reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No właśnie.. Ale pisze wyraxnie na instrukcji że obie kreeski muszą miec takie samo nateżenie barwy lub ta "druga" ma byc silniejsza. Moje kreski tez byly slabsze
jesli to bylo dzis to powtorz test jutro.. jesli bedzie ciemniejsza to oznacza ze pojutrze przytulanko a jak wyjdzie jedna to oznacza ze trzeba dzialac jutro

22dc, 12 dnia cyklu - test dwie kreseczki, z tym że ta druga słabsza. Ale ja głupia myślalam że to wynik pozytywny, 13 dzien cyklu - to samo. A przytulanie - 12dc, 14dc, 15dc...

No właśnie.. Ale pisze wyraxnie na instrukcji że obie kreeski muszą miec takie samo nateżenie barwy lub ta "druga" ma byc silniejsza. Moje kreski tez byly slabsze
pamietaj tylko ze testy owulacyjny wykrywaja hormon LH tzn jego najwyzsze steżenie bedzie przy dwoch takich samych kreskach ale.... kwestja producenta bo moze byc tak ze ty bedziesz miala ciagle cos taiego np II kazda kobieta ma inaczej ja bym juz od pojawienia sie tej slabszej kreski przytulac sie co 2 dni :-D

22dc, 12 dnia cyklu - test dwie kreseczki, z tym że ta druga słabsza. Ale ja głupia myślalam że to wynik pozytywny, 13 dzien cyklu - to samo. A przytulanie - 12dc, 14dc, 15dc...

Jadźka miałaś tyle życiodajnego płynu w sobie, ze powinien ci sie uszami wylewać.
Na bank trafiłaś - jak była owulacja.

no to wygląda, że dobrze trafiliście z przytulankami. Zresztą mówią, że co dwa dni to tak jest najlepiej dla chłopaków aby zdążyły urosnąć...

reklama
Do góry