Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Proszę, niech mi któraś odpowie na moje pytanko...
pozdrawiam

oj tak z ta praktyka to troszke nieszczescie bo przez to w tym zawodzie ludzie pracuje i w wieku 75 lat!To fantastycznie, ze to takie rodzinneU mnie jest podobnie z matma, ale na nieco mniejsza skale ;-) Swietnie, ze pracujesz w zawodzie - masz racje, u Ciebie liczy sie praktyka! A tekst na koncu - bezcenny
![]()

Jestem pełna podziwu zdolna bestyjka z ciebie.;-)
dziekuje!eee.e.... ale ja nie mam firmy swojej! chociaz moze kiedysEve, kiedy mnie zatrudnisz?Moze przydalby sie Wam jakis statystyk?
![]()
ale jedno mi sie mozesz przydac! jakbym sie zdecydowala na mgr to tam na 1 roku jest statystyka - bede sie plaszczyc po korki! 
Mnie też
Ja to się nawet reklamować nie muszę
Zajebi..sta jestem pod każdym względem

tak tak Haniu tobie reklamy juz nie trzeba!
jakbym rozkrecala biznes! 
dopiero zauwazylam posta!Dzięki. A więc chodzi o to, że poczytałam troche tego i owego i zglupiałam... Chodzi dokładniej o testy owulacyjne, kiedy należy się "przytulać"? Jak test wskaże dwie kreseczki czy zanim te dwie kreseczki się pojawią? Z gory dzięki za odp
na opakowaniu powinno byc wszystko napisane co prawda ja nie urzywam ale wiem ze jak juz sie pojawia druga krecha taka sama II to w ciagu 24 - 36 h pecherzyk podobno peka! 

eee.e.... ale ja nie mam firmy swojej! chociaz moze kiedysale jedno mi sie mozesz przydac! jakbym sie zdecydowala na mgr to tam na 1 roku jest statystyka - bede sie plaszczyc po korki!
bede o was dziewczynki pamietac!!!jakbym rozkrecala biznes!
![]()

Jest kochana, jest.. Tylko chyba juz na poprzedniej stroniepytalam o testy owulacyjne. Kiedy należy sie "przytulać"? Jak się pojawią dwie kreseczki czy zanim się one pojawią? Bo juz zgłupialam jak poczytała trochę tego i owego..
Z gory dzieki

Ja pikole.. Zwariuje chyba. Chyba mam gdzieś jeszcze instrukcję. Musze jeszcze raz poczytac
witaj.. i pytaj o co chceszhej, czytam sobie posty na tym forum od paru dni i postanowilam też napisać. Mam jedno pytanko i chciałabym zaczerpnąć wiedzy od bardziej doświadczonych... Mogę??? Pozdrawiam
pzytulac sie nalezy najlepiej 1 dobe po pozytywnym tescie owu..Dzięki. A więc chodzi o to, że poczytałam troche tego i owego i zglupiałam... Chodzi dokładniej o testy owulacyjne, kiedy należy się "przytulać"? Jak test wskaże dwie kreseczki czy zanim te dwie kreseczki się pojawią? Z gory dzięki za odp
Ja pikole.. Zwariuje chyba. Chyba mam gdzieś jeszcze instrukcję. Musze jeszcze raz poczytac