reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Proszę, niech mi któraś odpowie na moje pytanko...
pozdrawiam

Ale my tu nie widzimy zadnego pytanka :-) Zadaj jeszcze raz, a na pewno ktoras Ci odpowie
:tak::tak:

Edit: a nie jednak widze :-)

Jesli chodzi o testy owu, to jest w instrukcji napisane, ze owu wystapi po 36-48 godzinach, wiec najlepiej sie kochac w nastepny dzien po dniu kiedy test wyszedl pozytywnie
:tak:

Ostatnia edycja:
To fantastycznie, ze to takie rodzinne :tak: U mnie jest podobnie z matma, ale na nieco mniejsza skale ;-) Swietnie, ze pracujesz w zawodzie - masz racje, u Ciebie liczy sie praktyka! A tekst na koncu - bezcenny :-D:-D:-D:-D
oj tak z ta praktyka to troszke nieszczescie bo przez to w tym zawodzie ludzie pracuje i w wieku 75 lat! :baffled:
Jestem pełna podziwu zdolna bestyjka z ciebie.;-)
:zawstydzona/y: dziekuje!
Eve, kiedy mnie zatrudnisz? :-D Moze przydalby sie Wam jakis statystyk? :-D:-D:-D:-D
eee.e.... ale ja nie mam firmy swojej! chociaz moze kiedys :-D ale jedno mi sie mozesz przydac! jakbym sie zdecydowala na mgr to tam na 1 roku jest statystyka - bede sie plaszczyc po korki! :-D
Mnie też
Ja to się nawet reklamować nie muszę
Zajebi..sta jestem pod każdym względem
:-D:-D:-D:-D tak tak Haniu tobie reklamy juz nie trzeba!
bede o was dziewczynki pamietac!!! :-D jakbym rozkrecala biznes! :-D

Dzięki. A więc chodzi o to, że poczytałam troche tego i owego i zglupiałam... Chodzi dokładniej o testy owulacyjne, kiedy należy się "przytulać"? Jak test wskaże dwie kreseczki czy zanim te dwie kreseczki się pojawią? Z gory dzięki za odp
dopiero zauwazylam posta! :zawstydzona/y: na opakowaniu powinno byc wszystko napisane co prawda ja nie urzywam ale wiem ze jak juz sie pojawia druga krecha taka sama II to w ciagu 24 - 36 h pecherzyk podobno peka! :dry::confused:

Jest kochana, jest.. Tylko chyba juz na poprzedniej stronie :( pytalam o testy owulacyjne. Kiedy należy sie "przytulać"? Jak się pojawią dwie kreseczki czy zanim się one pojawią? Bo juz zgłupialam jak poczytała trochę tego i owego..
Z gory dzieki

eee.e.... ale ja nie mam firmy swojej! chociaz moze kiedys :-D ale jedno mi sie mozesz przydac! jakbym sie zdecydowala na mgr to tam na 1 roku jest statystyka - bede sie plaszczyc po korki! :-D

bede o was dziewczynki pamietac!!! :-D jakbym rozkrecala biznes! :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jest kochana, jest.. Tylko chyba juz na poprzedniej stronie :( pytalam o testy owulacyjne. Kiedy należy sie "przytulać"? Jak się pojawią dwie kreseczki czy zanim się one pojawią? Bo juz zgłupialam jak poczytała trochę tego i owego..
Z gory dzieki

Juz Ci odpisalam - troche wyzej
:tak:

hej, czytam sobie posty na tym forum od paru dni i postanowilam też napisać. Mam jedno pytanko i chciałabym zaczerpnąć wiedzy od bardziej doświadczonych... Mogę??? Pozdrawiam
witaj.. i pytaj o co chcesz:)
Dzięki. A więc chodzi o to, że poczytałam troche tego i owego i zglupiałam... Chodzi dokładniej o testy owulacyjne, kiedy należy się "przytulać"? Jak test wskaże dwie kreseczki czy zanim te dwie kreseczki się pojawią? Z gory dzięki za odp
pzytulac sie nalezy najlepiej 1 dobe po pozytywnym tescie owu..

reklama
Ja pikole.. Zwariuje chyba. Chyba mam gdzieś jeszcze instrukcję. Musze jeszcze raz poczytac

Jagienka, napisze ci na moim przykladzie, narazie nie potwierdzone ciążą ale noz widelec

11dc - test negatywny - sex wieczorem
12dc - test negatywny
13dc - test negatywny - 3 pecherzyki - sex wieczorem
14dc - test pozytywny
15dc - test negatywny - sex w poludnie
16dc - sex rano

Do góry