miałam przyjść w 3 dc chyba nie szkodzi że przyjdę wcześniej? chyba że jakieś zastrzyki mi przepisze?? a jak teraz nie pójdę to on dopiero przyjmuję w wtorek i wtedy już bedzie zapóźno-chyba???
sama nie wiem co robić? kurde!!!
spadam na chilke laseczki ide zrobic obiadek bo cocik glodna sie zrobilam:-)
Miałyście czekać do @. Ja już kilka razy pisałam, że pierwszy test wyszedł mi negatywny;-);-)
witajcie staraczki!
tak pukam do Was nieśmiało z zapytaniem...bo Wy specjalistki jesteście!
@ mam dostać za około 5 dni, a już teraz zżera mnie ciekawość! wiem, że test na nic się nie zda, bo za wsześnie! betka pewnie też... ale... mniej więcej od tygodnia (zaczęło się zaraz po owu) naparza mnie brzuch, co jakiś czas czuję kłucia z prawej strony. ten ból niby jak na @... ale dlaczego tak wcześnie? piersi pobolewają od wczoraj... śluz biały, gęsty i lepki... jak myślicie? jest szansa?
wiem, że powinnam czekać... wiem... wiem... tylko kiedy te 5 dni do @ są jak wieczność!
witajcie staraczki!
tak pukam do Was nieśmiało z zapytaniem...bo Wy specjalistki jesteście!
@ mam dostać za około 5 dni, a już teraz zżera mnie ciekawość! wiem, że test na nic się nie zda, bo za wsześnie! betka pewnie też... ale... mniej więcej od tygodnia (zaczęło się zaraz po owu) naparza mnie brzuch, co jakiś czas czuję kłucia z prawej strony. ten ból niby jak na @... ale dlaczego tak wcześnie? piersi pobolewają od wczoraj... śluz biały, gęsty i lepki... jak myślicie? jest szansa?
wiem, że powinnam czekać... wiem... wiem... tylko kiedy te 5 dni do @ są jak wieczność!
a ja sobie Was podczytuje a 2 uchem rozmowy w toku i od razu mowie nie ogladac jutro bo znow o jakis deblkach co traktuja usuniecie ciazy jako wizyte u dentysty....Jak tego slucham to bym wziela i pieprznela taka o sciane ktora z usmiechem sobie mowi ze w ciagu 14 mc usunela 4 razy i to jak wizyta u dentysty...Sorry ale dla mnie to irytujace i niesprawiedliwe....wrrr
Hanka - dziewczyny dobrze mowia ze nie ma @ jest nadzieja a co do Twoich pecherzykow to juz tez 1 pisala ze zdrowa para (ona - pelna owu, on zdrowi zolnierze) czasami przez wiele cykli nie zachodzi i nie ma przyczyny poprostu takie sa prawa natury jakby wystarczylo miec pecherze ok, dobra owu i zolnnierzy ja bym zaszla tez od razu a nie za 33 razemmi gin powiedzial ze warto zrobic monitoring czyli jak rosna kiedy i czy pekaja i czy byla PELNA owu bo czasem jest niepelna, a jak nadal nie ma ciazy to moze byc tysiac innych spraw jak progesteron ze ciaza sie nie utrzymuje czy poprostu nie zagniezdza nawet jak nastepuje zaplodnienie....Podobno musi sie zgrac tysiac rzeczy by byla fasolka
, czasem jedna rzecz nie tak w cyklu i juz wystarczy, czy wada ze organizm sam odrzuca podczas @ a my o tym nie wiemy dlatego nie poleca sie testow przed @ bo moze byc ciaza biochemiczna...oj naczytalam sie tego przez swoje 3 lata i tez juz schizowalam bo niby zdrowa a nic i nic i nic az zaskoczylam...to Twoja pierwsza piekna owu spokojnie zobaczymy nie mozna sie po 1 razie zalamywac, duzo dziewczyn ma owu, seks o czasie i g ... jest....Trzymam kciuki i czekamy nadal
bo wielu po terminie wychodza II krechy bo male stezenie hcg badz pozno zagniezdzenie
![]()
o matko zaje.. labym takie nie wiadomo co!!! tez znam taka jedna co juz 2 albo 3 razy usunela bo ona nie zamierza miec zadnych bachorow.......pffff a druga co wogole nic nie je bo chce byc piekna i chuda i chodzi na solarium coedzienie!!!a ja sobie Was podczytuje a 2 uchem rozmowy w toku i od razu mowie nie ogladac jutro bo znow o jakis deblkach co traktuja usuniecie ciazy jako wizyte u dentysty....Jak tego slucham to bym wziela i pieprznela taka o sciane ktora z usmiechem sobie mowi ze w ciagu 14 mc usunela 4 razy i to jak wizyta u dentysty...Sorry ale dla mnie to irytujace i niesprawiedliwe....wrrr