reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ej ale naprawdę sądzicie, ze mimo że byla ta druga słabsza to bylo oki? Bo ja sie przeraziłam jak na instrukcji przeczytałam że słabsza keska to wynik negatywny

Ej ale naprawdę sądzicie, ze mimo że byla ta druga słabsza to bylo oki? Bo ja sie przeraziłam jak na instrukcji przeczytałam że słabsza keska to wynik negatywny

No mowie Ci, ja obstawiam, ze wychodzily Ci negatywne, bo nie mialas wtedy owu! Jesli masz dlugie cykle to i owu jest pozniej, wiec ja sie nie dziwie slabej kresce...

no tak Haniu - no to się zgadzamy.. A jak tam objawy?? co postanowiłaś na dziś w sprawie testowania, bety itp??

Cholera Jadźki nie wiem co mam robić.
Wczoraj stwierdziłam, ze zrobię bete w poniedziałek i wyniki będę miała we wtorek. Bo jak dostane w weekend to sie wkurwię ze wywalilam 40 zl na marne więc mogę poczekać.

Wlaśnie wrocil mój M bo miał odebrać wyniki badań mojej mamy i kazalam się mu zapytać ile się czeka na wyniki.

Koło 4 dni. Powiedziała, że jak przyjdę jutro to wyniki mogę mieć w poniedziałek

A jak przyjdę w poniedziałek to wyniki będą koło środy czwartku.

Co mam robić iść jutro czy poczekać i iść dopiero w poniedziałek.

A wiecie co kobitki, kupilam papryke i chcialam nakarmic nia M, ale on sie zbuntowal :crazy: On nie lubi papryki i rano zjadl tylko maly kawaleczek, a reszte przelozyl na inne kanapki :wściekła/y::wściekła/y: Jak ja mam go zmusic? Czy pieczona papryka dziala podobnie jak swieza? :baffled:

Cholera Jadźki nie wiem co mam robić.
Wczoraj stwierdziłam, ze zrobię bete w poniedziałek i wyniki będę miała we wtorek. Bo jak dostane w weekend to sie wkurwię ze wywalilam 40 zl na marne więc mogę poczekać.

Wlaśnie wrocil mój M bo miał odebrać wyniki badań mojej mamy i kazalam się mu zapytać ile się czeka na wyniki.

Koło 4 dni. Powiedziała, że jak przyjdę jutro to wyniki mogę mieć w poniedziałek

A jak przyjdę w poniedziałek to wyniki będą koło środy czwartku.

Co mam robić iść jutro czy poczekać i iść dopiero w poniedziałek.

Ja bym na Twoim miejscu poczekala. Jesli nie dostaniesz @ do poniedzialku, to juz i test sikany powinien wyjsc - a jesli nie bedziesz chciala robic testu, to poczekasz 3-4 dni na wyniki bety i tyle. Ale teraz chyba nie ma sensu robic, bo faktycznie @ moze przyjsc (kto wie czemu sie opoznia?) i bedziesz sobie tylko plula w brode... Na razie jestes dopiero 1, 2 dni po terminie @...

reklama
:happy:Witam was dziewczynki prawie w samo poludnie:-):-)

Poczytałam sobie co tam pisałyście od rano i sie przeraziła tematami waszych prac maisterskich i tym czym sie zajmujecie, za dużo matmy, liczenia i jakiś magicznych rzeczy dla mnie, zupełnie nie moja działak, więc nie za bardzo wiem o czym była mowa:happy::happy:

Właśnie Hanka - jak z Twoim testowaniem??? Będzie czy nadal czekamy?? Bo mnie juz naprawde ręce bolą od zaciskania kciuków;-);-)

Do góry