reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Witam Dziewczynki :happy:

Po pierwsze zabije za te 40 stron od wczoraj, oszalalyscie :angry:

Hanka -nie tylko ty jestes do niczego, ja tez nie potrafilam zajsc w ciaze przy 3 pecherzykach a co dopiero mowic przy jednym :wściekła/y:

Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze loooo :wściekła/y: ma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila :angry: Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela :szok:
Witaj również, mam to samo - odpalam kompa widzę 40 czy 50 stron do czytania i się z jednej strony cieszę, że dużo się działo a z drugiej...

szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila :angry:
dobry tekst -BRAWO!!!!

Co ja tutaj widzę na wątku!!! :))) czyżbym nie na to forum weszła??? :)))) chętnie bym się do was dołączyła, ale póki co to jeszcze małpa nie przyszła więc muszę czekać, więc póki co to
Zdrówko soczkiem :)))

niunia27 ty się nie przejmuj.. nie od dzisiaj wiadomo że faceci to łamagi i dużo zrobią żeby się tylko koło nich latało :)))

:sorry2:hahahahahhahahhahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D no nie!! lilu jestes bezbledna!! wlasnie sie tak brechalam do monitora za twoj teskt z orenzada ze az moj malz sie pyta co sie stalo hahahahahahhahaah:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a czym cie tak wkurwil powiedz slonko??

szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila :angry:
dobry tekst -BRAWO!!!!

Hehe, dzieki :-D

Wkur..... mnie tym,juz kiedys przyuwazylam wiec tak : w jedny mcdonaldzie ( w ktorym czesto bywamy, bo lilu ma czaste zachcianka na niezdrowe jedzenie ) pracuje Polka ( dosc ladna dziewczyna ) juz kiedys zauwazylam ze szczela do niej glupie usmieszki a ona do niego ( no ale nie chcialam robic awantury tlumaczac sobie tym ze usmiecha sie do niej jak klijent do sprzedawcy ) i dzisiaj po raz kolejny zauwazylam ten usmiech z jego strony skierowany do niej ( a ja wiem co ten kurewski usmiech znaczy :wściekła/y:) i jeszcze sie tak za nia ogladal ze wlazl prawie w drzwi ( normalnie przegiol pale ) :angry:
ma szczescie ze bylo z tysiac ludzi przed mcdonaldem bo bym go ubila :no: ale chociaz zwyzywalam gnoja od Qurwiarzy :wściekła/y:
Qurwa ja mu nie zabraniam patrzec na ludzi bo sama to robie, ale Qur...wa ja widze jak on na nia patrzy i jak sie do niej usmiecha, To wlasnie tym usmiechem zlapal mnie w sidla, fack off

Ostatnia edycja:

Wkur..... mnie tym,juz kiedys przyuwazylam wiec tak : w jedny mcdonaldzie ( w ktorym czesto bywamy, bo lilu ma czaste zachcianka na niezdrowe jedzenie ) pracuje Polka ( dosc ladna dziewczyna ) juz kiedys zauwazylam ze szczela do niej glupie usmieszki a ona do niego ( no ale nie chcialam robic awantury tlumaczac sobie tym ze usmiecha sie do niej jak klijent do sprzedawcy ) i dzisiaj po raz kolejny zauwazylam ten usmiech z jego strony do niej ( a ja wiem co ten usmiech znaczy :wściekła/y:) i jeszcze sie tak za nia ogladal ze wlazl prawie w dzwi ( normalnie przegiol pale ) :angry:
Normalnie ma szczescie ze bylo z tysiac ludzi przed mcdonaldem :no: ale chociaz zwyzywalam gnoja od Qurwiarzy :wściekła/y:
dobrze zrobilas tzreba mu bylo jeszcze w pysk strzelic heheh:-Dtak dla lepszego samopoczucia:-D
faceci to swinie! jak bym zauwazyla cos takiego u mojego to bym chyba z domu wypier..... na zbity pysk :D:-D aco....

Witam Dziewczynki :happy:
Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze loooo :wściekła/y: ma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila :angry: Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela :szok:
Ojojojojoj co się stało:baffled:
bo brzmi baaaaaaardzo groźnie:tak:
Ja dziś odczuwam pobolewanie w dole brzucha - tzn takie kłucie jak igiełki... Myślicie, że to może być zagnieżdżanie się fasolki?? Mam nadzieję że to to..:happy::happy:
trzymam kciuki, żeby to była fasolka:tak:

dziewczyny - a tak swoją drogą, to ja teraz jestem na etapie, że myślę, że jak Wam się uda to i mnie musi się w końcu udać - chyba przeszłam już etap zazdrości na każdą fasolkę, którą widziałam i załamania jak przychodziła @:tak:
pewnie, że mnie to wkurza jak przychodzi, ale nie czuję się już beznadziejnie:tak:
i myślę, że to zasługa wsparcia od Was na BB:tak:

to się teraz podlizałam;-)

Witam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć:happy:.
przygotowania do ciąży trwają już jakiś czas,zrobiłam nawet badania hormonalne a kwasik od miesiąca biorę:-)

Wkur..... mnie tym,juz kiedys przyuwazylam wiec tak : w jedny mcdonaldzie ( w ktorym czesto bywamy, bo lilu ma czaste zachcianka na niezdrowe jedzenie ) pracuje Polka ( dosc ladna dziewczyna ) juz kiedys zauwazylam ze szczela do niej glupie usmieszki a ona do niego ( no ale nie chcialam robic awantury tlumaczac sobie tym ze usmiecha sie do niej jak klijent do sprzedawcy ) i dzisiaj po raz kolejny zauwazylam ten usmiech z jego strony skierowany do niej ( a ja wiem co ten kurewski usmiech znaczy :wściekła/y:) i jeszcze sie tak za nia ogladal ze wlazl prawie w drzwi ( normalnie przegiol pale ) :angry:
ma szczescie ze bylo z tysiac ludzi przed mcdonaldem bo bym go ubila :no: ale chociaz zwyzywalam gnoja od Qurwiarzy :wściekła/y:
Qurwa ja mu nie zabraniam patrzec na ludzi bo sama to robie, ale Qur...wa ja widze jak on na nia patrzy i jak sie do niej usmiecha, fack off

no to zasłużył na to:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć:happy:.
przygotowania do ciąży trwają już jakiś czas,zrobiłam nawet badania hormonalne a kwasik od miesiąca biorę:-)
witaj lilka :) napewno znajdziesz czas bo jak sie wciągniesz to nie bedzie dnia zebys tu nie zajzala!!:-D
a jak badanka? wszystko oki? i kiedy staranka juz czy za jakis czas??

reklama
Witam
Mam do Was pytanie czy jak jest ciąża pozamaciczna to test ciążowy daje wynik pozytywny?czy negatywny?
Jestem przybita i zdezorientowana nie wiem co się dzieje.:wściekła/y:
Przypomne jak było
24 dc pozytywny test cykle mam 25-26 dni.
Następnego dnia plamienie i test nic nie pokazał.
26 dc Badanie HCG mniej niż 10 wynik negatywny plamienia już brak.
@ brak do dzisiaj dziś tj.33 dc nigdy tak nie miałam.
Załamka:no::no:
Co robić iść do gina?czekać na @ ile?

Do góry