reklama
No właśnie.. Ale pisze wyraxnie na instrukcji że obie kreeski muszą miec takie samo nateżenie barwy lub ta "druga" ma byc silniejsza. Moje kreski tez byly slabsze
Opowiedz cos wiecej o sobie, ktory masz dc, jak dlugie masz cykle, kiedy byly przytulanki?
Nektarynka
Fanka BB :)
jesli to bylo dzis to powtorz test jutro.. jesli bedzie ciemniejsza to oznacza ze pojutrze przytulanko a jak wyjdzie jedna to oznacza ze trzeba dzialac jutroNo właśnie.. Ale pisze wyraxnie na instrukcji że obie kreeski muszą miec takie samo nateżenie barwy lub ta "druga" ma byc silniejsza. Moje kreski tez byly slabsze
Eve84
2 lata przerwy.....
pamietaj tylko ze testy owulacyjny wykrywaja hormon LH tzn jego najwyzsze steżenie bedzie przy dwoch takich samych kreskach ale.... kwestja producenta bo moze byc tak ze ty bedziesz miala ciagle cos taiego np II kazda kobieta ma inaczej ja bym juz od pojawienia sie tej slabszej kreski przytulac sie co 2 dniNo właśnie.. Ale pisze wyraxnie na instrukcji że obie kreeski muszą miec takie samo nateżenie barwy lub ta "druga" ma byc silniejsza. Moje kreski tez byly slabsze

22dc, 12 dnia cyklu - test dwie kreseczki, z tym że ta druga słabsza. Ale ja głupia myślalam że to wynik pozytywny, 13 dzien cyklu - to samo. A przytulanie - 12dc, 14dc, 15dc...
E no to sadze, ze dobrze bylo, jak dlugie masz cykle?
HankaM
Fanka BB :)
22dc, 12 dnia cyklu - test dwie kreseczki, z tym że ta druga słabsza. Ale ja głupia myślalam że to wynik pozytywny, 13 dzien cyklu - to samo. A przytulanie - 12dc, 14dc, 15dc...
Jadźka miałaś tyle życiodajnego płynu w sobie, ze powinien ci sie uszami wylewać.
Na bank trafiłaś - jak była owulacja.
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no to wygląda, że dobrze trafiliście z przytulankami. Zresztą mówią, że co dwa dni to tak jest najlepiej dla chłopaków aby zdążyły urosnąć...22dc, 12 dnia cyklu - test dwie kreseczki, z tym że ta druga słabsza. Ale ja głupia myślalam że to wynik pozytywny, 13 dzien cyklu - to samo. A przytulanie - 12dc, 14dc, 15dc...
reklama
Podziel się: