reklama
Proszę, niech mi któraś odpowie na moje pytanko...
pozdrawiam
Ale my tu nie widzimy zadnego pytanka :-) Zadaj jeszcze raz, a na pewno ktoras Ci odpowie

Edit: a nie jednak widze :-)
Jesli chodzi o testy owu, to jest w instrukcji napisane, ze owu wystapi po 36-48 godzinach, wiec najlepiej sie kochac w nastepny dzien po dniu kiedy test wyszedl pozytywnie

Ostatnia edycja:
Eve84
2 lata przerwy.....
oj tak z ta praktyka to troszke nieszczescie bo przez to w tym zawodzie ludzie pracuje i w wieku 75 lat!To fantastycznie, ze to takie rodzinneU mnie jest podobnie z matma, ale na nieco mniejsza skale ;-) Swietnie, ze pracujesz w zawodzie - masz racje, u Ciebie liczy sie praktyka! A tekst na koncu - bezcenny
![]()

Jestem pełna podziwu zdolna bestyjka z ciebie.;-)

eee.e.... ale ja nie mam firmy swojej! chociaz moze kiedysEve, kiedy mnie zatrudnisz?Moze przydalby sie Wam jakis statystyk?
![]()

Mnie też
Ja to się nawet reklamować nie muszę
Zajebi..sta jestem pod każdym względem

bede o was dziewczynki pamietac!!!

Eve84
2 lata przerwy.....
dopiero zauwazylam posta!Dzięki. A więc chodzi o to, że poczytałam troche tego i owego i zglupiałam... Chodzi dokładniej o testy owulacyjne, kiedy należy się "przytulać"? Jak test wskaże dwie kreseczki czy zanim te dwie kreseczki się pojawią? Z gory dzięki za odp

Jest kochana, jest.. Tylko chyba juz na poprzedniej stronie
pytalam o testy owulacyjne. Kiedy należy sie "przytulać"? Jak się pojawią dwie kreseczki czy zanim się one pojawią? Bo juz zgłupialam jak poczytała trochę tego i owego..
Z gory dzieki
Z gory dzieki
eee.e.... ale ja nie mam firmy swojej! chociaz moze kiedysale jedno mi sie mozesz przydac! jakbym sie zdecydowala na mgr to tam na 1 roku jest statystyka - bede sie plaszczyc po korki!
bede o was dziewczynki pamietac!!!jakbym rozkrecala biznes!
![]()

Jest kochana, jest.. Tylko chyba juz na poprzedniej stroniepytalam o testy owulacyjne. Kiedy należy sie "przytulać"? Jak się pojawią dwie kreseczki czy zanim się one pojawią? Bo juz zgłupialam jak poczytała trochę tego i owego..
Z gory dzieki
Juz Ci odpisalam - troche wyzej

Ja pikole.. Zwariuje chyba. Chyba mam gdzieś jeszcze instrukcję. Musze jeszcze raz poczytac
A co sie dzieje? ;-) Przyblizysz nam swoja historie?
Nektarynka
Fanka BB :)
witaj.. i pytaj o co chceszhej, czytam sobie posty na tym forum od paru dni i postanowilam też napisać. Mam jedno pytanko i chciałabym zaczerpnąć wiedzy od bardziej doświadczonych... Mogę??? Pozdrawiam
pzytulac sie nalezy najlepiej 1 dobe po pozytywnym tescie owu..Dzięki. A więc chodzi o to, że poczytałam troche tego i owego i zglupiałam... Chodzi dokładniej o testy owulacyjne, kiedy należy się "przytulać"? Jak test wskaże dwie kreseczki czy zanim te dwie kreseczki się pojawią? Z gory dzięki za odp
reklama
HankaM
Fanka BB :)
Ja pikole.. Zwariuje chyba. Chyba mam gdzieś jeszcze instrukcję. Musze jeszcze raz poczytac
Jagienka, napisze ci na moim przykladzie, narazie nie potwierdzone ciążą ale noz widelec
11dc - test negatywny - sex wieczorem
12dc - test negatywny
13dc - test negatywny - 3 pecherzyki - sex wieczorem
14dc - test pozytywny
15dc - test negatywny - sex w poludnie
16dc - sex rano
Podziel się: