reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
PERMANENTNIE W CIĄŻY..?
Link 11.05.2007 :: 00:00 Komentuj (1)
POST NA FORUM:
Seks podczas ciąży czym grozi? Czy będąc w ciąży mogę współżyć bez strahu, że zajdę w drugą?

FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE:
***A co za problem? i tak już jesteś w ciazy, więc za jednym zamachem załatwisz dwoje dzieci

***Możesz zajść w kolejne co miesiąc i dzieci będą się rozwijać obok siebie, a ty będziesz pernamentnie w którymś tam miesiącu ciąży, rodzić co miesiąc. to taka nowa promocja LPR i PiS.

***A pomysl, ile kasy dostaniesz!!! nawet jak teraz nie wpadasz w prog becikowego, to po tych wszystkich dzieciach dochod w rodzinie ci sie zmniejszy po przeliczeniu na glowe, i moze ci skapnie jakies extra becikowe za np 500 procent normy, jak w starych dobrych czasach, za sierpu i mlota:)))

normalnie rycze ze smiechu!!!! powstrzymac sie nie mogę!!!! :-D:rofl2:

Mnie też
Ja to się nawet reklamować nie muszę
Zajebi..sta jestem pod każdym względem
Oż matuchno :-D:-D:-D:-D Grunt to mieć dobrego"PI-ARA"
Jagienka, napisze ci na moim przykładzie, narazie nie potwierdzone ciążą ale nóż widelec
11dc - test negatywny - sex wieczorem
12dc - test negatywny
13dc - test negatywny - 3 pecherzyki - sex wieczorem
14dc - test pozytywny
15dc - test negatywny - sex w południe
16dc - sex rano
TY nie dawaj nikomu przykładu - bo same nimfomanki będą:-D
kurcze ale fajnie że do was napisałam, dzięki
BO MY FAJNE JESTEŚMY:-)

Ale się naśmiałam :)))) aż mi się brzusio poruszał i znowu niedobrze :baffled:
JA TU WĘSZĘ FASOLECZKĘ JAKĄŚ:-)

olapolap, ja se kiedys myslam, ze zajsć w ciąże nie jest trudno, wkolo wszystkie kumpelki albo już mają dzieci albo są w ciąży ( wszystkie wpadki :)) To sie nawet dziwiłam że ja nie mam tego "pecha". Używaliśmy tylko prezerwatywy a czasem stosunek przerywany. Czyli jakoś strasznie nie uważalismy a tu nic... No i teraz sobie tak postanowilismy nie uwazac wcale. a ja się nakręciłam że wystarczy sie pokochac i będę w ciąży. Dla pewnosci zaopatrzyłam sie w testy owu żeby wiedziec kiedy rzeczywiście sa szanse. I tyle, myslałam ze to wystarczy. Noi i wtedy trafiłam na to forum. Poczytałam i wlosy mi dęba stanęły!!! Nie jest tak łatwo jak myślalam. Jak to możliwe, ze moje wszystkie kumpele zaliczyły wpadki... Farciary

Zycie kochana... Chyba kazdej z nas wydawalo sie, ze nie ma nic latwiejszego jak zajsc w ciaze - w koncu ile nas wszyscy w kolo zawsze przestrzegali zeby sie nie puszczac, bo o wpadke latwo
:baffled:

tak tutaj właśnie...

Kaprycha i olapolap - skąd wy bierzecie te teksty??
boskie są przecież...

A ile kosztuje karta stalego klienta?

Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?

dziewczyny mam pytanko do tych co robiły sobie testy owu po owulacji... czy jesli teraz czyli wlasnie po owu wychodza dwie kreski ( i ta testowa jest nawet ciemniejsza) to może oznaczac ciąże? Do planowaniej 2 mam jeszcze jakies 6-7 dni

PERMANENTNIE W CIĄŻY..?
Link 11.05.2007 :: 00:00 Komentuj (1)
POST NA FORUM:
Seks podczas ciąży czym grozi? Czy będąc w ciąży mogę współżyć bez strahu, że zajdę w drugą?

FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE:
***A co za problem? i tak już jesteś w ciazy, więc za jednym zamachem załatwisz dwoje dzieci

***Możesz zajść w kolejne co miesiąc i dzieci będą się rozwijać obok siebie, a ty będziesz pernamentnie w którymś tam miesiącu ciąży, rodzić co miesiąc. to taka nowa promocja LPR i PiS.

***A pomysl, ile kasy dostaniesz!!! nawet jak teraz nie wpadasz w prog becikowego, to po tych wszystkich dzieciach dochod w rodzinie ci sie zmniejszy po przeliczeniu na glowe, i moze ci skapnie jakies extra becikowe za np 500 procent normy, jak w starych dobrych czasach, za sierpu i mlota:)))

normalnie rycze ze smiechu!!!! powstrzymac sie nie mogę!!!! :-D:rofl2:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Lece lachony na obiad do mojej mamy, bo dzisiaj rosół z kaczki, schabowy z ziemniaczkami i mizerią. Tego nie można opuścić.
A i muszę jej zawieść wyniki badań.
No to narciarz.

reklama
przeszukalam szafke i znalazlam jeszcze jeden więc zrobiłam i wlaśnie tak wyszlo!!! Kurcze chyba zrobie jeszcze test ciążowy

Do góry