Dziewczyny ja chyba jestem w ciazy
przypomnialo mi sie, ze usiadlam wczoraj na chwile w wannie, w ktorej trzy dni wczesniej bral kapiel M... jejku moge juz robic test, czy jeszcze poczekac, jak myslicie?..... :-):-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ta znowu będzie jadła...no nie zniese...Lece lachony na obiad do mojej mamy, bo dzisiaj rosół z kaczki, schabowy z ziemniaczkami i mizerią. Tego nie można opuścić.
A i muszę jej zawieść wyniki badań.
No to narciarz.
przeszukalam szafke i znalazlam jeszcze jeden więc zrobiłam i wlaśnie tak wyszlo!!! Kurcze chyba zrobie jeszcze test ciążowy
LOL, wrzuc to na Mozliwe??? hyhyhyDziewczyny ja chyba jestem w ciazyprzypomnialo mi sie, ze usiadlam wczoraj na chwile w wannie, w ktorej trzy dni wczesniej bral kapiel M... jejku moge juz robic test, czy jeszcze poczekac, jak myslicie?..... :-):-):-):-)
karte dostalam za darmo - wlasnie po to by miec wyniki w necieA ile kosztuje karta stalego klienta?
Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?
no to super - szkoda, że ja nie mam testów owu bo jestem 7 dni po owu i chetnie bym sprawdzila...przeszukalam szafke i znalazlam jeszcze jeden więc zrobiłam i wlaśnie tak wyszlo!!! Kurcze chyba zrobie jeszcze test ciążowy
A ta znowu będzie jadła...no nie zniese...
A ja do wieczora muszę na jabłkach wytrzymać![]()
LOL, wrzuc to na Mozliwe??? hyhyhy
P.S. Po cichu gratuluje fasolki
karte dostalam za darmo - wlasnie po to by miec wyniki w necie
no to super - szkoda, że ja nie mam testów owu bo jestem 7 dni po owu i chetnie bym sprawdzila...
Ale poszłam do sklepu z bielizną i poprosiłam o biustonosz, taki jak mi wyszedł z wyliczen na tej stronie (75E lub nawet F- zalezy od firmy), przymierzyłam i okazało sie, że faktycznie leży idealnie, nic mi nie odstaje, nic nie wyskakuję, super. ale tu tez sie pojawia problem, bo nawet nie wiedziałam, że tak ciężko znaleźć ładny biustonosz w takim rozmiarze:-):-).
Ciekawam jestem co wam powychodzi???!!!