reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kaprycha- a to pech z ta tempka, ale moze dzieki temu nie denerwujesz sie jeszcze bardziej i nie nakrecasz...Passingby - a ja tam pewna jestem, ze u Ciebie beda dwa sliczne bobaski. Nic sie nie martw!U mnie tez w rodzinie jest ich sporo. Moje rodzenstwo to bliznieta(parka) , moj brat ma parke, mojej mamy rodzenstwo to tez blizniaki :)I tak idzie to szczescie z pokolenia na pokolenie...moze i mi sie trafi ;)Ktosiowa- wczesniejsze dwa cykle powstrzymywalam sie z farbowaniem, ale wydaje mi sie ze do tego terminu @ malo spraw moze miec wplyw. Wazne chyba zeby nie wdychac tych oparow.

reklama
U mnie Dziewczynki
1. Piękna pogoda
2. Dobry humorek
3. Na razie @ brak
4. Jeszcze mam trochę czekania bo patrząc na poprzedni cykl to jeszcze jutro mogę nie mieć @ i mogę dostać w piątek z samego rana (oby w ogóle go nie było!!)
5. Najgorsze jest to, że jak dostanę w piątek @ to głupia będzie ta nocka z Moim z soboty na niedzielę, będę się męczyć:(:(

3majcie kciuki!!
Ogdaniamy małpe... a kysz ...kysz .. niedobra:tak::))

Napisz szybko co u ciebie :)

Ejjjjjjjjj dopiero jadę do gina :-)

Za 5 min wychodzę i jadę. :-)

Muszę uważać bo rano wjechałam na skrzyżowanie na czerwonym............(slonce tak swiecilo w sygnalizacje swietlna, że nie wiedzialam jakie mam swiatlo, a mialam czerwone -niestety, ale nic na szczescie nikomu sie nie stalo.....)

a u mnie pogoda paskudna... właśnie zaczął sypać śnieg :((( a wiatr jest taki straszny że chyba połamie drzewa za oknem, aż mi się nie chce z domu wychodzić... ja chce już wiosneeee

U mnie Dziewczynki
1. Piękna pogoda
2. Dobry humorek
3. Na razie @ brak
4. Jeszcze mam trochę czekania bo patrząc na poprzedni cykl to jeszcze jutro mogę nie mieć @ i mogę dostać w piątek z samego rana (oby w ogóle go nie było!!)
5. Najgorsze jest to, że jak dostanę w piątek @ to głupia będzie ta nocka z Moim z soboty na niedzielę, będę się męczyć:(:(

3majcie kciuki!!

Jasne , ze trzymamy kciuki serduszko!
Hmmmm trzeba mieć nadzieję.
Moim zdaniem u Ciebie jest zawcześnie.

Ja zaraz wychodzę z roboty i jadę na USG.
Ciekawe czy u mnie będzie ta sama sytuacja.....

Od okresu leci dziś 7 tydzien 3 dni czyli skonczonych 6 tygodni i 3 dni
A licząc od zapłodnienia leci 4 tydzien i 3 dni czyli skonczonych 3 tygodnie i 3 dni

Następną wizytę mam w kolejną środę....

Jak Cie zaraz malne w pape, to przestaniesz marudzic ! WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! Nie masz zadnych powodow, zeby myslec inaczej. Czekam na wiesci o bijacym serduszku. Ja tez wizyte mam w srode :) Buuuuuuuuuziak

Niunians skasowałam suwaczek bo na razie mój cykl zwariował. Jeśli dostanę @ (oby nie..) w piątek to będę wiedziała, że cykl z 24 dniowego przesunął mi się na 26 dniowy. Wszystko się okaże.

Jasne , ze trzymamy kciuki serduszko!

Jak Cie zaraz malne w pape, to przestaniesz marudzic ! WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE! Nie masz zadnych powodow, zeby myslec inaczej. Czekam na wiesci o bijacym serduszku. Ja tez wizyte mam w srode :) Buuuuuuuuuziak

Wiem, bo juz ci sto razy pisalam ze idziemy w srode do gina razem, ale olewalas mnie :-)

Ok spadam do gina papa !

Niunians skasowałam suwaczek bo na razie mój cykl zwariował. Jeśli dostanę @ (oby nie..) w piątek to będę wiedziała, że cykl z 24 dniowego przesunął mi się na 26 dniowy. Wszystko się okaże.
Ja powinnam niby mieć dzisiaj @, ale ostatnio miałam przesunięcie o 6 dni. Ale zawsze miałam nieregularnie więc do suwaczka wzięłam średnią :));-)

Wiem, bo juz ci sto razy pisalam ze idziemy w srode do gina razem, ale olewalas mnie :-)

Ok spadam do gina papa !

Hyhyhy, ooopsssssss :-D A bo... Zakrecona jestem jak murzynskie wlosy :-D Czekam na dobre wiesci :-D

Kulka - ja sie nie nakrecam, tylko martwie. Zrobilam milon pozytywnych testow ale plamilam i boje sie, ze juz moze byc po ptokach lub cos nie tak :zawstydzona/y: Czekam na dostawe tesciorow i wszystko sie wyjasni. Moze nie wszystko ale przynajmniej to, czy fasolka jest ciagle przy mnie, czy nie :crazy:

reklama
Mnie dziś wreszcie piersiaki zaczęły boleć. Nawet przed @ rzadko kiedy mnie bolą. A sutki mnie dziś też bolą i trochę szczypią. Poważnie wkurzające jest to, że objawy na @ i na ciążę są niemal identyczne. Powinny być inne!

Do góry