reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witaj również, mam to samo - odpalam kompa widzę 40 czy 50 stron do czytania i się z jednej strony cieszę, że dużo się działo a z drugiej...
Witam Dziewczynki
Po pierwsze zabije za te 40 stron od wczoraj, oszalalyscie
Hanka -nie tylko ty jestes do niczego, ja tez nie potrafilam zajsc w ciaze przy 3 pecherzykach a co dopiero mowic przy jednym
Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze looooma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila
Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela
![]()
szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila

dobry tekst -BRAWO!!!!
Co ja tutaj widzę na wątku!!!
)) czyżbym nie na to forum weszła???
))) chętnie bym się do was dołączyła, ale póki co to jeszcze małpa nie przyszła więc muszę czekać, więc póki co to
Zdrówko soczkiem
))
niunia27 ty się nie przejmuj.. nie od dzisiaj wiadomo że faceci to łamagi i dużo zrobią żeby się tylko koło nich latało
))
Zdrówko soczkiem
niunia27 ty się nie przejmuj.. nie od dzisiaj wiadomo że faceci to łamagi i dużo zrobią żeby się tylko koło nich latało
Lilu19
Fanka BB :)
hahahahahhahahhahahaha
no nie!! lilu jestes bezbledna!! wlasnie sie tak brechalam do monitora za twoj teskt z orenzada ze az moj malz sie pyta co sie stalo hahahahahahhahaah
a czym cie tak wkurwil powiedz slonko??
szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila![]()
dobry tekst -BRAWO!!!!
Hehe, dzieki

Wkur..... mnie tym,juz kiedys przyuwazylam wiec tak : w jedny mcdonaldzie ( w ktorym czesto bywamy, bo lilu ma czaste zachcianka na niezdrowe jedzenie ) pracuje Polka ( dosc ladna dziewczyna ) juz kiedys zauwazylam ze szczela do niej glupie usmieszki a ona do niego ( no ale nie chcialam robic awantury tlumaczac sobie tym ze usmiecha sie do niej jak klijent do sprzedawcy ) i dzisiaj po raz kolejny zauwazylam ten usmiech z jego strony skierowany do niej ( a ja wiem co ten kurewski usmiech znaczy

ma szczescie ze bylo z tysiac ludzi przed mcdonaldem bo bym go ubila

Qurwa ja mu nie zabraniam patrzec na ludzi bo sama to robie, ale Qur...wa ja widze jak on na nia patrzy i jak sie do niej usmiecha, To wlasnie tym usmiechem zlapal mnie w sidla, fack off
Ostatnia edycja:
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dobrze zrobilas tzreba mu bylo jeszcze w pysk strzelic hehehHehe, dzieki![]()
Wkur..... mnie tym,juz kiedys przyuwazylam wiec tak : w jedny mcdonaldzie ( w ktorym czesto bywamy, bo lilu ma czaste zachcianka na niezdrowe jedzenie ) pracuje Polka ( dosc ladna dziewczyna ) juz kiedys zauwazylam ze szczela do niej glupie usmieszki a ona do niego ( no ale nie chcialam robic awantury tlumaczac sobie tym ze usmiecha sie do niej jak klijent do sprzedawcy ) i dzisiaj po raz kolejny zauwazylam ten usmiech z jego strony do niej ( a ja wiem co ten usmiech znaczy) i jeszcze sie tak za nia ogladal ze wlazl prawie w dzwi ( normalnie przegiol pale )
![]()
Normalnie ma szczescie ze bylo z tysiac ludzi przed mcdonaldemale chociaz zwyzywalam gnoja od Qurwiarzy
![]()

faceci to swinie! jak bym zauwazyla cos takiego u mojego to bym chyba z domu wypier..... na zbity pysk

Ojojojojoj co się stałoWitam Dziewczynki
Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze looooma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila
Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela
![]()

bo brzmi baaaaaaardzo groźnie

trzymam kciuki, żeby to była fasolkaJa dziś odczuwam pobolewanie w dole brzucha - tzn takie kłucie jak igiełki... Myślicie, że to może być zagnieżdżanie się fasolki?? Mam nadzieję że to to..![]()

dziewczyny - a tak swoją drogą, to ja teraz jestem na etapie, że myślę, że jak Wam się uda to i mnie musi się w końcu udać - chyba przeszłam już etap zazdrości na każdą fasolkę, którą widziałam i załamania jak przychodziła @

pewnie, że mnie to wkurza jak przychodzi, ale nie czuję się już beznadziejnie

i myślę, że to zasługa wsparcia od Was na BB

to się teraz podlizałam;-)
Hehe, dzieki![]()
Wkur..... mnie tym,juz kiedys przyuwazylam wiec tak : w jedny mcdonaldzie ( w ktorym czesto bywamy, bo lilu ma czaste zachcianka na niezdrowe jedzenie ) pracuje Polka ( dosc ladna dziewczyna ) juz kiedys zauwazylam ze szczela do niej glupie usmieszki a ona do niego ( no ale nie chcialam robic awantury tlumaczac sobie tym ze usmiecha sie do niej jak klijent do sprzedawcy ) i dzisiaj po raz kolejny zauwazylam ten usmiech z jego strony skierowany do niej ( a ja wiem co ten kurewski usmiech znaczy) i jeszcze sie tak za nia ogladal ze wlazl prawie w drzwi ( normalnie przegiol pale )
![]()
ma szczescie ze bylo z tysiac ludzi przed mcdonaldem bo bym go ubilaale chociaz zwyzywalam gnoja od Qurwiarzy
Qurwa ja mu nie zabraniam patrzec na ludzi bo sama to robie, ale Qur...wa ja widze jak on na nia patrzy i jak sie do niej usmiecha, fack off
no to zasłużył na to

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
witaj lilkaWitam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć.
przygotowania do ciąży trwają już jakiś czas,zrobiłam nawet badania hormonalne a kwasik od miesiąca biorę:-)

a jak badanka? wszystko oki? i kiedy staranka juz czy za jakis czas??
reklama
Witam
Mam do Was pytanie czy jak jest ciąża pozamaciczna to test ciążowy daje wynik pozytywny?czy negatywny?
Jestem przybita i zdezorientowana nie wiem co się dzieje.
Przypomne jak było
24 dc pozytywny test cykle mam 25-26 dni.
Następnego dnia plamienie i test nic nie pokazał.
26 dc Badanie HCG mniej niż 10 wynik negatywny plamienia już brak.
@ brak do dzisiaj dziś tj.33 dc nigdy tak nie miałam.
Załamka

Co robić iść do gina?czekać na @ ile?
Mam do Was pytanie czy jak jest ciąża pozamaciczna to test ciążowy daje wynik pozytywny?czy negatywny?
Jestem przybita i zdezorientowana nie wiem co się dzieje.

Przypomne jak było
24 dc pozytywny test cykle mam 25-26 dni.
Następnego dnia plamienie i test nic nie pokazał.
26 dc Badanie HCG mniej niż 10 wynik negatywny plamienia już brak.
@ brak do dzisiaj dziś tj.33 dc nigdy tak nie miałam.
Załamka

Co robić iść do gina?czekać na @ ile?
Podziel się: