niunians
Fanka BB :)
Bo podobne objawy jak mdłości i ból gardła miałam jakiś rok temu jak miałam anginę ropną i boje się czy mnie coś nie rozkłada
Dobra, dobra i my Ci mamy uwierzyc, ze akurat myslisz, ze zjadlas cos niedobrego?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo podobne objawy jak mdłości i ból gardła miałam jakiś rok temu jak miałam anginę ropną i boje się czy mnie coś nie rozkłada
Dobra, dobra i my Ci mamy uwierzyc, ze akurat myslisz, ze zjadlas cos niedobrego?![]()
wszystko mi sie już pojebało..... jeszcze trochę o tym pomyślę i do szpitala psychiatrycznego mnie odwiozą. zaraz wszystko jeszcze raz przemysle. Sorki ze tak krece ale w kalendarzu mam tysiąc rzeczy pozaznaczane i juz zgłupiałam co jest co..
ja w Krakowie w "diagnostyce"
Haniu czyli jak ja mam niedoczynność tarczycy to powinnam zrobić samo hcg a nie bhcg?? już się pogubiłamPoczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Wiem zaraz będziecie krzyczeć, że nie wykryje ciąży owulacyjny.
Ale jest odwrotnie.
Owulacyjne sa czulsze niż ciążowe a lh do hcg jest bardzo zbliżone. A żeby potwierdzić ciążę na 100% najlepiej zrobić samo hcg we krwi bo jak się ma cos z tarczycą i zrobi się beta hcg to może wyjść bledny wynik.
Gadalam z kuzynką która jest polożną.
Zrobie dzisiaj test i jutro i zobaczymy co wyjdzie. A w poniedzialek pujdę na hcg.
Ale mam se plana
Haniu czyli jak ja mam niedoczynność tarczycy to powinnam zrobić samo hcg a nie bhcg?? już się pogubiłam
Hanka, ale robisz to na wlasna odpowiedzialnosc, zeby potem nie bylo mi tu dolow, ze Ci owulacyjny nie wyszedl!!! Ty nie masz problemow z tarczyca, wiec wez mi sie tu nie zaslaniajCiazowy to ciazowy, owulacyjny to owulacyjny. Ale oczywiscie jesli Ci wyjdzie to sie bede bardzo cieszyc
![]()

Przynajmniej nie bede miec schiza, ze fasolce krzywde robie jak mi przyjdzie kogos scigac
:-)

Poczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Wiem zaraz będziecie krzyczeć, że nie wykryje ciąży owulacyjny.
Ale jest odwrotnie.
Owulacyjne sa czulsze niż ciążowe a lh do hcg jest bardzo zbliżone. A żeby potwierdzić ciążę na 100% najlepiej zrobić samo hcg we krwi bo jak się ma cos z tarczycą i zrobi się beta hcg to może wyjść bledny wynik.
Gadalam z kuzynką która jest polożną.
Zrobie dzisiaj test i jutro i zobaczymy co wyjdzie. A w poniedzialek pujdę na hcg.
Ale mam se plana
Haniu czyli jak ja mam niedoczynność tarczycy to powinnam zrobić samo hcg a nie bhcg?? już się pogubiłam
Czesc dziewczynki
Widze, ze 2 (albo 4) nowe fasole sie szykuja!!! Trzymam kciuki za Was : Hanka i Niunius.
U mnie dupa z tego wyszla. Poranny test ( chociaz nie robilam sobie nadziei), negatywny. Moja fasolka sie spakowala i pojechala jak najdalej ode mnie :-(
Bardzo mi przykro. :-zawstydzona/y::-
zawstydzona/y::-
zawstydzona/y::-(
Wczoraj bylam odebrac wyniki, bo babka mi powiedziala, ze od wczoraj beda na mnie czekac. Zapomniala tylko dodac, ze wczoraj przychodnia byla zamknieta do qrwy nedzy!!! Juz nie moge wytrzymac z tymi matolami! Ja zaraz ( nie tak zaraz bo o 13.45) ide do pracy. Dzis bedzie ciekawie, bo w czwartki wieczorem duzo sie dziejePrzynajmniej nie bede miec schiza, ze fasolce krzywde robie jak mi przyjdzie kogos scigac
:-)
Poza tym, co by o fasolkach zadnych juz nie myslec, zdecydowalam ze w ten weekend dokoncze rozdzial magisterki. Bede wstawac o 6 i pisac ile wlezie. Trzymajcie kciuki, bo czasu juz nie mam w ogole
Zamiast skupic sie na szkole, to ja sie sexilam i myslalam o fasolkach. Teraz bedzie panika i placz. Super, bo pogoda sie zrobila boska.
Zawsze tak qrwa mam, jak nie mam czasu po dupie sie podrapac, to jest pieknie i slonecznie. Jak mam wolne, to leje i zimno.
Buzka kobity, milego weekendu prawie
a mi wyszedł negatywny... zobaczymy co bedzie dalej. ja tarczyce lecze już rok i hormony już mam w normie bo biorę tabletki)