reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No znając moje szczęście to wielkie G wyjdzie.
Ale chociaż będę wiedzieć czy do lekarza mam się wciskać i czy bromergon dalej brać. Na razie odstawiłam.
No i jutro powinnam zacząć brać clo no ale jak @ nie ma to sie wszystko przesunie.
Wiesz w sumie punk G też dobra rzecz podobno:-) Ja u siebie nie znalazłam jeszce;-)
Haniu.... nie przyjdzie. zadzwoń do niej i powiedz że jej sobie nie życzysz:-)

reklama
Ja też już go miałam dosyć - siedział w domu przez 4 tygodnie w domu, nie chodził do pracy. Już mnie wnerwiał i przemknęło mi przez myśl że mógłby już jechać...ale jak pojechał to było mi tak cholernie smutno. Nie nawidze wracać do pustego mieszkania. Ja najlepiej chciałabym żeby był jak przyjdę ale dał mi z godzinę dwie bez rozmowy, zawracania głowy (jak siedzi w domu przez pół dnia sam -albo wpadnie do rodziców - to musi się później wygadać), A jak będę chciała to mogę wstać podejść i przytulic się w każdej chwili....
Hanka, jak będziesz chciała się "udegustować" to zapraszam do mnie. Ja planuje jutro się skuć. Idę na imieniny do brata. sama jak jestem to nocuję u cich i nie musze wracać. Tak to M. piję a ja mogę tylko powąchać:-)

Baw się aż się pożygasz:-D
Ja najwyżej w poniedziałek się zneutralizuję. Przeniosę się w piąty wymiar.

nie będę się już nakrecać. zrobię test za jakies dwa-trzy dni i jak wyjdzie cos bardziej zobowiązującego to wtedy zrobię betę. Ja już świra mam... Już sama siebie zaczynam podejrzewac o konfabulacje... Może tam nawet nie ma tego cienia tylko mam zwidy.....

Mała trzymam kciuki:-)

Ja na razie spadam bo Pan wstał, żada śniadania i na bank zaraz dupe przed kompem posadzi.
Bawcię się dobrze.

Witam z rana! Laptop otwarty, kawa zrobiona, można powiedzieć, że zaczęłam kolejny dzień w pracy!:-D:-D:-D Przed pracą zrobiłam ten progesteron i prolaktynę, choć wstać mi się nie chciało w ogóle. Ale już mam z głowy! I znalazłam duży plus państwowej przychodni- oba badania 34 zł!:tak: Aż miło. I pielęgniarka kumata, bo tak pobrała krew że nic nie czułam. I nie zemdlałam a zazwyczaj mdleję:szok: To dlatego, że nie widać u mnie żył i pielęgniarki muszą mi grzebać igłą w środku, żeby je znaleźć. Brrrrr.....

I bardzo dobrze kochana, zajmij się czymś a na pewno będzie ok i fasolka się pojawi:tak: Prawko na pewno zajmie ci sporo czasu, ale warto je zrobić. Kiedy egzamin? O ile dobrze kojarzę to tylko praktyka ci została?

:confused:

Tak, praktyka. Nie umówiłam się jeszcze na dzień, ale najpewniej pod koniec kwietnia. Nie chcę wcześniej bo chcę mieć wreszcie te 4 Kąty zrobione a poza tym chcę też jazdy sobie jeszcze wykupić dla pewności.

Zróbmy tabelkę to będziemy lepiej wiedzialy jaki etap u każdej z nas ma teraz miejsce. Dopiszcie się:

nick dzień cyklu długość cyklu czy obecnie zaciążona?
laris 24 30 mam nadzieję że się udało, czekam na @ (obym sie nie doczekała)

reklama
Witam piatkowo ze slonecznej Anglii.Ja jednak jakiegos dolka dzis zlapalam. Wczoraj pobolewal mnie brzuch z prawej strony a dzis tempka mi spadla. Wczoraj bylo piekne 37.15 a dzis 36.90 :((( Brzucho ciagle pobolewa. :( Tak sobie mysle, ze to normalne nie jest zwlaszcza 6 dni po owu. Chyba wezme przyklad z Hanki i ustale liste chociazby 20 potencjalnych chorob ;)

No czasem na zagnieżdżenie spada tempka a czasem np. ze stresu, z alkoholu jeśli piłaś sobie dzień wcześniej:-) Co Wy macie z tymi chorobami..;-)

Do góry