no to wymyśliłaś - jak na razie widze chętnych brak do konkursu (oczywiście oprócz malinki);-)Obczajcie watek "Mozliwe??", hihihi
super ale z ciążowym poczekaj do jutraprzeszukalam szafke i znalazlam jeszcze jeden więc zrobiłam i wlaśnie tak wyszlo!!! Kurcze chyba zrobie jeszcze test ciążowy

no to to jest na miarę konkursu KaprychyDziewczyny ja chyba jestem w ciazyprzypomnialo mi sie, ze usiadlam wczoraj na chwile w wannie, w ktorej trzy dni wczesniej bral kapiel M... jejku moge juz robic test, czy jeszcze poczekac, jak myslicie?..... :-):-):-):-)

Zajączku - Ty się odchudzasz, wcześniej dietetyczne rogaliki teraz jabłka;-)A ta znowu będzie jadła...no nie zniese...
A ja do wieczora muszę na jabłkach wytrzymać![]()
kochana - uważaj na brzuszekdziewczyny przestancie bo mnie juz brzuch boli ze smiechu![]()

no i jak ciacho;-)wpadne pozniej, ide robic pulpety z pieczarkami i jeszcze ciasto postanowilam dzisiaj upiec, a ze ja nie pieklam nigdy!!! to nie wiem co to z tego wyjdzie..... ale jako osoba bezrobotna musze sie jakos przysluzyc spoleczenstwu...
se yaa:-);-)
oj już my Cię tutaj wyleczymyPisałam wczesniej jaka bylam naiwna. Myślałam że zajście w ciążę nie jest trudne (kumpelki zaliczają wpadki jedna po drugiej). A tak świadomie to staramy sie pierwszy cykl. Jestem strasznym nerwusem, czasem nawet myslę że powinnam sie w tym kierunku leczyc. wszystkobym chciala teraz juz natychmiast !!!

Zastanawiamy sie nad wyjechaniem na Swieta - zawsze spedzalam z Mama, ale teraz mamy opcje pojechac z Dziadkiem i jego dziewczyna do osrodka, ktory organizuje swieta.

kochanie - to jeszcze nie jest @Hej WamPrawie godzinę nadrabiałam!
Ale lubię to
Ja niestety dostałam rano @. Tzn rano tylko przy podcieraniu miałam tyćkę różowego śluzu, ale teraz już nic nie mam. Przypuszczam, że się rozkręciTrza czekać..

kulaszusza - może boleć zagnieżdżanieBoziu ale sie usmialam. Kroptusia. Dzieki za linka! A mnie cos martwi. Mainowicie od rana czuje dziwny bol-jakby w prawej pachwinie, moze jajnik? Wczoraj tez to czulam ale lzej.Nie wiem czy sobie cos naciagnelam czy to cos gorszego. Zaczynam sie nakrecac teoriami o niedroznych jajowodach i innych schorzeniachTempka ciagle dosc wysoko: 37.15, ale czy to nie dziwne zeby miec taki bol 5 dni po owulce?
ja zabraniam czytania o schorzeniach - ja wiem, że sama pisałam, że w Polsce sami najlepiej wyedukowani pacjenci, ale nie hipochondrycy

skarbie - to po naszym forum normalna też nie będziesz:-);-);-)Ktosiowa- ostatnie usg ( dowcipne) mialam robione w grudniu. No przeciez chyba niemozliwe, zeby cos od tego czasu zlego zaczelo sie dziac. Piszesz, ze normalne... ale ja pierwszy raz cos takiego mam. Moze ja do tej pory normalna nie bylam![]()
to ja już wiem, co Ty odliczasz w suwaczkuA tam od razu alfabetycznie, ułożyłam pod względem ilości objawów i ewentualnych ich podobieństw. I zamknęłam sie w 30 pozycjach. To przecież niewiele.

30 dc to 30 chorób - jak dojdziesz do 37 dc to będzie 37

odpoczywaj dużoZnajdziesz na allegro pt: życie rodzinne świstaka
Witajcie, nie mam siły przeczytać co naskrobałyście. Kiepsko się czuje, idę spać (w sensie kiepsko bo mnie muli)

no i prawidłowo - siedź w domu i odpędzaj choróbsko;-)no a ja juz po wizycie u rodzinnej! dostalam zwolnienie do srody kazala mi siedziec na tylko w domu!
[/B][/FONT]
przyzwyczajaj się do czytania - tak jest codziennie;-)Hi, hi... to ja usiadłam do czytania też jakichś 30-paru stron i zanim doszłam do połowy, to się zrobiło z dziesięć kolejnych!
A czy powie mi któraś z Was, mądre kobitki, jak miałam w związku ze wspomnianym plamieniem robione USG wewnątrzpochwowe (badanie robione w 13 dniu cyklu) i wyszło mi, że mam 14mm pęcherzyk na lewym jajniku i endometrium 6,5mm grubości - lekarz mówił, że wg badania wszystko jest w porządku, ale mnie ostatnio nurtuje co by te dane oznaczały, gdybym się już starała zajść w ciążę? Ten pęcherzyk - wielkość w połowie cyklu - jak mi to "rokuje na przyszłość"?
pewnie dziewczyny wiedzą więcej o pęcherzykach - zależy od długości cyklu - pęcherzyk rośnie około 2mm na dobę i pęka przy wielkości chyba 22-24mm więc ten Twój pęcherzyk musiałby jeszcze podrosnąć do owu
proszę się uczyć optymizmu od niuniansJa jak zaczęłam się starać to się dużo naczytałam o tym że trzeba trzymać nogi do góry, serduchować na pieska itp.
trzeba cierpliwie czekać... i na pewno się uda)):-)
![]()

ja chcę!!!!
Zrobiłam szarlotkę, jaka mi pyszna wyszła, mniam!!!! Jak ktoś chce to zapraszam![]()

no to dobrze, że jest @ i fasolka coraz bliżejHej!
Właśnie wróciłam od lekarza, na szczęście @ w końcu przylazła rano... więc zaczynam brać clo i za tydzień czyli 8dc pierwszy podgląd. A i powiedziałam że chcemy mieć bliźniaki... potem żeby było zdrowe! A tak wogóle dziewczyny zaczynam kolejny cykl i tym razem musi się udać- moja IUI już jest blisko!
A tak wogóle co dziś u was słychać? czy ktoś w skrócie napisze : czy są nowe fasolki??
POZDRAWIAM!

cieszę się, że ból przeszedł:-) kochana, ale obiecaj, że jak to się powtórzy to to sprawdziszdziewczynki wszystko minelo..juz nie bola jajniki..jakis dziwny atak przez 3 dni..nie wiem co to bylo..moze nerwy..albo tak po owulce..sama nie wiem..hmm dobrze ze nie musialam isc do gina:-)