Zajączek81
Fanka BB :)
Pewnie że ma sens KaprysiuPowiem Ci, ze ja na przyklad nie pamietam, zebym u siebie zaobserwowala typowo plodny sluz. Naleze do typu saharowek, jak cos sie u mnie znajdzie , to jest swietoPrzez to, zawsze trudno bylo mi okreslic kiedy mialam owu. Dawniej przytulalismy sie kiedy zaczynaly mnie bolec piersi. Potem sie okazalo, ze totalnie zle to sobie wykminilam. Mierzac tempke zaobserowowalam, ze zawsze na ok. drugi dzien ze po spadku tempi, zaczynalam odczuwac bol piersi ( nie jakis tam ogromny). W tym cyklu przestalam mierzyc tempke i przez to, ze mam krotkie cykle zaczelismy sie przytulac juz kilka dni po @ az do "bolu piersi". Piersi zaczely mnie bolec w ok. 11 dc, czyli zakladam ze wtedy zaczelam mi sie faza lutealne. Chyba to zadzialalo, bo jednak zobaczylam 2 kreski
Nie wiem, czy w ogole to co napisalam ma jakikolwieksens ....
![]()
Szczerze to mnie trochę uspokoiłaś bo martwi mnie brak tego śluzu płodnego niby. A tak w ogóle to nie przypominam sobie żebym go jakoś wybitnie kiedyś wyczaiła. AW przed ostatnim cyklu raz zauwazyłam coś podobnego (ale M. jeszcze nie było) Fakt ze kiedyś nie sprawdzałam go specjalnie. A na pewno nie było go tyle żebym mogła coś stwierdzić obserwując bieliznę tylko. Co do temperatury to tu jestem całkiem zielona. Jeśli chodzi o ból piersi to w ostatnich 2 cyklach zaczęły mnie boleć troszkę wcześniej (ok 3-4).raz bardziej raz mniej.