Witam!
Mam na imie Daria, mam 26 lat i chcialabym do Was dolaczyc. Przyznaje szczerze,ze podczytuje Was juz od jakiegos czasu i nie raz smialam sie na glos do laptopa (Kaprycha,Hanka i cala reszta-dziekuje

).Do zapisania sie na BB ostatecznie namowil mnie moj M (czyzby chcial troche spokoju??).My staran jeszcze nie podjelismy,bo...
1.mam autoimmunologiczna chorobe tarczycy (problem z zajsciem w ciaze i ryzyko poronienia)
2.zapowiada sie nam na lipiec remont.
Tak wiec staranka planujemy od lipca (endokrynolog mowi,ze do tego czasu poziom hormonow powinien sie wyrownac),no i zaczelam brac kwas foliowy.
Ale schize juz mam, mimo ze nawet staran nie zaczelismy,bo od 3 cykli (przy braniu od 2 lat tabsow) nie pojawily mi sie normalne miesiaczki, tylko brazowy sluz przez 2 dni.Czy ktoras tez tak miala????Troche panikuje, bo biore bardzo silne leki na migrene (kurcze schorowany czlowiek ze mnie

) i jesli zaszlabym w ciaze,to one bardzo dzialaja na uklad nerwowy.Ale tak na moj rozumek to chyba czas odstawic tabsy,bo organizm troche wariuje.Mam racje???Pomozcie plizzzzz