piłam kiedyś piwo z ginem - pycha![]()
O takiej miksturze to ja nie słyszałam, ale musze kiedyś spróbować:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piłam kiedyś piwo z ginem - pycha![]()
To ja Cię przebijam czystą![]()
O takiej miksturze to ja nie słyszałam, ale musze kiedyś spróbować:-):-)
już do niego dzwoniłam ...że jak wróci z pracy to szlejemy, ale nie wiem czy to pomoże bo wczoraj nie pomogło, ale przynajmniej będzie przyjemnie :-)![]()
taaa no mozesz mnie przebic.... ja nienawidze wódki bleeeTo ja Cię przebijam czystą![]()
Witajcie kochane - podpisuję się po postem Kaprychy bo również nie ogarniam jeszcze tego co naprodukowałyście.Czesc dziewczynki
Wy to nie macie litosci, przysiegam!!! Znowu stron naprodukowane, przeciez nigdy tego nie ogarne.
Hanka <---przytulam Cie bido kochana! Poki @ jeszcze nie wszystko stracone.
Olap <------ ogromny buziak za wiadomosc! W szoku jestem jaka jestes kochana
Ide poczytac reszte, pewnie zjedzie mi do wieczora![]()
A zapomnialam spytac - Lilu-jak tam zielone swieto w Irlandii??? Przylaczasz sie do zabawy i ucztowania w imie Patryka?
kochana - widzę, że masz naprawdę dziś dzień na picie;-)
Witam Dziewczynki
Po pierwsze zabije za te 40 stron od wczoraj, oszalalyscie
Hanka -nie tylko ty jestes do niczego, ja tez nie potrafilam zajsc w ciaze przy 3 pecherzykach a co dopiero mowic przy jednym
Parada jak parada- nic ciekawego![]()
Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze looooma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila
Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela
![]()