dotarłam do postów z ciążą z ręcznikiem i nie moge pzrestać płakać - i te dzieci w pralce i ciąże pozamaciczne na kolanach

nie moge teraz myśleć poważnie,

więc chęć zabicia męża - jak najbardziej objaw fasolki

a już jak to się zamieni z chęci w czyn to już nawet w 200% fasolka

a dokładnie co trzeba mieć z tą tarczycą - bo ja mam

skąd to wynalazłaś?
;-)

ja też

loree - ja po tych postach z ciążami z ręcznikiemSłuchajcie kobietki- ja badam progesteron bo mam plamienia przed @. Znacie jakies inne objawy jak jest za niski progesteron? Są w ogóle inne? Bo ja oprócz tych plamień, czuję się jakbym ciągle miała stan napięcia przedmiesiączkowego. Zabiłabym męża za byle co. Wcześniej chciałam go zabić tylko na tydzień przed @ a teraz już co dzień. I obżeram się strasznie! Coś wam mówią takie objawy? Ciążę wykluczam, bo tak mam od kilku miesięcy już.

kochana - wydrukuj sobie kartę obserwacji i tam zapisuj albo w kompie - bo się pogubisz całkowicie;-)wszystko mi sie już pojebało..... jeszcze trochę o tym pomyślę i do szpitala psychiatrycznego mnie odwiozą. zaraz wszystko jeszcze raz przemysle. Sorki ze tak krece ale w kalendarzu mam tysiąc rzeczy pozaznaczane i juz zgłupiałam co jest co..
rób i mów co wyszłoPoczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Ale mam se plana

???????????????????????????????????????
Jak sie ma problem z tarczyca to moze wyjsc test falszywie pozytywny...
a dokładnie co trzeba mieć z tą tarczycą - bo ja mam

gdzie Ty pracujesz?????????Czesc dziewczynki
U mnie dupa z tego wyszla. Poranny test ( chociaz nie robilam sobie nadziei), negatywny. Moja fasolka sie spakowala i pojechala jak najdalej ode mnie :-(
Bardzo mi przykro. :-zawstydzona/y::-
zawstydzona/y::-
zawstydzona/y::-(
Ja zaraz ( nie tak zaraz bo o 13.45) ide do pracy. Dzis bedzie ciekawie, bo w czwartki wieczorem duzo sie dziejePrzynajmniej nie bede miec schiza, ze fasolce krzywde robie jak mi przyjdzie kogos scigac
:-)
Poza tym, co by o fasolkach zadnych juz nie myslec, zdecydowalam ze w ten weekend dokoncze rozdzial magisterki. Bede wstawac o 6 i pisac ile wlezie. Trzymajcie kciuki, bo czasu juz nie mam w ogole
Zamiast skupic sie na szkole, to ja sie sexilam i myslalam o fasolkach. Teraz bedzie panika i placz. Super, bo pogoda sie zrobila boska.
Buzka kobity, milego weekendu prawie

poczekamy z Tobą ten weekendNo coż za tydzien napewno dostanę @. Musze się wiele od was nauczyc. Pozdrawiam![]()

no to się robi ciekawieSiemanoOd Ciebie zawsze, tylko uprzedzam ze na "slimaku" moze sie nie skonczyc, hyhyhyhy. "Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek". I tym pozytywnym akcentem, zegnam sie z Wami bo woda do wanny juz mi sie prawie nalala
![]()

kochana - ja to muszę sobie te teksty wydzielać bo nie jestem w stanie się opanować i non stop ryczę jak osioł - M już się nawet zainteresował co tam czytamA tu cos dla Was na poprawe humorku :-)

olapolap - jak są jaja (nawet takie tam) to dobrze
Nie wiem, ktora z nas ma wiekszy powod do dolowania sie :-( To byla moja pierwsza potwierdzona owu, normalnie mam cykle bezowulacyjne, bezplodnosc i takie tam jaja....

tylko zaglądaj do nas i nie każ nam czekać 9 miesięcy na wieści - trzymam kciukizmykam się położyć... może mi przejdzie, bo muszę później obiad ugotować M. a jakoś niedobrze mi na widok jedzenia(
trzymam kciuki za wszystkie
Haniu daj znać co ci wyszło)) ja bede dalej czekać na @... oby 9 miesięcy
)

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hahahahahahahahahahahaCzytasz w moich myslach. Wlasnie wymyslilam cos w wannie. 2 minutki

PERMANENTNIE W CIĄŻY..?
normalnie rycze ze smiechu!!!! powstrzymac sie nie mogę!!!!![]()
ja też