Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
zapraszam cie kochana na wątek starania -wątpliwosci. Tam siedzą dziewczyny ktore rowniez maja problemy z zajsciem.... napewno ktoras cos pomoze czy doradzi....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego dnia!:-)ja tylko się przywitam
Miłego dnia.
M teraz siedzi przy kompie całymi dniami wiec nie mam dostępu.
Pa;-)
to jeszcze nie jest duży spadek - obserwuj dalejDzien dobry dziewczynki,
dobrze, ze przez noc nie naprodukowalyscie 100 stron![]()
Rano tempka u mnie 36.8, nadal troche podwyzszona, bo w dniu po owu mialam 36.75. Ale tempka ma tendencje spadkowa![]()
to chyba nie wrozy za dobrzedzisiaj 18dc (owu 11dc)... Co o tym myslicie?
zdrowiej szybciutkoCześć dziewczyny!!! @ dalej nie ma)) na dodatek czuje się dzisiaj koszmarnie, wstałam z bólem gardła i mdłościami
(( cały czas pie herbatę z miodem i cytryną na gardło ale przez to jest mi jeszcze bardziej niedobrze
(
Przywitałam się to teraz lece nadrabiać, bo od wczoraj od 22 to trochę naklikałyście))
Ja też dołączam się do pytania - i zaraz poszukam sobie na internecie bo ani ja ani M nie mamy karty ale może warto mieć wszystkich lekarzy w jednym miejscu
Dzieki, nie wiedzialam, ze ktos z nimi wspolpracuje ;-)
Wiesz moze czy u nich jest cos takiego jak prowadzenie ciazy?
Ja w końcu do katowic nie mam daleko - też poczytamNie wiem jak jest u ciebie, ale sprawdź wszystko na ich stronie. Ostatnio tzn od stycznia luxmed wykupił promedis, tak więc na pewno za darmo masz we wszystkich oddziałach promedisu, który według mnie jest super! Kiedyś w promedisie pani ginekolog przyjechała tylko na moją wizytę. Nie miała tego dnia innych pacjentek, ale przyjechała dla mnie na te pół godzinki. No z takim podejściem to aż chce się tam chodzić![]()
witaj i czytaj - nie ma litości;-)Bozee ! Wczoraj nie mogłam nadrobic zaległosci, bo do pracy mnie pogonili, moze dzis sie uda, narosło mi juz 80 stron![]()
przeczytałąm to 2 razy i nic nie rozumiem - a dodam, że nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem
Matme studiuje kochana. A Ty co studiujesz, ze tez masz mase glowkowania? Ja wlasnie doszlam do wniosku, ze mojej calki nie daje sie obliczyca na tym posrednio wlasnie miala sie opierac moja praca - mialam poporownywac pewne rzeczy uzyskane roznymi metodammi wlasnie podstawiajac je do funkcji bedacej wynikiem calkowania... Kurcze boje sie zeby sie nie skonczylo na calkowaniu przyblizonym na kompie - wtedy moja praca bedzie juz tylko czysto symulacyjna
i wyjdzie na to, ze bledy z symulacji calki przewyzszaja bledy tego co mialam porownywac i nie bede w stanie stwierdzic, ktora z metod jest najlepsza
![]()
Witaj i pytajhej, czytam sobie posty na tym forum od paru dni i postanowilam też napisać. Mam jedno pytanko i chciałabym zaczerpnąć wiedzy od bardziej doświadczonych... Mogę??? Pozdrawiam
piękna nazwa - fobia:-)
To ty mnie gratisy ze Skody zbieraj breloczki, proporczyki i takie tam. Ja kocham Skodę, kocham naród czeski za stworzenie tego jakże zaje..bistego samochodu. Oczywiście posiadam takowe auto i zwie się Fobia.
Się witam w ten piękny śnieżny dzień
Oj widzę, że się rozkręcają dziewczynki z humorkiem - super - taki humor lubięZgubiłaś? Może położyłaś gdzies na chwilę a akurat Hanka tamtędy przechodziła![]()
też się robisz na wampa dla gina jak HankaNa bank
Tak jest będzie protekcja.
Spadam szykować się dalej włosy już zrobione teraz do wanny.
Wez Hanka przestan... jeszcze dziewczyna pomysli, ze jakas nimfomanka jestes
Chociaz pod kolderka i przy zgaszonym swietle ten sex byl??![]()
hahahahahahahaAlbo seksoholiczka :-):-):-)
No odezwały się święte - a wy co zaspermione paluszki 3 razy sobie wkładacie????![]()
no to pojechałyście teraz - wy niedowiarki jesteście, a wiecie co się robi z niewiernymi
Ja nie powiem kto wkladal 3 razy zeby miec trojaczki
Mnie test wyszedl bardzo pozytywnie w zeszlym cyklu - wyraznie druga kreska byla ciemniejsza od pierwszej - a we wczesniejszych i pozniejszych testowaniach byla slabsza.
kochana - powtórz test na drugi dzień i będziesz wiedziała co robićno chyba tak, chyba po owu, już zgłupiałam, nic juz nie wiem
no właśnie tylko na te testy się nastawiłam
ja też czuję takie dziwne bóle jakby na owulkę a nie po. Może to normalne?? A najśmieszniejsze jest to że jak nie staraliśmy się o dziecko to kompletnie nie wiedziałam kiedy mam którą fazę, oprócz momentu kiedy człowiek sobie podrinkowałA mnie cos martwi. Mainowicie od rana czuje dziwny bol-jakby w prawej pachwinie, moze jajnik? Wczoraj tez to czulam ale lzej.Nie wiem czy sobie cos naciagnelam czy to cos gorszego. Zaczynam sie nakrecac teoriami o niedroznych jajowodach i innych schorzeniachTempka ciagle dosc wysoko: 37.15, ale czy to nie dziwne zeby miec taki bol 5 dni po owulce?
Potwierdzam, ja miałam w czasie ciąży i zniknęła. Gin mi również powiedział że jak się nie wchłonie to w 6 m-c jakiś zabieg bym miała ale już nie pamiętam... pewnie coś laparoskopią by robili, nie mam pojęcia...Karola ja słyszałam, że torbiel w zaciążeniu nie przeszkadza![]()
może to tylko plamienie - czy ty już testowałaś bo nie pamiętam - za dużo się tu dzieje...Strasznie mnie piersiaki bolą, gdyby nie ta dziwna różowa plamka to bym pomyślała, żem w ciąży, serio) Te jajniki, piersiaki,.. ale oprócz tego nawet na @ się nie czuję, więc objawów więcej brak:] Patrząc na wcześniejszy cykl to jutro z rana powinnam mieć @.
Czy Wy też macie przed @ ''guziczki'' na piersiach takie małe, swędzące? Zaraz se je wydrapię!!!!!
u mnie progesteron 25zlJa myślę nad zrobieniem badania progesteronu, wydaje mi się, że jest ważniejszy od prolaktyny? Jednak cenowo się nie znam. Jaki koszt?? Bo mi tylko te badanka zostały do zrobienia, tak dla własnego spokoju bo ginka nie mówiła nic, że mam robić.
a co tam, będę sobie żalować???Gosia - humor widzę dopisuje![]()
taa od razu byś chciała i trojaczki i torbiel w jednej bogu ducha winnej macicy:-):-):-):-):-)Zrobiłam ten test owulacyjny ale jedna krecha. Zrobię jeszcze jutro. Ale na bank nie zaciążyłam w tym cyklu tylko dlaczego nie dostaje @, może ja tez mam ten torbiel.
I tak nic nie wydumam muszę czekać aż mój Gin się wywczasuje i łaskawie zechce do roboty wrócić.
no to powinnaś zatestować - nie ma sensu się martwić - kiedy masz termin @??