reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Rozszarpiecie mnie ale zrobiłam.
Jak tylko zobaczyłam post Gośki, że bete nie trzeba na czczo (Gośka odpisuj szybciej bo u mnie labo do 9.40 a ty o 9.20 mi odpisujesz) to jak by mnie ktoś z procy wystrzelił.
Nic nie myślałam. Na pidziame jeansy i bluza, czapeczka, polar i do auta. Byłam o 9.30 i zdążyłam przed kurierem.
Nie wiem jak mój się pytał ale beta mnie kosztowała 28zł więc tyle mogę przeboleć, najwyżej chleb z masłem do końca tygodnia.
Mam zadzwonić w poniedziałek po 10.00 czy już są wyniki.
Niech się dzieje wola boska.
no i dobrze! zaciskam kciuki za pikny wynik! :tak:
Witam piatkowo ze slonecznej Anglii.Ja jednak jakiegos dolka dzis zlapalam. Wczoraj pobolewal mnie brzuch z prawej strony a dzis tempka mi spadla. Wczoraj bylo piekne 37.15 a dzis 36.90 :((( Brzucho ciagle pobolewa. :( Tak sobie mysle, ze to normalne nie jest zwlaszcza 6 dni po owu. Chyba wezme przyklad z Hanki i ustale liste chociazby 20 potencjalnych chorob ;)
ja 6 dni po owu tez mialam taki spadek! to calkiem czesto sie zdarza! ;-)i tez mialam bole podbrzusza takie napiety i kucia jajnikow! :dry:
Witajcie dziewczyny. Mam pytanie . Jestem w 16 dniu cyklu. W tym miesiącu chodziłam na monitoring . W 9 dniu nie było wiadać pęcherzyka ,12 dnia było widać 14mm pęcherzyk a 14 dnia lekarz nie widział tego pęcherzyka już wogóle. Stwierdził ze był za mały i ten cykl raczej napewno był bezpłodny. Pomimo tego kupiłam sobie test owulacyjny i przedwczoraj zatestowałam jedna kreseczka wyszła mi minimalnie jaśniejsza od drugie za to wczoraj obie wyszły tak samo wyraznie. Szczerze mówiąc zgupiałam . Macie na to jakieś wytłumaczenie?
moze lekarz jakos go nie zauwarzyl! a moze inny pecherzyk ktory byl pominiety w obserwacjach na usg szybk odorosl! :sorry2: i masz wlasnie owu! bo przy cyklach 30d najczesciej wlasnie 16dc jest owu :tak:
Kochanie to dobrze, że rośnie bo od owuli do @ zawsze rośnie, potem w dniu @ spada. Oby u Ciebie nie spadła wtedy:tak:
hmmm.... no wiesz my w tym miesiacy zaszalelismy pierwszy raz bez zabezpieczen ale z przytulankami przrywanymi i tak przez przypadek wyszlo ze dokladnie w owu .... moim zdaniem nic z tego nie bedzie :dry: a to jest 1 cykl z tempka wiec nie wiem jak sie zachowywala kiedys! :confused: W.kropeczka mnie podpuscila twierdzac ze ten moj spadek 6 dni po owu to implantackja ... i wtedy mi sie wlaczylo myslenie! normalnie jestem wsciekla! :baffled: zaczynam swirowac! a ty tyle czekania jeszcze i do tego ta temp co dzien to wyzej! :confused:

Ktosiowa czyli dostałaś @ :((( i co z Twoimi szaleństwami w sobotę ??? :))) odwołane czy dalej będziecie próbować :)))

hmmm.... no wiesz my w tym miesiacy zaszalelismy pierwszy raz bez zabezpieczen ale z przytulankami przrywanymi i tak przez przypadek wyszlo ze dokladnie w owu .... moim zdaniem nic z tego nie bedzie :dry: a to jest 1 cykl z tempka wiec nie wiem jak sie zachowywala kiedys! :confused: W.kropeczka mnie podpuscila twierdzac ze ten moj spadek 6 dni po owu to implantackja ... i wtedy mi sie wlaczylo myslenie! normalnie jestem wsciekla! :baffled: zaczynam swirowac! a ty tyle czekania jeszcze i do tego ta temp co dzien to wyzej! :confused:

Eve - 6 dni po owuli oczywiście może być implantacja, ale też nie musi być. Ja kiedyś miałam spadek 7 dni po owulacji jak jeszcze mierzyłam tempkę, ale był to niestety nic nie znaczący spadek. Miejmy nadzieję, że mimo wszystko u Ciebie będzie to Fasolka choć jak to nie był pełny wytrysk w Tobie to kurcze nie wiem.

Ktosiowa czyli dostałaś @ :((( i co z Twoimi szaleństwami w sobotę ??? :))) odwołane czy dalej będziecie próbować :)))

W sobotę nie miało być szaleństw bo wiedziałam, że w tych granicach ma być @, ale Mój i tak będzie u mnie spał bo odprawiam urodzinki jutro (15 marca w dniu urodzin nie mogłam bo co to za zabawa w niedzielę):) Zaraz po @ mam płodne to zaszalejemy:) Z testami owu w tle:)

Witam Was:-):-)

W sobotę nie miało być szaleństw bo wiedziałam, że w tych granicach ma być @, ale Mój i tak będzie u mnie spał bo odprawiam urodzinki jutro (15 marca w dniu urodzin nie mogłam bo co to za zabawa w niedzielę):) Zaraz po @ mam płodne to zaszalejemy:) Z testami owu w tle:)

OOOOO to wyczuwam tu mega szalenswto, jak już @ odejdzie:happy::happy: Oby owocne było:rofl2::rofl2::rofl2:

Przejrzalam swoje poprzednie wykresiki z tempka i nigdy taki spadek mi sie nie trafil. Zobaczymy co bedzie jutro. Martwi mnie jednak ten bol jajnika, czy sama nie wiem czego :( Ktosiowa- to w sumie plus takich krotkich cykli. Chociaz pewnie przy braku staranek to wkurzajace, ze tak czesto @ i jakies ograniczenia z tym zwiazane.Eve- jaka tempke mialas przed owulacja?

Witam.

Kingus- no nareszcie sie pojawilas, zaleglosci i czytana pewnie masa ;-) buziaki :-*

w.kropeczko- Ty moja biedulko, przytulam mocno :*
widze ze u Ciebie tak jak i u mnie wszystko sie przedluza :crazy:

Hanka- Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety :tak:

eve- a moze fasolka zechciala sie pojawic ciut wczesniej w waszym zyciu :-D tego Ci zycze ;D

Pozdrawiam wszystkie staraczki :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry laseczki

Ja tylko na chwile. Wczoraj przed praca odebralam wyniki. I patrzcie ( badania robione w 23dc ):
Testosteron - 2.1 nmol/l ( <3.5)
LH - 4.0 u/l (normy brak)
Progesteron - 21 nmol/l (normy brak)
PRL - 689 mu/l (34-580)
FSH - 4.5 u/l (normy brak)
THS i T4 - w normie
Chyba mialyscie racje. Prawdopodobnie stracilam fasolke przez niski poziom progesteronu. Poki co @ brak, (czyli juz tydzien), testy negatywne.
:-:)crazy::-:)crazy:

Do góry