Eve84
2 lata przerwy.....

a tak w ogole to CZESC

kurcze zeby to bylo takie wiesz spisywanie to spoko a to tak łatwo nie ma.....Proszę pisac pracę !!!!!
Ja swoją teorię z magisterki pisałam jak byłam jeszcze sekretarką i byłam na 4 roku. Dyro był w szpitalu a ja mialam full czasu w pracy-więc pisałam-i super, że tak wyszło bo w domu zawsze coś sobie wymyślałam byle nie pisać pracy :-)
Klawiature w pracy walnęłam sobie na biurko, a na tej wysuwanej półce od klawiatury miałam ukrytą książkę i pisałam i pisałam :-):-)

ja mam tak dobrze ze wiekszosc czasu/8h siedze sama w pokoju nikt mi na rece nie patrzy wiec hulaj dusza piekla nir ma!

ty nie jestes jasnowidzem!? ale sobie wykrakalas!!!Czesc laski
beta na dzis: 3743 mIU !!!
main got - pan laborant pogratulował nam... bliźniąt!!!
(zaczełam lubić pobieranie krwi - juz niedlugo bede mogla zostać rasową dożylną ćpunką)
Nie czytam coście wyskrobały na tych stronach!!!

co prawda do porownania jest tylko pierwsza faza ale sama zauwaz ze czerwony ma wyzsze tempki niby nic... bo to tylko godzina roznicy ale ciekawa jestem jamie rozbierznosci byly by np mierzac o 10ej!na prośbe dziewczyn (w sumie obicalam:-) ) pierwszy wykres zielony mierzony o 7 a czerwony o 8.. (drugi tez z clo) - oba bez owulacji. potem poczytam co naskrobałyscie bo ide sie polozyc.. glowa boli strasznie..

Witam dziewczyny.
A więc wszystko się popierdoliło
A tu M wypadek w pracy
Stopa połamana.
A więc starania na kilka miesięcy zawieszone!.
oj bidulo masz ty sie z tym chlopem! ale oni tacy pierdolowaci to sa z reguly! niby silni itp ale czasami to tacy mali pierdolowaci chlopcy!A otóż, w sobotę dostałam zajebistej gorączki. Temp po lekach sięgała 40-stu stopni. Dzwonie i mówię, ze okropnie sie czuje niech wraca do domu. No no dobra będę. [..]
I jak tu nie mieć czarnych myśli.
Ten człowiek to chodzący pech, średnio raz na dwa lato coś musi wywinąć!
A ja mam kolejną tonę siwych włosów na głowie!

no probuje ....:-( tylko czasem mozg odmawia posluszenstwa!pisz - potem będziesz miała więcej czasu na BB jak skończysz;-)
oj długi ten cykl, ale nie chce wyjść inaczej z obliczeń![]()

widze ze tez masz uczucia mordercy jak zagladasz na BBWitam Dziewczynki
Po pierwsze zabije za te 40 stron od wczoraj, oszalalyscie
Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze looooma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila
Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela
![]()

a moj P. juz tez pare razy dostal w karczycho! ale fakt to on sie nie usmiechal do nikogo tylko gapil jak ciele!

Witam na najbardziej nienormalnym forum twu .... to juz nie forum tylko bar BBWitam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć.
przygotowania do ciąży trwają już jakiś czas,zrobiłam nawet badania hormonalne a kwasik od miesiąca biorę:-)

Witam
Mam do Was pytanie czy jak jest ciąża pozamaciczna to test ciążowy daje wynik pozytywny?czy negatywny?
Jestem przybita i zdezorientowana nie wiem co się dzieje.
Przypomne jak było
24 dc pozytywny test cykle mam 25-26 dni.
Następnego dnia plamienie i test nic nie pokazał.
26 dc Badanie HCG mniej niż 10 wynik negatywny plamienia już brak.
@ brak do dzisiaj dziś tj.33 dc nigdy tak nie miałam.
Załamka
Co robić iść do gina?czekać na @ ile?
czekamy na wiesci!!!!W takim razie ide jutro.

dawaj znac jak wrocicsz! od razu i ani sekundy pozniej!Mała znieczuliczka??
Dzień dobry bardzo
Ide do gin, trzymajcie kciukasy![]()

ładnie to taka popijawe tu robic!??? Hanka widzisz to i nie grzmisz!?

ja nadal ldwo zyje na jutro sie do lekarza wybieram zaraz bede dzwonic!