Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haniu!! Widzę że u ciebie też nie ma narazie @)) ja też czekam, ale betę zrobie dopiero w przyszłym tygodniu bo strasznie źle się czuję. Mam takie mdłości od rana że chodzić nie mogę, z łóżka nie wstałam
(( może coś zjadłam niedobrego.... fujjj...
((

haniu!! Widzę że u ciebie też nie ma narazie @)) ja też czekam, ale betę zrobie dopiero w przyszłym tygodniu bo strasznie źle się czuję. Mam takie mdłości od rana że chodzić nie mogę, z łóżka nie wstałam
(( może coś zjadłam niedobrego.... Fujjj...
((
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-ddobra, dobra i my ci mamy uwierzyc, ze akurat myslisz, ze zjadlas cos niedobrego? :-d:-d:-d:-d
Haniu!! Widzę że u ciebie też nie ma narazie @)) ja też czekam, ale betę zrobie dopiero w przyszłym tygodniu bo strasznie źle się czuję. Mam takie mdłości od rana że chodzić nie mogę, z łóżka nie wstałam
(( może coś zjadłam niedobrego.... fujjj...
((
ja w Krakowie w "diagnostyce"Szybciutko! Ja tez tak chcę! Niestety jutro robię progesteron w przychodni koło domu i muszę czekać do poniedziałku na wyniki. Gdzie robisz że masz tak szybko wynik?
Poczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Wiem zaraz będziecie krzyczeć, że nie wykryje ciąży owulacyjny.
Ale jest odwrotnie.
Owulacyjne sa czulsze niż ciążowe a lh do hcg jest bardzo zbliżone. A żeby potwierdzić ciążę na 100% najlepiej zrobić samo hcg we krwi bo jak się ma cos z tarczycą i zrobi się beta hcg to może wyjść bledny wynik.
Gadalam z kuzynką która jest polożną.
Zrobie dzisiaj test i jutro i zobaczymy co wyjdzie. A w poniedzialek pujdę na hcg.
Ale mam se plana
Ciazowy to ciazowy, owulacyjny to owulacyjny. Ale oczywiscie jesli Ci wyjdzie to sie bede bardzo cieszyc 
Poczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Wiem zaraz będziecie krzyczeć, że nie wykryje ciąży owulacyjny.
Ale jest odwrotnie.
Owulacyjne sa czulsze niż ciążowe a lh do hcg jest bardzo zbliżone. A żeby potwierdzić ciążę na 100% najlepiej zrobić samo hcg we krwi bo jak się ma cos z tarczycą i zrobi się beta hcg to może wyjść bledny wynik.
Gadalam z kuzynką która jest polożną.
Zrobie dzisiaj test i jutro i zobaczymy co wyjdzie. A w poniedzialek pujdę na hcg.
Ale mam se plana