reklama

starania się - watpliwości..

Ja już tyle informacji znalazłam na necie, że już mam mętlik w głowie.

Główną wadą domowych testów ciążowych jest to, że mogą one dać wynik negatywny pomimo to, że faktycznie kobieta jest w ciąży co może ją skłonić do odłożenia na później wizyty u lekarza. Jeśli będziesz stosować domowy test ciążowy, pamiętaj, że nie zastępuje on konsultacji i badania lekarskiego wykonywanego przez specjalistę. Jeżeli wynik jest negatywny, a jeszcze nie pojawiła się miesiączka należy również zgłosić się do lekarza w celu wykrycia przyczyny opóźnienia miesiączki.

Moze to kogos rozbawi,ale krotko opisze moja "testowa historie".
Wiedzialam o mojej ciazy stwierdzonej przez lekarza,a chcialam zrobic test po to aby w przyszlosci pokazac go dziecku.Taka ot pamiatka.Zrobilam test 3 razy... oczywiscie nie ten sam http://*spam*/img/forum/smilies/icon_smile.gif
Wszystkie pokazaly wynik ujemny,a bylam w 8tyg.ciazy.No i co ty na to?
Lepiej idz do lekarza.
Moze tez masz niski poziom "hormonu ciazy".

I jak tu się nie nakręcać jak człowiek czyta coś takiego??????

reklama
dlatego Hania myślę że albo spokojnie czekasz do poniedziałku na @ albo zrób betę i w poniedziałek będziesz wszystko wiedzieć. Może idź dziś na betę jak masz możliwość

Ja bym poszła ale dziewczyny mi powiedziały że przy chorobach tarczycy beta może nie wyjść :((( muszę gdzieś o tym poczytać
ale masz jeszcze i tak kilka dni do końca cyklu?? z suwaczka patrząc?????? ja bym i tak zrobiła - najpierw test - tylko nie przed terminem @ a potem ewentualnie za kilka dni betę

ale masz jeszcze i tak kilka dni do końca cyklu?? z suwaczka patrząc?????? ja bym i tak zrobiła - najpierw test - tylko nie przed terminem @ a potem ewentualnie za kilka dni betę
Suwaczka zmieniłam no tak w sumie to powinnam okres dostać w 31 dniu bo tak średnio biorąc mam cykle, chociaż czasami są nawet 37 dni tak jak w tamtym miesiącu, więc trudno jest mi określić kiedy powinna @ nadejść. Testy robiłam 6 dni i 12 dni po owulacji a później już nie

Ja bym poszła ale dziewczyny mi powiedziały że przy chorobach tarczycy beta może nie wyjść :((( muszę gdzieś o tym poczytać

Idziesz do labo i mówisz że chcesz badanie hcg a nie beta hcg. Jak się zapyta dlaczego to powiesz, że masz problemy z tarczycą i badanie beta hcg może dać wynik fałszywie dodatni.

Ale patrząc na twój suwaczek to ty masz jeszcze 4 dni do testowania. Ja już prawie 4 dzień po testowaniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry