reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hei dziewczynki...chodze zgieta w pol..boli na dole i kregoslup..i nogi rwa..juz tak 3 dni..jestem po owulacji a do @ jeszcze daleko:-(
Chyba poczekam jeszcze z lekarzem?:-(

reklama
Hanka
Przed @ brak sluzu lub jesli sluz to bialy jak smietanka, gesty

Ja mam wręcz mokro miedzy nogami jak bym popuszczała mleko.

Haniu ja też jeszcze bez @ i też zastanawiam się nad betką :))) tyle że nie wiem czy jest wogóle po co robić... może poczekam jeszcze do przyszłego tygodnia :))):baffled:

Też się zastanawiam czy nie poczekać do poniedziałku. Przestałam brać bro na wszelki wypadek.

Hanka

Ja tez tak mam czasami. Np wczoraj to az ze mnie chlusnelo podczas spaceru - jak czasami w dni plodne. Niestety to inna mokrosc

Sorry dziewczyny ale mam bardzo kiepski dzien.
Dziekuje Wam za wsparcie i przepraszam za zachowanie
Ty nie przepraszaj nas - Ty siebie przeproś za to co tu wypisywałaś:tak: teraz przynajmniej gadasz do rzeczy:tak: i musi sie dużo w środę wyjaśnić - trzymam kciuki za dobre wieści:tak:
spotkalam kolezanke wczoraj..ona starala sie dwa lata...miala problemy i on tez mial..ona sie leczyla i on mnial slabe plemniki..po leczeniu tez sie nie udawalo...potem mniala depresje i juz nie wierzyla ze sie uda..caly czas probowali i nic..po tym czasie wyjechali na wakacje..zero myslenia..i potem jak wrocila do norwegii okazalo sie ze jest w ciazy..nie mogala uwiezyc.a teraz ma Marysie 2 miesieczna:-) i tak wlasnie trzeba o wszystkim zapomniec..cholera to nie takie proste!!!
powtórzę kochana po Tobie - to nie takie proste:wściekła/y:
ja pier ... ole...... oglądacie rozmowy w toku?????:szok::szok::szok: masakra jakas, kurw..... za wlosy bym wytargala.......:crazy::crazy:
a wogole to czesc dziewczynk :-)
Witaj! ja nie oglądałam, bo byłam w pracy do 18.30 ale chyba nie żałuję po tym co tu piszecie:wściekła/y:
idę na zakupy z moim kochaniem:-):-) Musze go naciągnąć na kilka rzeczy, wtedy chumorek będę miała lepszy:-):-) Jak wrócę to się pochwalę:) Miłego popołudnia wszystkim życzę!!!
szczęściara;-)
progesteron mam 11,7 na normę w tej fazie cyklu
0,95 - 21,0
to chyba wynik w porządku
jestem w 21 dc i jestem 7 dni po owu...
tak szybciutko masz wyniki - ja musze czekać zawsze:no:
Hej!
najpierw się wyżalę- wciąż piszę na czerwono, bo wciąż nic @ brak:no:,

no to dalej trzymam ckiuki za @:tak:
dziewczynki może znacie metodę żeby zajść w ciążę z bliźniakami tak byśmy chcieli z mężem:-):-):-)
nie znam - ale też chcę znać;-)
Lilka ja też na początku tak chciałam cel na dziewczynkę i małe kucyki:tak:
A teraz to jest mi obojętne aby było i było zdrowe.
chyba jakas dziwna jestem... bo mi zupelnie obojetne jaka plec bedzie.... Wazne zeby bylo zdrowe!:-)

macie rację - by w końcu się udało i by było zdrowe:tak:
Hej dziewczyny, podczytuję Was sobie (to nie takie proste, jak piszecie po kilkadziesiąt stron dziennie :crazy: czytam może jakiś ułamek procenta ;-)) i wcale nie jestem pewna, czy to taki dobry pomysł :-)
Czy myślicie, że powinnam już zacząć brać kwas foliowy i uczyć się badania swojego cyklu?...
Trzymam kciuki za Was wszystkie... w nadziei, że za mnie nikt nie będzie musiał trzymać zbyt długo ;)
witaj - myslę, że kwas foliowy możesz brać i zacząć siebie obserwować:tak: powodzenia:-)
Siemacie lachony
Ja dzisiaj jak w letargu, dziwnie jestem zmęczona.
Okres powinnam dostać wczoraj ale do tej pory nie dostałam.
Jutro mam iść na badanie prolaktyny i tak się zastanawiam może zrobię betę. Kiedy to badanie powinno się zrobić.
Nie wiem zrobić czy nie zrobić tą betę, testu ciążowego już nie mam zamiaru robić.
Haniu - dlaczego badasz prolaktyne teraz, ja mam ją zrobić i czytałam gdzies tu na BB, że nie po owu a po @ trzeba robić:zawstydzona/y:
W moim przypadku, ja mam x2 jajniki ale tylko x1 jajowod, czy ten "bez" jajowodu dziala tak jak ten "z", czy owulacja tez bedzie wykazana z tego bez jajowodu. Sorki troche to zamotane :baffled:
moim zdaniem działa tak jakby był jajowód, to znaczy jest jajeczko, ale owu nie jest zakończone bo nie ma się jak zapłodnić - chyba:sorry2:
Moja bidula. Moze te testy do pupy. Raz I raz II. Ja juz pierdziele nie robie testów.
Mam pytanie do lasek, ktore obserwuja śluz. Jaki maja przed @.

ja mam mało i biały jak mleczko

reklama
idz andziu sie poloz nie ma co sie przemeczac:tak:kolorowych snow :tak::-D

wiesz co hanka wstydz sie ze cie caly bozy dzien nie bylo!! twoje lachony czekaly a ty co?:crazy:

lolitko a moze ty odpowiedz na moje pytanie dotyczace bolu jajnikow po owulacji????? bo nikt nie odpisal....

Do góry