reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Eve nie przejmuj się wyrzutami sumienia,szefową masz zdrową jak ryba (w tym wieku pozazdrościć) więc na pewno cię zastąpi.
Ja zaraz zmykam do pracy będę po południu i was pomęczę trochę bo nurtuje mnie ten nie pęknięty pęcherzyk.A mianowicie czy on może jeszcze pęknąć czy tylko się wchłonie?I czy muszę czekać na kolejne jajeczkowanie do okresu?Czy może być taka sytuacja że będzie owulacja.Okres mam dostać dopiero za jakieś dwa tyg minimum to może mam jeszcze szansę.Nie wiem czy mam atakować swojego miśka.
ja osobiscie uwarzam ze ten pecherzyk moze jeszcze peknąc wiec dorwij sie do swojego M i nie puszczaj! :-D:-D:-D
Cześć dziewczynki!!! Nie mogłam spać w nocy, przewracałam się z boku na bok, a o 1:00 nie wytrzymałam i wstałam na chwilę, to wszystko chyba przez ten ból gardła a do tego katar :((( dobrze że gorączki nie mam bo utrzymuje się na poziomie 37.10 :))
Tej wstrętnej @ nie ma jeszcze i bardzo dobrze :))) Ciekawa jestem czy dzisiaj też mnie będzie muliło?? na razie pije tylko herbatkę i nic nie jem bo jakoś nie mam ochoty i boję się mdłości :)))
A co tam u was laseczki??
Haniu widzę że @ jeszcze nie przyszła??
Eve84 ciesz się że masz dłuższy weekend :)))
sio @ a sio!!!! :-D:-D:-D:-D a ty sie kobito nie glodz! jazda co s zjesc! :wściekła/y: a taaaak weekend to mi sie wydlurzyl!!! :-D

ale sie wscieklam! :wściekła/y: najpierw pies mi chcial porzrec pena!!! na ktory mam zapisane wsio do inżynierki!!!! :angry::angry::angry::angry::angry: dobrze zem czujna bo mowie se cos za cischo i psa gdzies wcielo !!! na szczesice zjadl tylko zatyczke! :no: a pozniej jak na zlosc wylaczyli mi prad! :crazy: nosz kurde na takim zadupiu mieszkam ze ciagle to robia! :crazy:

reklama
CZEŚĆ WAM, ale wy wcześnie zaczynacie, he he
Zrobilam dziś test bo nie wytrzymalam.. I juz żałuję bo nie wiem co o tym myślec. Dla przypomnienia napiszę, że wczoraj zrobiłam sobie test owu i wyszły dwie krechy a ta testowa nawet ciemniejsza. No i dziś się napaliłam na ciążowy. Wiem, wiem, ze wcześnie. Zroiłam sobie pre-test i wyszla mi mocno bordowa krecha w miejscu C i taki jakby cień (słabo widoczny, ale ja go widze, chyba, ze to fatamorgana) keski w miejscu T. I co wy na to? Może taki cień pojawia się zawsze bez względu na wynik??? Pozdrawiam

ale sie wscieklam! :wściekła/y: najpierw pies mi chcial porzrec pena!!! na ktory mam zapisane wsio do inżynierki!!!! :angry::angry::angry::angry::angry: dobrze zem czujna bo mowie se cos za cischo i psa gdzies wcielo !!! na szczesice zjadl tylko zatyczke! :no: a pozniej jak na zlosc wylaczyli mi prad! :crazy: nosz kurde na takim zadupiu mieszkam ze ciagle to robia! :crazy:

Ja musiałam sobie nowe kapcie kupić. Nie byłam u mamy 3 dni i pies się tak wkórzył, że zeżarł mi kapcie. Na szczęście tylko kapcie bo mama znalazła w jego kojcu wszystkie moje buty, które po całym domu gdzieś były poupychane. Nie wiem jak on je wyciągnął. Rodziców buty są na wierzchu i męda nie wzieła.
Mama mówi, że się teraz nauczę, że księcia trza codziennie odwiedzać.

Ja musiałam sobie nowe kapcie kupić. Nie byłam u mamy 3 dni i pies się tak wkórzył, że zeżarł mi kapcie. Na szczęście tylko kapcie bo mama znalazła w jego kojcu wszystkie moje buty, które po całym domu gdzieś były poupychane. Nie wiem jak on je wyciągnął. Rodziców buty są na wierzchu i męda nie wzieła.

Ja nie mam psa, ale siostra ma. Jak do niej idę to jako jedyna swoje buty musze wkladac do szafki, nie wolno mi zostawiać na wierzchu. Jak bym je tak zostawila to wrócić do domu musialabym boso. Kocha mnie ta psinka, co nie...

Zrobilam dziś test bo nie wytrzymalam.. I juz żałuję bo nie wiem co o tym myślec. Dla przypomnienia napiszę, że wczoraj zrobiłam sobie test owu i wyszły dwie krechy a ta testowa nawet ciemniejsza. No i dziś się napaliłam na ciążowy. Wiem, wiem, ze wcześnie. Zroiłam sobie pre-test i wyszla mi mocno bordowa krecha w miejscu C i taki jakby cień (słabo widoczny, ale ja go widze, chyba, ze to fatamorgana) keski w miejscu T. I co wy na to? Może taki cień pojawia się zawsze bez względu na wynik??? Pozdrawiam
:-D:-D:-D:-D:-D:-D najpierw masz w dooopsko kopa za tak wczesnie zrobiony test! mam gdzies ze wyszedl pozytywny! :-p teraz bedziesz sie zamartwiac czy @ nie przylezie! :baffled: wrrrr..... a testa powtorz za 2 dni tez z rana albo lec ju na bete! :-D cien nie wychodzi tak sam z siebie! :-D
ha no widzisz! ksieciunie z nich sa! to fakt! teraz se łosiek uwalil na mojej stopie i chrapie! :-D

Przy bardzo moałym stężeniu hcg wynik testu ciążowego może wyjść bardzo jasny... były już dziewczyny które miały takie cienie a później okazało się ze to ciąża. Zrób test za pare dni, powinna kreska robić się ciemniejsz :)) a poza tym oni oszczedzają na barwniku. Test owu jest bardziej czuły od ciążowego dlatego była taka mocna krecha

A zapomniałąm ... należy ci się lanie za wcześniej zrobiony tes
a057.gif

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D najpierw masz w dooopsko kopa za tak wczesnie zrobiony test! mam gdzies ze wyszedl pozytywny! :-p teraz bedziesz sie zamartwiac czy @ nie przylezie! :baffled: wrrrr..... a testa powtorz za 2 dni tez z rana albo lec ju na bete! :-D cien nie wychodzi tak sam z siebie! :-D

Przy bardzo moałym stężeniu hcg wynik testu ciążowego może wyjść bardzo jasny... były już dziewczyny które miały takie cienie a później okazało się ze to ciąża. Zrób test za pare dni, powinna kreska robić się ciemniejsz :)) a poza tym oni oszczedzają na barwniku. Test owu jest bardziej czuły od ciążowego dlatego była taka mocna krecha

A zapomniałąm ... należy ci się lanie za wcześniej zrobiony tes
a057.gif

No nie wierze że wy takie cierpliwe jestescie i czekacie zawsze aż się @ spóźnia:confused:

A ta beta HCG powinna już coś wykryc ewentualnie? Na czczo się ja robi?

Do góry